Poetin verklaart het einde van de NWO


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #097 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. Door: BioClandestine via Telegram
Poetin verklaart het einde van de NWO / New World Order / Nazi World Order

Ik heb net de volledige transcripties gelezen van Poetin’s toespraak op het St. Petersburg Internationaal Economisch Forum (SPIEF) vrijdag, 06/17/22. Gewoon WOW. Het is extreem eye-openend om zijn boodschap te lezen. Verrassend genoeg moet ik het met hem eens zijn over alles wat hij zei. Hij klinkt een beetje als Trump om eerlijk te zijn.

Ik raad je ten zeerste aan om het hele artikel te lezen, maar laten we een paar passages bespreken die me opvielen:

– “het tijdperk van de unipolaire wereldorde is voorbij, ik wil hiermee beginnen, er is geen ontsnappen aan, het is voorbij ondanks alle pogingen om het te behouden, het te behouden voor welk medium dan ook.”

Het klinkt een beetje alsof hij zegt “niets kan stoppen wat er komt”. Poetin is onvermurwbaar geweest dat hij de neo-nazi’s en de NWO uitschakelt. Hij beweert dat het allemaal theater is op dit moment. Tot hun onvermijdelijke nederlaag.

“De Verenigde Staten, die de overwinning in de Koude Oorlog hebben verklaard, hebben zichzelf uitgeroepen tot de boodschappers van de Heer op aarde, die geen verplichtingen hebben, maar alleen belangen, en deze belangen zijn heilig verklaard.”

“Zij (Verenigde Staten) zijn gevangenen van hun eigen waanideeën over landen buiten het zogenaamde “gouden miljard”: ze beschouwen al het andere als de periferie, hun achtertuin, ze behandelen ze nog steeds als kolonies, en de mensen die er wonen beschouwen hen als tweederangs mensen, omdat zij als uitzonderlijk worden beschouwd. Als zij uitzonderlijk zijn, is ieder ander tweederangs.”

“Daarom is er een onbedwingbare drang om degenen die boven de algemene gelederen uitsteken te straffen, financieel te verpletteren, ze willen niet blindelings gehoorzamen. Bovendien leggen zij onbeschaamd en schaamteloos hun eigen ethiek, opvattingen over cultuur en ideeën over de geschiedenis op en trekken soms de soevereiniteit en integriteit van staten in twijfel, waardoor zij een bedreiging voor hun bestaan vormen. Het volstaat te herinneren aan het lot van Joegoslavië en Syrië, Libië en Irak”.

Hier zien we Poetin een aantal harde, maar accurate dingen zeggen over de Verenigde Staten en hoe zij zich sinds het einde van de Koude Oorlog op het wereldtoneel hebben gedragen. Poetin heeft gelijk. Actoren binnen de regering van de VS duwden illegale en gevaarlijke biologische activiteiten direct naar de grens van Rusland, lieten landen achter in een absolute staat van vernietiging, voerden bloedige en zinloze oorlogen, en streefden alleen naar het vervullen van de eigen belangen van een wereldwijde orde. Dat klinkt voor mij als Trump die het over de Deep State heeft.

Poetin spreekt vervolgens meer rechtstreeks over Rusland en hun economische plan om de leegte op te vullen die is ontstaan door de ontbindende “unipolaire wereldorde”.

Het lijkt mij dat hij en Trump dezelfde mondiale belangen hebben. Het lijkt mij dat Poetin niet de genocidale maniak is die het Westerse mediacomplex van hem afschildert. Het lijkt mij dat de VS de afgelopen 30 jaar het “evil empire” zijn geweest, en dat de rest van de wereld terecht ziek is van onze shit.

Je kunt beweren dat Poetin Russische propaganda verspreidt, maar vraag jezelf af… waar is de leugen? Heeft hij iets gezegd dat niet waar was? Als hij al iets zei, dan was het een slag in de lucht. Ik zou het nog veel erger gezegd hebben.

Maar voor zover ik het begrijp, lijkt Poetin een bondgenoot te zijn van het Volk van de Aarde. Net als Trump. Trump en Poetin lijken het eens te zijn als het gaat om globalisme. Poetin en Xi zijn ook bondgenoten, en zijn het eens met de bevindingen van de Russische MIL over de biolabs van de VS in Oekraïne. Xi en Trump hebben ook een nogal eigenaardige en vriendschappelijke relatie.

We zijn niet zo ver af van een coalitie van de 3 wereldgrootmachten om het op te nemen tegen de wereldwijde Deep State. En dat is wat er nodig is om genoeg wereldwijde steun te vergaren om de Deep State spelers te vervolgen en de wereld echt wakker te schudden voor de misdaden tegen de menselijkheid.

Het is een kleine kans, maar het is misschien de enige kans die we hebben.

-Clandestine


* Brian Cates: Donald Trump Has Demanded Equal Time With the J6 Committee…

– Het kan toch niet zo zijn dat de nep-Corporate News Media Donald J. Trump nooit gelijke tijd gunt, toch? Nou…niet zo snel! Wie zegt dat ze dit gewillig moeten doen? [noot: sectie 230 Juridisch gezien verliest die media-entiteit dan haar wettelijke bescherming tegen beperkte aansprakelijkheid en staat zij open voor een burgerlijke rechtszaak voor schadevergoeding en/of gelijke zendtijd.]


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk