Ghislaine Maxwell klapt uit de school: dé Clintons, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #099 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De veroordeelde kinderhandelaar Ghislaine Maxwell heeft in een nieuwe aanklacht haar nauwe banden met Bill en Hillary Clinton bekendgemaakt. Volgens Maxwell, de handlanger van pedofiel Jeffrey Epstein in de elitaire sekshandelkring, heeft zij geholpen bij de “lancering en ontwikkeling” van het Clinton Global Initiative.


Maxwell lijkt haar connecties met Bill Clinton te gebruiken in een poging om een lagere straf te krijgen voor het verhandelen van minderjarige meisjes voor Epstein en zijn machtige vrienden. In een nieuw processtuk voor haar veroordeling op 28 juni, wijst Maxwell drie keer op haar werk voor de filantropische inspanningen van de Democratische ex-president, terwijl ze betoogt dat ze slechts vier jaar gevangenisstraf zou moeten krijgen.

Maxwell, 60 jaar, beweerde dat haar hulp bij de lancering van het Clinton Global Initiative (CGI) aantoonde dat ze een “verlangen heeft om goed te doen in de wereld”. Ze wordt volgende week maandag veroordeeld nadat ze in december vorig jaar schuldig werd bevonden aan het verhandelen en seksueel misbruiken van kinderen.

Maxwell heeft gevraagd om slechts vier jaar en drie maanden gevangenisstraf uit te zitten wanneer ze later deze maand wordt veroordeeld – en beweerde dat ze doodsbedreigingen ontvangt in de gevangenis.

Ze beweerde ook dat bewakers in de gevangenis waar ze momenteel vastzit haar vertelden dat ze “bezorgd was dat ze zou kunnen worden neergeschoten door een sluipschutter”. In haar 77 pagina’s tellende aanklacht verwijst ze naar Maxwells “geschiedenis van filantropie, liefdadigheidswerk en het helpen van anderen, namelijk haar werk met het Clinton Global Initiative”.

In het dossier staat: “Mevrouw Maxwell heeft altijd hard gewerkt. “Haar vele prestaties op het gebied van onderwijs, beroep en hobby’s omvatten het worden van een Emergency Medical Technician (EMT), een helikopterpiloot, een duikbootpiloot, een bankier; het samenwerken met de Cleveland Clinic om een telegeneeskundeplatform op te zetten om mensen in afgelegen gebieden in staat te stellen een medische behandeling van goede kwaliteit te krijgen; het helpen ontwikkelen van het Clinton Global Initiative; en het steunen van een verscheidenheid aan non-profit- en liefdadigheidsorganisaties.

“In een later gedeelte stelt het document dat Maxwell geen “erfgename, schurk, of vapide socialite” is. Haar advocaat schreef: “Ze heeft energie, gedrevenheid, toewijding, een sterke werkethiek en de wens om goed te doen in de wereld. “Ze heeft vrienden en familie gesteund in moeilijke tijden en persoonlijke crises en helpt momenteel vrouwen in haar eenheid bij het MDC. “Ze heeft zich ingespannen om bij te dragen aan de samenleving…. (De bewering zet de banden tussen Maxwell, Epstein en Clinton opnieuw in de schijnwerpers. Epstein beweerde ook Clinton te hebben geholpen bij de lancering van het CGI en de voormalige president vloog tientallen keren met zijn privé-jet – bekend als de “Lolita Express”.

Op een foto, genomen toen het vliegtuig op het punt stond te vertrekken, staat Maxwell met Clinton op de trap van het vliegtuig, de twee hartelijk glimlachend. De vriendschap tussen Epstein, Clinton en Maxwell dateert tenminste van het midden van de jaren negentig, toen zij allen samen werden gefotografeerd in het Witte Huis.

Clinton heeft ontkend dat hij iets verkeerds heeft gedaan in verband met Epstein en heeft gezegd dat hij nooit zijn privé-eiland in het Caribisch gebied heeft bezocht, dat bij de autoriteiten en de plaatselijke bevolking bekend staat als “Pedophile Island”, zoals sommige berichten beweren. Getuigen hebben echter gezegd dat zij Bill Clinton op het eiland hebben gezien.Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk