-OMG- berichten, wij doen niet mee, het gaat -niet- gebeuren !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #101 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


In heel veel media worden de oorlogstrommels geroerd in verband met Rusland & de Oekraïne. Het Britse leger dient zich in paraatheid te brengen. Dan is er de te verwachten inval van China in Taiwan. 


Verder een stortvloed van andere -OMG- -Oh Mijn God- berichten als de invoer van het digitale EU paspoort, nieuwe vaccinatie mandaten, een nieuwe COVID uitbraak, de apenpokken, stikstof crisis, super inflatie met o.a. hogere brandstofprijzen, een voedselcrisis, o ja het milieu was ik bijna vergeten met hitte lockdowns. Kortom, nog nooit zagen we in korte tijd zoveel hel en verdoemenis over ons uitgestort krijgen.

Op gedachtenvoer en de dotcom.radio podcast zijn onze gedachten over dit alles.

JA HET IS NODIG DAT DIT ALLES
OVER ONS HOOFD UITGESTORT WORDT.

M A A R – H E T – G A A T – N I E T – G E B E U R E N – !!

Het is hard nodig dat we iedereen bij de les krijgen, niemand meer de kans geven, om te denken, dit gaat mij niets aan, dit gaat mij niet treffen. ik [wij] rollen hier wel doorheen. 

De gehele week stond hier op gedachtevoer en ook in de podcast dit alles op het menu. Mensen weigeren te erkennen dat ze fouten maken, hun EGO barricadeert de mogelijkheid om verder te kijken als hun neus lang is. Daarmee is het onherroepelijk dat er een schok evenement gaat plaatsvinden, nee al voor een deel plaatsgevonden heeft.

Die derde wereldoorlog woede al sinds 17 maart 2020, een informatie oorlog tegen de bevolking, tegen jou en mij en niemand, werkelijk -bijna- NIEMAND wilde luisteren. Diegene die wel luisterden waren al [voor een deel] bij de les, al wakker.

Intussen werd het grootste medisch experiment uitgerold over de gehele wereld. Het aantal doden wordt angstvallig geheim gehouden, de vaccinatie bijwerkingen lopen in de tientallen miljoenen. C19 is onmiskenbaar een biologisch wapen en daarom moet dat EGO van alle mensen omver geworpen worden zodat we kunnen gaan redden wat er nog te redden is, en wij denken dat er mogelijkheden zijn, goede mogelijkheden. Maar intussen zitten al die gevaccineerden op de bekende tijdbom. Op die tijdbom blijven ze echter zitten omdat ze weigeren te geloven dat ze een ernstige fout hebben begaan.

De GROTE RESET, die gaat er onherroepelijk komen, maar niet zoals de Nazi World Order en het WEF, met in hun kielzog het Schwabinet in gedachten hadden.

De grootste opschoning van het kwaad dient plaats te gaan vinden -wereldwijd- zonder pardon met militaire tribunalen, en gaat ook plaatsvinden. Lees het artikel van dotcom Mike Donkers dat nu vastgepind staat op #1 van gedachtenvoer over het te verwachten tijdframe. De Wereld in Beweging, Scenario 1 of 2 ?

We krijgen echter geen ouderwetse wereldoorlog en de oorlog tegen ons, de bevolking, die oorlog heeft zich inmiddels reeds grotendeels voltrokken en het is hoogtijd om puin te gaan ruimen.

INTUSSEN is van elke wereldburger onomstotelijk in kaart gebracht waar een ieder zich bevond in dit verhaal, aan welke kant van de lijn men stond. Goed -of- Slecht. Pro apartheid -of- tegen apartheid. Pro – je moet je laten vaccineren -of-  je moet -geen- vaccin nemen.

Dat zelfde EGO dat weigerde te zien wat er zich aan het voltrekken was, dat EGO kan zich ook negatief tegen de persoon zelf keren -destructief-. Dat laatste is zeker niet de bedoeling, iedereen, van hoog tot laag kan erin geluisd zijn. Wees nederig en kom weer in ons midden maar doe geen gekke dingen. Ons wacht een mooie nieuwe wereld als nooit te voor, daar hoort iedereen bij, op enkele uitzonderingen na !!  

OMG berichten

Ja wij doen er -vrolijk- aan mee, maar weet wat de beweegredenen zijn, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk