Wat als de ELITES hun ‘geld’ macht verliezen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #104 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Hoe hard je ook probeert de realiteit te vermijden, uiteindelijk haalt het je in. Dit is de les die de westerse centrale banken, die in handen zijn van particulieren, nu leren nu hun fiatgeld hallucinatie in de echte wereld crasht. De ineenstorting van de financiële markten die we recentelijk hebben gezien is geen gewone marktbeweging. Het is de ineenstorting van een systeem.

Noot: Van de geldmarkt heb ik persoonlijk nooit verstand gehad, maar ik begreep wel dat je met geld manipulatie geen eerlijke handel bedrijft. Het begrip -werken voor je geld- komt er namelijk niet in voor. Onderstaand artikel kan ik dus niet checken op legitimiteit maar ik heb er wel een gevoel bij, iets met – op je klompen aanvoelen, …

– HM

Telegram [Q] the Storm Rider [Crash] Prepare For Change Ben F

De Dow Jones industrial average is 11 van de laatste 12 weken gedaald; iets wat nog nooit eerder is voorgekomen. Het dichtst in de buurt kwam de grote crash van 1929, toen het 10 van de 11 weken daalde. Normaal gesproken stijgen obligaties wanneer aandelen dalen, omdat mensen zich naar “veiligheid” haasten. Amerikaanse Treasuries hebben echter hun grootste ineenstorting sinds Nixon de Amerikaanse dollar van de goudstandaard haalde in het begin van de jaren 1970. De markten voor cryptocurrency’s zijn op hun beurt met tweederde gedaald ten opzichte van hun piek en hebben 2 biljoen dollar aan denkbeeldig geld laten verdampen.

De consensus onder topveteranen uit de financiële sector is dat aandelen 90% zullen dalen voordat dit eindigt.

Vandaag, 20 juni, zijn alle financiële markten in de VS gesloten, zogenaamd voor een Juneteenth feestdag. Echter, omdat de zomerzonnewende op 21 juni een belangrijke dag is voor Satanische offers, zeggen CIA bronnen dat “ze” dit gaan gebruiken als een excuus om banken te sluiten en het spaargeld van mensen te stelen.

De bronnen merken op dat de val in crypto veel sneller is geweest dan de rest van de markt omdat “Bitcoin en zijn naaste medewerkers worden vernietigd zodat de Fed en zijn KM Centrale Bank bondgenoten hun eigen digitale valuta kunnen creëren… we hebben altijd geweten dat de KM cabal een achterdeur had in Bitcoin en het uiteindelijk controleert. Zoals het is gemaakt door het Pentagon,” het commentaar van de bron.

De “zij” is natuurlijk de kleine inteelt satan aanbiddende familie groep die de westerse centrale banken en 90% van de transnationale bedrijven bezit. Zij verhullen deze controle via stichtingen en fondsen. Maar u kunt bevestigen dat Vanguard, Black Rock plus State Street en Banking 40% van de Amerikaanse aandelen controleren. Als je kijkt naar wie ze bezitten, vind je de gebruikelijke Rockefeller/Rothschild enz. verdachten. Zij zijn nu slaven van een kunstmatig intelligentie systeem dat 70% van de aandelenhandel controleert. Deze groep probeert nu ook alle huizen en onroerend goed op te kopen.

Helaas voor hen en gelukkig voor ons, leren zij nu het oude Shinto verhaal van de zwarte draak. Volgens dit verhaal kun je, als je de zwarte draak aanroept, zwakke punten in anderen zien en die in je eigen voordeel uitbuiten. Uiteindelijk zul je grote rijkdom en macht vergaren. Het heeft echter een fataal gebrek, want als je eenmaal deze macht hebt, zul je geen vrienden meer hebben en daardoor gedoemd zijn.

Deze kleine groep mensen gebruikte hun geld om politici, dokters, vrijmetselaars, rechters, generaals enz. te kopen, en dacht dat zij buiten elke vorm van gerechtigheid of bestraffing stonden.

Wat er nu echter gebeurd is, is dat zij zoveel rijkdom en macht hebben vergaard dat de overgrote meerderheid van de mensen niet zal worden getroffen wanneer hun financiële hallucinatie eindigt. Met andere woorden, de ineenstorting van de markten zal vooral de 0,01% treffen die hen bezit.

Terwijl hun financiële controlenetwerk implodeert, komt hun eigen volk in opstand terwijl een internationale alliantie hen insluit. De video van de Khazariaanse maffia die poppenleider Juan Guaido wil worden, die wordt aangevallen in Venezuela, laat zien wat alle nep-politici van de KM te wachten staat.Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk