Zit de weerstand tegen “Zwarte Magie” bij een ieder van binnen ?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #097 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Zwarte Magie, propaganda, groepsdenken, wat maakte dat -de een- zich liet onderwerpen aan het grootste medische experiment ooit en -de ander- daar de grootst mogelijke weerstand tegen ontwikkelde? Hebben we net als in de meterkast stoppen die -ons denken- beveiligen en zijn bij sommigen de stoppen letterlijk doorgeslagen?


De afgelopen 2,5 jaar waren de meest fascinerende jaren waar we mensen zagen ontwaken uit de slechte droom die we -de Matrix- noemen, waar we mensen verloren zagen gaan en letterlijk verzuipen in de propaganda machine, waar mensen -uit het leven stapten- omdat ze geen orde meer konden scheppen in de eigen bovenkamer. Alle stoppen waren doorgeslagen.

Als je gedachtenvoer al wat langer volgt dan weet je dat vragen stellen en antwoorden vinden de grondslag is van alle 3.000 + artikelen en legio video’s. Het laatste jaar was de steeds terugkerende vraag.

Waarom kijken en luisteren mensen niet naar de aangedragen oplossingen -om hun leven veilig te stellen- en zijn ze totaal blind, en horend doof voor alles -letterlijk alles- wat hen -aangedragen wordt- , … ?

Verleden week nog zat ik vier uur te kijken naar de video documentaire “the century of self” (De eeuw van het “Ik’), ooit uitgezonden door de BBC, over hoe mensen gemanipuleerd worden met het gedachtengoed en geslepen tactieken van Sigmund Freud en Edward Bernays, las ik het boek; “Hoe maken mensen keuzes”  en schreef het artikel Handboek voor de politiek, hoe beïnvloeden ik mensen / de kiezer?

Later diezelfde week zag ik ook nog een video zoom conferentie van Reiner Fuellmich met als gast Meredith Miller, een expert op menselijk gedrag van mensen die onder het Stockholm syndroom zijn.

Eigenlijk hoop je horen wat de mogelijkheden zijn dat te doorbreken, de zwarte magie, maar ik heb geen teken van hoop gehoord -hoe- om te gaan met deze -dagelijkse- gevallen?

Dat was het dus wat ik besprak afgelopen week in de dotcom podcast 317 met Mike Donkers, zijn conclusie is dat alles terug te voeren is op het -ego- wat ik dus maar benoem als de -interne stoppenkast- die bij -de een- feilloos werkt omdat er in het netwerk geen piekbelasting opgetreden is en bij de andere de hele zaak uitschakelt wat we zo mooi -cognectieve dissonantie- noemen. (Interne strijd met eigen overtuigingen, kortsluiting dus) Dat is dus waar het ego niet kan onderkennen dat ze een fout hebben gemaakt, waar mensen onder trauma mind control besluiten hebben genomen die ze later niet meer gaan toegeven vanwege dat ego. In feite een op massa schaal uitgevoerd MK-ultra experiment waarin ze zich hebben laten manoeuvreren, zoals Mike omschrijft. Wat -mij- tot de conclusie doet komen dat de -zekering- voor de -zwarte magie- bij jezelf in je hoofd zit. De oplossing, aan jezelf werken, analyseren en een zwaardere zekering steken.

Kijk ik dan terug bij mijzelf, dan is de ontdekkingsreis, de persoonlijke ontwikkeling die ik de afgelopen 22 jaar al meegemaakt heb, heeft deze reis er al automatisch voor gezorgd dat ik beter gezekerd ben. Mike gaat binnenkort in een artikel e.e.a duidelijk toelichten.

Een leerzame reis maakt het ego niet snel bezeerd
Waardoor de weerstand  beter is afgezekerdNederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk