Wat voor nut heeft het als je leert lezen en schrijven en, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #103 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Deze meme kreeg ik deze week opgestuurd door dotcom.radio luisteraar Geert. Daarbij stel ik mij deze vragen; 


* Wat voor nut heeft het een boekhoud programma op je computer te zetten als je dit niet gaat gebruiken en de boekhouding uitbesteed wordt. 

* Wat voor nut heeft het je schuurtje vol te hangen met gereedschap werktuigen als je weet dat je toch twee linkse handen hebt en je de klusjesman vraag om het voor je te doen.

Zo kun je een oneindig lijstje maken maar hier komt toch de aller belangrijkste.

* Wat voor nut heeft het om te leren lezen en schrijven als je het denken uitbesteed aan anderen.


Zelfstandig leren denken,
of wordt je liever bedient op je wenken.
Weet je met al die gedachten geen raad of daad,
en wordt je via de media voorgelicht door de staat?
Propaganda opgevoerd voor jou, … heel picanto,
zo blijft je immers vriendjes met je ego

Dat ego is wel erg picant aanwezig in de artikelen van afgelopen week

Als de ander eenmaal doorziet hoe jouw besturingssysteem werkt wordt het soms wel erg gênant als je de stem verheft om een menig te verkondigen die niet de jouwe is en bovendien heel erg fout. 

Als de zwarte magie uitgewerkt is en alleen het zwart overblijft dan wordt het steeds moeilijker om als persoon in het licht te treden. Maar stel dat dan iemand een fel licht op je schijnt zoals nu meer en meer op de politiek wordt wordt afgestraald. 

Dan moeten zij zich bloot geven voor wat ze zijn en niet voor zoals ze graag gezien zouden worden. Dat spel is over en (uit) gespeeld, uitgerangeerd. Rest nog enkel de straf, en die kan nooit mild zijn gezien de mensenlevens die vernietigd werden.

In tijden van oorlog kan alleen het militaire recht ingrijpen, als er misdaden tegen de mensheid ten uitvoer gebracht zijn met biologische wapens / grootschalige medische experimenten is dat een oorlogsdaad. Dit laatste staat inmiddels al een paal boven water en bestaat geen enkele twijfel meer over.

Wat begon met de “virus” patent aanvragen waardoor elke schijn van een natuurlijke ramp al bij voorbaat een leugen was. Ieder -logisch denkend mens- had dat al voor zichzelf kunnen bedenken. Vraag je dus af wat het ego met je gedachten heeft gedaan? 

Nu zitten we dus met de meest beschadigde generatie uit de gehele geschiedenis van de aarde. De vraag blijft dan, waar sta jij en wat kun je [achteraf] actief doen om te situatie te verbeteren waar mogelijk? Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk