Ghislaine Maxwell, van complottheorie naar 20 jaar celstraf !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #105 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vroeger vertaalde ik belangrijke berichten met als bron de internationale media, tegenwoordig zijn het voor velen onbekende personen die ergens een nieuwsbrief publiceren. De media in Nederland & Internationaal hadden in hun berichtgeving zinsnedes als; “De schatrijke zakenman zou tientallen minderjarige meisjes hebben misbruikt. [Epstein]” Zou hebben gebruik is -na een rechtszaak- ‘was schuldig aan’. Geen enkel woord over de misbruikers van al die kinderen, wat er geen ‘tientallen’ waren maar eerder tientallen duizenden En waar waren diezelfde media toen we overal in de wereld konden lezen op de alternatieve media van het bestaan van de elite pedofilie en kinderhandel netwerken? Toen kwam men niet verder als -het zijn allemaal complotten waar geen enkel bewijs voor gevonden is !! De realiteit achterhaald nu de media censuur, zet je schrap, want dit is slechts het begin.

– HM

Waarom je opgewonden moet zijn over de veroordeling van Ghislaine Maxwell

Door: BioClandesine [Newsletter]

Voor al diegenen die het te gek vinden dat Maxwell maar 20 jaar kreeg, zijn er een paar dingen om te overwegen.

Ten eerste begrijp ik dat we allemaal weten dat wat Maxwell heeft gedaan afschuwelijk was en we vinden allemaal dat ze veel erger verdient dan ze heeft gekregen, maar volgens de letter van de wet is dit een passende straf. Word niet boos over de veroordeling, word boos over de manier waarop de wet is geschreven, en pleit bij je vertegenwoordigers voor wetgeving voor zwaardere straffen voor deze misdaden.

Ze is 60, wat betekent dat ze niet voor haar 80ste vrijkomt. Tenminste, als ze zo lang leeft. Dus om het monster van de straat en achter de tralies te krijgen, is dit zo goed als we hadden kunnen hopen, realistisch gesproken.

Zij en Epstein kunnen niemand meer schade toebrengen, en hopelijk wordt de rest van de mede-samenzweerders/cliënten ook voor het gerecht gebracht. Dus het is misschien niet de enorme overwinning waar je op hoopte, maar uiteindelijk wordt de klus geklaard.

Nu de daders dood zijn of achter de tralies zitten, is het belangrijkste dat het grote publiek zich hiervan bewust wordt. Nu de sluier is opgelicht, is het niet langer een samenzweringstheorie dat rijke elites seksslaven verhandelen en dat veel van hen kinderen zijn. Dit verhaal is mainstream, en helpt bij het massale ontwaken. Nu hebben we het podium om anderen die erbij betrokken zijn te vervolgen met een juridisch precedent en het publiek met een basisbegrip dat deze slechte daden echt gebeuren.

En of de opdrachtgevers zullen worden ontmaskerd en verantwoordelijk gesteld? Ik heb geen idee. Zoals we weten, zijn de opdrachtgevers zeer rijke en machtige mensen, en kunnen ze betrokken zijn bij andere lopende onderzoeken, naar veel grotere misdaden. Deze misdaden kunnen bedreigingen inhouden voor de nationale veiligheid in meerdere landen, zo niet de hele wereld, waardoor het leger jurisdictie krijgt.

Bill en Hillary Clinton zijn bijvoorbeeld betrokken via de Lolita Express vluchtlogs naar het eiland, maar de Clintons worden ook onderzocht via Durham voor mogelijk verraad en opruiing, en dan zijn er nog de beschuldigingen dat de Clintons en vele anderen de BWTC en de Neurenberg Code hebben overtreden, via hun betrokkenheid bij het Oekraïense biologische netwerk.

Dus ik ben er niet helemaal zeker van hoe dit allemaal uitpakt of hoe dit proces eruit ziet. Dit zijn niet in kaart gebrachte wateren. Ongekend in omvang en schaal. Wat waarschijnlijk zal leiden tot een ongekende reactie die niemand van ons kan voorspellen.

En voor degenen onder u die beweren de hoop te hebben verloren… Herinnert u zich 4 weken geleden tijdens de veroordeling van Sussman en iedereen verloor hun verstand? En ik vertelde u allen om te ontspannen en in een paar weken zul je alles vergeten zijn over dit voorval? Nu is iedereen op ‘wolk 9’ [cloud 9] van de enorme overwinningen en herinnert zich nauwelijks zelfs Sussman.

Kortom, dit is een overwinning. Een grote. Een enorme “samenzweringstheorie” is bevestigd, de leiders van de wereldwijde kinder sekssmokkelaars zijn dood of achter de tralies, hun misdaden zijn bekend bij het grote publiek, en nu is de massa meer bereid om te kijken naar andere dingen die de media bestempelde als een “samenzweringstheorie”.

mind parachute


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk