Q post; “Het heeft zo moeten zijn”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #101 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Voor degenen die niet begrijpen waarom het zo moest zijn, denk aan de optiek in 2017 in vergelijking met 2022.


Door: Clandestine via zijn nieuwsbrief

Ik denk dat velen van jullie vergeten zijn hoe het was in 2017. Normies proberen wakker te schudden was een moeilijke zaak. Mijn vrienden en familie keken me aan alsof ik een achtkoppig monster was toen ik hen vertelde dat een wereldwijde Deep State entiteit de Amerikaanse regering heeft geïnfiltreerd met inbegrip van het Witte Huis, bijna het hele Congres, de hoogste echelons van de DOJ, FBI, CIA, DNI, State Dept, de mainstream media, big tech, sociale media, Hollywood, de academische wereld, de farmaceutische industrie, de gezondheidszorg, enz.

In 2022, zijn de normies VEEL meer bereid om deze realiteit te accepteren, simpelweg omdat ze het bewezen hebben gezien.

-Mueller sprak Trump vrij, Russische collusie was een hoax, daarna toonde Durham aan dat er een berekende inspanning was tussen elementen binnen de DNC, FBI, CIA, DOJ, DNI, State Dept, Britse MI6, en het Obama Witte Huis, om Trump erin te luizen en te bespioneren. Het algemene vertrouwen in uitvoerende instellingen is dramatisch gedaald.

-De MSM hebben schaamteloos hun corruptie en bewapening bewezen, simpelweg omdat ze gewoon niet kunnen stoppen met liegen. Opiniepeilingen tonen aan dat veel minder mensen de media nu geloven dan ooit tevoren. Mueller, C19, vaccins, Oekraïne, etc., alle verhalen bleken complete verzinsels te zijn. CNN en MSNBC’s kijkcijfers zijn van een klif gevallen, en de Deep State heeft aanzienlijk minder controle over de gedachten van het volk.

-Big Tech en Sociale Media hebben hun corruptie getoond via algoritmische manipulatie om het publiek te hersenspoelen en mensen ervan te weerhouden om verkeerde inhoud te consumeren. Om nog maar te zwijgen van de massacensuur, de aanval op de vrije meningsuiting, de bewapening van de inhoudsmatiging om politieke tegenstanders aan te vallen, de verkiezingsinmenging door het censureren van verhalen zoals de laptop van Hunter Biden en de Amerikaanse Biolabs in Oekraïne, enz. Elon’s Twitter saga bracht deze realiteit naar de voorgrond voor normies. Enorme realisatie voor centristen.

-Hollywood en mainstream televisie hebben enorme klappen gekregen in hun kijkerspubliek. Steeds minder mensen kijken. Hun propaganda en liberale vooringenomenheid is meer en meer duidelijk geworden, en makkelijker te herkennen door nietsvermoedende normies. Om nog maar te zwijgen van alle wilde en kwaadaardige shit zoals Harvey Weinstein en de cultuur van seksuele uitbuiting, de letterlijke Hollywood sekte NXIVM veroordeeld voor kinder- en mensenhandel, Epstein Island en wijdverspreide pedofilie.

-De academische wereld ligt zwaar onder vuur voor het onderwijzen van liberale propaganda en kritische rassenleer. Onze kinderen hersenspoelen om de blanke cultuur te haten, LGBTQ+ te normaliseren, normaliteit te demoniseren, en de liberale agenda te pushen. Het is de nummer één stemkwestie voor conservatieve ouders in Amerika. Dit onderwerp heeft in zijn eentje Youngkin de gouverneurs race opgeleverd.

-Pharmaceutica en Gezondheidszorg, die is niet zo moeilijk te vergeten. Zij creëerden en ontketenden C19, vernietigden de economie en ontsloegen 50+ miljoen Amerikanen van de ene dag op de andere, logen over hoe dodelijk het was om het stemmen per post te rechtvaardigen zodat ze de verkiezingen konden stelen, dwongen vervolgens honderden miljoenen mensen tot een experimentele injectie die veilig noch effectief was, verborgen levensvatbare behandelingen voor C19, negeerden de wetenschappelijke realiteit van natuurlijke immuniteit, censureerden wetenschappers die hun boekje te buiten gingen en probeerden alle gegevens die bewezen dat de vaccins schadelijk en ineffectief waren in de doofpot te stoppen. Vóór 2022 werd je onmiddellijk gemeden als je iemand vertelde dat de gezondheidszorg en farmaceutica in gevaar waren. Nu de vaccins duidelijk niet werken en mensen schadelijke/dodelijke reacties krijgen, is iedereen stilletjes teruggekrabbeld en aarzelen veel mensen om de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg te vertrouwen na het C19 bedrog. Degenen die werden gedemoniseerd voor het verwerpen van de vaccins, hadden gelijk in hun aarzeling. Dit is voor velen een zware pil om te slikken omdat het beangstigend is te accepteren dat instellingen die we met ons leven hebben vertrouwd, uiteindelijk corrupt en slecht blijken te zijn.

Nu de normies rechtstreeks zijn blootgesteld aan dit alles en het herhaaldelijk op verschillende manieren aan hen is voorgeschoteld, steeds weer opnieuw, ziet u dan, vanuit het oogpunt van publieke acceptatie, hoeveel gemakkelijker het zou zijn om de Deep State spelers nu te vervolgen, in tegenstelling tot 2017? De mensen zijn veel meer bereid te geloven dat mensen die zij hebben leren vertrouwen, uiteindelijk slecht kunnen zijn.

Dus in de nabije toekomst, wanneer we ongemakkelijke feiten moeten introduceren zoals Joe Biden, Hillary Clinton, Barack Obama, George Soros, Bill Gates en meer, die Amerikaanse fondsen gebruiken om een biologisch wapennetwerk in Oekraïne mogelijk te maken, om wereldwijde bio-genocide te plegen… is het publiek meer bereid om het te geloven, omdat ze een goed gevestigd precedent hebben van de Deep State spelers die onbetrouwbaar en snode gedrag vertonen. Bovendien schept dit vervolgens een gevestigd precedent dat Trump gelijk had over ALLES.

Deze operatie gaat niet alleen over het uitroeien van het kwaad, het gaat over het blootleggen van de realiteit dat dit kwaad bestaat. Het gaat erom de toekomst veilig te stellen en toekomstige generaties ervan te weerhouden dit opnieuw te laten gebeuren. Daarom moeten we allemaal de Diepe Staat in zijn donkerste vorm zien. De wereld moet getuige zijn van de ware verschrikking en godslastering van dit kwaad, zodat zij gemotiveerd zijn om het uit te roeien, en gemotiveerd blijven om te voorkomen dat het opnieuw de kop opsteekt.

Voordat je een demon kunt doden, moet je bereid zijn zijn naam te zeggen.

Hier zie je de nieuwste Q postsNederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk