De wereld is gek geworden, of was dat altijd al zo?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #106 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Voor de mensen die denken dat de gehele samenleving ontspoort is, … en niet meer weten hoe het nu allemaal moet? Die ontspoorde wereld, dat was altijd al zo. Niemand wist dit echter toen maar nu wel [een beetje], … 


We komen het nu stap voor stap allemaal te weten als de ene onthulling na de andere over onze hoofden uitgeschud wordt. Het verschil met ’toen’, we kunnen nu in verzet komen omdat we het immers te weten zijn gekomen !!

Deze week, gezellig aan een pilsje kreeg ik ook de opmerking dat de wereld steeds gekker aan het worden is. Ik zat al in de startblokken om daar op te antwoorden maar ik wachtte op de vraag; “Wat vindt jij daar nu van?”. Dan had ik kunnen vragen; “Wat moet ik waar van vinden?” Zodat ik gericht kan inspringen op wat er leeft. Ik kan immers tientallen opmerkingen maken die helemaal niets te maken hebben met de gekke wereld die hij bedoelde. Die vraag; “Wat vindt jij er nu van?”, die bleef uit dus ik kon weer in de relax stand gelijk de 2,5 + jaar daarvoor. 

Gisteren middag ook even in de hoogste alert stand. Een mail van de SIDN: Er vindt een malware aanval plaats onder de domeinnaam gedachtenvoer.nl. Wij vragen je vriendelijk om deze aanval zo snel mogelijk offline te (laten) halen. Dit mail bericht werd dezelfde dag 3 maal herhaald plus een mail van mijn provider. Aan de slag en ik hoop dat het opgelost is.

Het kan toeval zijn geweest maar het besmette artikel ging toevallig over de financiële markt die als nooit te voor in de geschiedenis tekenen vertoond van totale instorting, maar niemand schijnt zich daar druk over te maken, en ik eigenlijk ook niet. Maar dat is om een geheel andere reden, … Wat als de ELITES hun ‘geld’ macht verliezen?

R. Kelly, [een oude complottheorie] daar vernamen we gisteren van dat hij tot 30 jaar gevangenisstraf veroordeeld is voor pedofilie.

Een anon schreef op Telegram; “Gezien R Kelly, Epstein/Ghislaine, Boys Scouts, NXIVM, Porn Hub, Facebook, Twitter, Prince Andrew, Jimmy Saville, Peter Nygard, Harvey Weinstein, de katholieke kerk & de …lijst gaat verder en verder … kunnen we officieel zeggen dat mensen/seks/kinderhandel & pedofilie een officieel probleem is dat voortkomt uit het hoogste niveau van de oude wereldmacht?”

En dan de onderstaande afbeelding nog, …

Die Executive Order maakt dat ik mij geen zorgen meer ga maken over de financiële problemen in de wereld vanwege deze eenvoudige regel;

Executive Order | Uitvoerend bevel tot het blokkeren van de bezittingen van personen die betrokken zijn bij ernstige schendingen van de mensenrechten of corruptie

Lees hier onder andere pedofilie en kinderhandel en voila, de rijkste mensen ter wereld zullen hun bezit en geld moeten afstaan aan de wereld die zij zo lang onderdrukt hebben. En daar schreef / sprak ik al over eind 2017, zo lang is dit al bekend bij het dotcom.radio team. Onderstaande nog maar eens deze video, … op herhaling.



Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …



Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel



Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk