Hé die Q van jouw, da’s toch allemaal nep joh, … riep iedereen toen, … en nu is Q terug.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #104 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Dat zijn wat oude berichten die weer opduiken, weet je, het zal wel allemaal, maakt mij echt geen ene moer uit wat anderen zeggen of denken toen en nu. Ik trek mijn plan op eigen opgedane ervaringen. En nu is Q weer actief sinds een aantal dagen en gaan we weer verder waar we gebleven zijn. 


Sinds november 2017 begon zich iets moois te ontwikkelen rond het thema Q en de vele anons wereldwijd die hun gedachten konden ventileren rond deze thema’s. Deep State, kinderhandel, Adrenochrome, verkiezingsfraude, medische maffia, de politiek, Nazi World Orde, WEF, chemtrails, te veel om allemaal op te sommen. 

Informatie uitwisselen, bewijzen verzamelen, verder onderzoeken berichten aan de hand van de aangereikte informatie bronnen. Wat we zagen gebeuren was als het ware een burger CIA, een Centraal Inlichtingen Agentschap die door vrijwillige samenwerking op ontdekkingsreis gingen als nooit te voor in de geschiedenis. 

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Zoveel miljoenen mensen die ieder een stukje van een puzzel aanreikten. Als nooit te voor konden we gestructureerd samenwerken, ontdekken, begrijpen hoe het zat maar steeds alert op nieuwe aanwijzingen, het zij van Q of een van de miljoenen anons.

Stel dat Q een psyop zou zijn, dan nog is het een waanzinnig succes zoals we met zijn allen elkaar konden helpen op onze ontdekkingsreizen wereldwijd.

Het opende de ogen van velen waar andere gesloten bleven. 

BioClandestine schreef het er volgende over op zijn Telegram kanaal:

Oké, dit zal voor velen een ongemakkelijk gesprek zijn, maar iemand moet opstaan. Dit is een onderwerp waar ik nooit direct over praat, maar vandaag gaan we het er over hebben. We gaan een volwassen gesprek voeren over Q. Meer specifiek, de mensen die over Q praten, de Anons.

Om mijn uitspraken vooraf te gaan, degenen die mij kennen, weten dat ik terug ga naar het begin. Ik volg de drops sinds Halloween, 2017. Ik was vroeger een populaire anon op Twitter onder veel verschillende namen, ik heb elke drop een overvloed aan keren gelezen. Ik heb de hele tijd gevolgd. Ik ben een Anon, ik vermijd gewoon opzettelijk direct te praten over Q om een boodschap te creëren die beter verteerbaar is voor normies, en al diegenen die zijn uitgeschakeld door de Q-gemeenschap.

Dus Q is terug aan het posten na 18 maanden geen communicatie, wat uiteraard veel opwinding heeft teweeggebracht in de Anon gemeenschap. Maar met deze opwinding, komt een stortvloed van nieuwe vreselijke decoderingen/interpretaties en flagrante pogingen om verbanden te leggen die er gewoon niet zijn.

Mensen, jullie moeten inzien dat het deze keer anders is. We hebben een groot publiek opgebouwd in de afgelopen 18 maanden. We zijn nu letterlijk het nieuws. Ik breng grote verhalen zoals Rusland die bio-laboratoria in de VS viseert, terwijl de media nazi’s prijst en valse oorlogspropaganda verspreidt. Grote gasten zoals Gregg Phillips, Kash Patel, Dinesh D’Souza, Trump’s advocaat Peter Ticktin, etc., zijn naar Anon podcasts en shows gekomen. Veel mensen komen nu naar Anons voor hun nieuws, omdat de media volledig van de aardbodem zijn gevallen en wij het ACTUELE NIEUWS brengen.

Niet met drops en decodes, maar met echte bewijzen, zoals Biden die het land in de klem zet, gasprijzen, verkiezingsfraude via mail-in voting, C19 kwam uit Wuhan lab, Durham, Rusland dat de DNC beschuldigt van misdaden tegen de mensheid via bio-genocide, Hunter Biden laptop en vuile zaakjes in Oekraïne, Epstein. Al deze echte bewijzen hebben mensen naar ons toe getrokken, omdat wij gelijk hadden over al deze dingen en de MSM zat er helemaal naast.

Nu Q terug is, zal dit echte nieuws en bewijs worden vertroebeld door populaire Anons in de gemeenschap die stompzinnige “decodes” maken, zoals 765 spaties vinden tussen de woorden in een willekeurige drop, delen door 17 en het is gelijk aan 45, en dat betekent op de een of andere manier dat alles van Q legitiem is.

Dit soort dingen is misschien leuk voor mensen, maar het helpt de beweging op geen enkele manier. Alle mensen die in deze belachelijke non-verbanden zullen trappen zijn mensen die Q al volgen. Je maakt niemand wakker. Je helpt niet. Maar hier is hoe het de beweging schaadt:

-Het geeft critici laaghangend fruit om in diskrediet te brengen.
-het schrikt normies af omdat het nergens op slaat of iets bewijst
-het vermindert de impact van echte bewijzen via associatie

Ik werd geïnspireerd door een waarheid van @IET17 en hij heeft 100% gelijk.

“De tijd van onduidelijke, reikende en ingewikkelde bewijzen is voorbij.”

Helemaal mee eens. Het is duidelijk dat ik niet voor iedereen spreek, maar ik stel voor dat de hele Anon gemeenschap een serieuze zelf-evaluatie doet van zichzelf, alsook van welke inhoud ze levensvatbaar achten om te posten/promoten.

Te veel leden van de gemeenschap vergeten wat het hoofddoel van de missie is. De missie is NIET om te zien wie de meeste volgers kan krijgen of 10k likes op een grappige meme kan krijgen. De missie is om normies wakker te maken om white hats te helpen met wereldwijde acceptatie voor high profile arrestaties en misdaden tegen de menselijkheid. Dat is je enige taak, en het is de hoogste tijd voor iedereen om het serieuzer te nemen.

Vorm je boodschap om een breder publiek te bereiken in plaats van dezelfde echokamer. Stop met het legitimeren van Q met decodes, en laat de echte bewijzen maar komen in real time. We hebben er al een miljoen gezien. We hoeven er geen te verzinnen.

Gebruik onderscheidingsvermogen voordat je iets post. Als je moet nadenken of het een bewijs is, is het geen bewijs. Er moet NUL rek in zitten. Stop met het zoeken naar 17s in alles. Praat gewoon over de inhoud van de drops, en hoe ze verband houden met de gebeurtenissen in de echte wereld. DAT DUS.


Noot: Dat is het dus wat we deden al die jaren, onderzoeken, de bronnen wegen naar betrouwbaarheid. Zo kwamen we terecht bij mensen die meer inzicht hadden en deelden, zo kreeg ik zelf ook een eerste hands getuigenverklaring aangaande de Blue Horizon olieramp in de Golf van Mexico van iemand bij mij thuis op de bank die we ‘toevallig’ ontmoette. Allemaal puzzelstukjes die het plaatje nog niet helemaal compleet maakte maar wel overtuigend bewijs vormden dat we in de goede richting gingen om verder te gaan, te blijven zoeken en ontdekken. Dat is waarom ik een half jaar geleden al besloot een Q song te maken van de aloude Doors het Light my Fire,


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk