Gedwongen bevrijding uit de greep van de Matrix, … ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #099 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De Matrix is het systeem waar velen nog in leven, onzichtbaar vanuit de binnenzijde en maar al te zichtbaar eenmaal ontsnapt. Eenmaal ontsnapt begrijp je ook niet dat de ‘gegijzelden’ niet kunnen zien wat jij ziet. Maar bedenk eens was je net als [zij] onwetend, niets ziende. 


Een anon schreef; “De Matrix is een systeem. Dat systeem is onze vijand. Maar als je binnen bent, en je kijkt om je heen, wat zie je dan? Zakenmensen, leraren, advocaten, timmerlieden. De geesten van de mensen die we proberen te redden. Maar totdat we dat [kunnen en mogen] doen, zijn deze mensen nog steeds een deel van dat systeem en dat maakt ze onze vijand. Je moet begrijpen dat de meeste van deze mensen niet klaar zijn om losgekoppeld te worden. En velen van hen zijn zo gewend, zo hopeloos afhankelijk van het systeem, dat ze zullen vechten om het te beschermen”.

“Een van de treurigste lessen uit de geschiedenis is deze: Als we lang genoeg zijn beetgenomen, verwerpen we elk bewijs van de beetname. We zijn niet langer geïnteresseerd in het achterhalen van de waarheid. Het bedrog heeft ons in zijn greep. Het is gewoon te pijnlijk om te erkennen, zelfs voor onszelf, dat we zijn beetgenomen. Als je een charlatan macht over je geeft, krijg je die bijna nooit meer terug.”

– Carl Sagan

Een andere anon schreef; “We hebben het deel van de reis bereikt waar dezelfde verhalen tot de walging van velen worden herhaald. Deze herhaling is niet voor jou, de doorgewinterde anon… maar eerder voor de gehersenspoelde normie die ontwaakt uit hun sluimering. Ze worden wakker geschud door benzineprijzen, en een miljoen andere waarheden die onbeschaamd voor hun gezicht wapperen… en hen praktisch smeken om op te letten. Politiek is niet langer iets wat de schapen kunnen negeren. Het heeft altijd hun dagelijks leven beïnvloed, maar nu zien ze het zo duidelijk als een doorn die in hun vlees duwt. Deze hele overgang leidt naar de fase van gerechtigheid en de val van veel van de oude systemen die gebouwd zijn om de slaapwandelende bevolking tot slaaf te maken”. 

Ik haal nogmaals deze zinsnede aan; “Maar totdat we dat -kunnen en mogen- doen”, die mensen bevrijden uit de Matrix. Moeten we geduldig zijn en hier en daar speldenprikken geven doorspekt met waarheden en feiten van buiten die Matrix en observeren of er tekenen van -leven- tekenen van ontwaken zijn. 

Al die jaren was dit een geduldig proces met af en toe, hier en daar een succesje. Maar ook mensen die je dood zag gaan, reddeloos verloren voor alternatieve zaken en al je vergaarde kennis.

Het wachten is op dat alles onthullende schok event waarbij een ieder als het ware om de oren geslagen wordt met onthullende inzichten en als het ware in een houtgreep vastgehouden gedwongen wordt te kijken en luisteren. Maar dan nog verwacht ik dat niet iedereen kan bevatten wat dit gaat betekenen, het betreden van een vrije wereld. De deuren van de gevangenis gaan binnenkort open, maar een ieder zal zelf naar buiten moeten lopen.

Dat schok event, ook dat is een experiment zo grootschalig, nog nooit eerder vertoont in de geschiedenis. Maar ik denk dat [we] niet kunnen blijven wachten nu er zoveel slachtoffers zijn gevallen en er nog vele meer dreigen te vallen. Vooral nu in deze Exodus die lijkt te zijn ontworpen is om je te bevrijden uit de greep van de zwarte magie, de greep van de Matrix.Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk