De inval in de Oekraïne, Joe Biden is verantwoordelijk


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #107 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Weet je wat, laten we het eens hebben over het idee dat Joe gelijk heeft, dat de torenhoge gasprijzen en de economische depressie te wijten zijn aan de oorlog van Rusland in Oekraïne, en niet aan het falen van de regering Biden. Maar NIEMAND wil ingaan op de vraag WAAROM Rusland Oekraïne is binnengevallen.


Door (Bio)Clandestine op Telegram

Volgens Rusland is dat omdat JOE EN HUNTER BIDEN een massaal black-site biologisch netwerk hebben opgezet in Oekraïne. Niemand wil toegeven dat de reden waarom Rusland in Oekraïne is, grotendeels te wijten is aan Joe Biden en de leidende families van de DNC, die naar verluidt biologische wapens in Oekraïne hebben gemaakt.

Dus ook al stijgen de gasprijzen door Rusland, de reden dat we in deze puinhoop zitten, is omdat Joe Biden en de Dems duistere zaakjes doen in Oekraïne. Hoe je het ook bekijkt, dit is nog steeds de schuld van Joe Biden.

Als ze echte journalisten hadden toegelaten in de persdienst van het Witte Huis of op televisie, had Joe Biden het nog geen week volgehouden. Ik zou artikelen kunnen genereren voor impeachment door Joe Biden EEN enkele vraag te stellen.

“Hé Joe, de gasprijzen stijgen misschien door het conflict met Rusland, maar wat denk je dat de oorzaak van dit conflict in Oekraïne is? Want Rusland, China, India, Brazilië, Zuid-Afrika, Mexico, en Gabon, via de VN, lijken allemaal te denken dat het komt omdat jij en je zoon een biologisch netwerk in Oekraïne hebben opgezet en mogelijk gemaakt. Rusland heeft u ook beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid en het schenden van de BWC en de Code van Neurenberg. Wat is uw reactie op deze beschuldigingen?”

In de VN-Veiligheidsraad beschuldigden landen die 3,2 miljard mensen vertegenwoordigen Joe Biden van het creëren van biologische wapens in Oekraïne. En ik zou zeggen dat minder dan 1% van de Amerikanen weet dat deze beschuldigingen zelfs bestaan.

Waar zijn de journalisten die de regering verantwoordelijk zouden moeten houden? Trump krijgt twee bolletjes ijs en ze starten een grootschalig onderzoek, maar Joe Biden wordt beschuldigd van het maken van biologische wapens en niemand van hen knippert met zijn ogen.

We moeten de sluier oplichten en deze beschuldigingen in de mainstream krijgen. Of er moet een Amerikaanse “journalist” opstaan, of iemand moet zijn perskaart afgeven en mij laten zien hoe het moet.Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk