De onkunde regeert


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #096 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vorig jaar rond deze tijd begon de meest verschrikkelijke tijd van mijn leven….het pushen van onze regering mede met misselijkmakende instanties als de EU en WHO om te prikken want geen prik betekende niet reizen, niet sporten, niet uit eten enz.


Door: Sylvia Bartels 20-06-2022

Alles mocht gebeuren, vond ik, maar mijn kinderen en het liefst de massa mochten niet de prik nemen…we moesten hier met zijn allen doorheen zien te komen en niet toegeven aan deze idiotie dan moesten “ze” het wel opgeven…maar dat werd helaas maar door weinigen gezien.

Zelf had ik dondersgoed door dat er iets vreselijk mis was met de wereld en volgde toen al zeker een jaar lang zeer intensief het nieuws en dan bedoel ik het alternatieve nieuws wat enorm toenam met steeds meer kanalen en wat mijn vrees en zorg bevestigde….maar hoe het nu precies zat wist ik niet en weet ik het nu…dat denk ik zo ongeveer wel in te schatten….maar kan het ook op een aantal punten mis hebben.

Mijn zorg van vorig jaar was om mijn kinderen die de maatregelen allemaal maar als tijdelijk beschouwden en het zagen als mismanagement te behoeden voor een “foute” beslissing.

Alles heb ik gedaan om ze te weerhouden van de prik tot op bijna het hysterische toe en nu een jaar later dat we nog steeds verschillend denken en het onderwerp (nog) niet bespreekbaar is blijkt wel dat de zorgen en daardoor het verdriet aan beide kanten diep zat….want mijn twee kinderen die er anders in staan vonden mijn verdriet ondraaglijk en hadden met mij te doen maar maakten toch hun eigen keuzes wat ons tijdelijk uit elkaar heeft gedreven.

Het hysterische, het intense verdriet in mij is beheersbaar geworden en de liefde in ons gezin te sterk om elkaar niet terug te vinden!

Mijn innerlijke strijd is nu ethische geworden….want mijn mond houden geeft ze nu rust en een gelukkig leven en voor nu zijn mijn kinderen ervan overtuigd dat het klaar is…lockdowns niet meer komen en we weer gewoon door kunnen gaan met ons leven van twee jaar terug….wat zou ik graag met ze mee willen gaan in die waan en dat vertrouwen en die overtuiging dat overheden toch niet zo verrot zijn….maar zo zie ik het niet….de volgende lockdowns zijn alweer in de week gelegd.

Zowel Corona lockdowns als de klimaat lockdowns en dat gaat mensen massaal raken want nu komen de vakanties in gevaar.

Dus laat de lockdowns wat mij betreft maar komen.

We hebben de meest slechte regering ooit….ministers op posten die werkelijk totaal geen verstand of inzicht hebben van hun ministerspost.

Het heeft er serieus alles van weg dat hoe groter je onkunde maar je loyaliteit aan de rijkste der aarde groot is je verzekerd bent van een glansrijke politieke carrière.

Ooit was de hoop gevestigd dat vrouwen aan de top, ook politiek het beter zouden doen dan mannen….vergeet het maar….de vrouwen op defensie is een giller…….bijna heel Europa heeft dametjes op defensie met hoge hakjes en nul verstand van het militaire wereldje …zelfs het verschil niet weten tussen een sergeant of majoor…!

Ministertje Jetten die de ballen verstand heeft van milieu …..de onnozelheid die deze man uitkraamt is niet om aan te horen.

Kaag niet eens weet wat een aandelenemissie is…nu dus de minister van financiën!

Een andere vrouwelijke minister criminelen uit de banlieue van Frankrijk wil halen met het idee ze hier op het rechte pad te krijgen…..hoe krijg je het bedacht.

En dan onze ras idioot Hugo die wederom duidelijk geniet van zijn machtspositie en niet voor niets op wonen zit want nu de boeren, dan de 55+ en dan de rest van het volk onteigenen doet hij met passie!

Het wanbeleid, bewust of onbewust maar zeker weten aangestuurd door de hyper elite is de absolute zelfmoord voor Europa!

Wat ik heb geleerd van deze periode is in ieder geval dat boosheid niet werkt en alleen liefde die brug kan slaan. Zeker in deze tijd waar steeds meer waarheid naar buiten komt, een waarheid die nog steeds aan velen voorbij gaat en daarom in de overtuiging blijven dat Poetin het kwaad is en het Poetin is die ons in de kou in de armoede en de voedseltekorten zal storten.

Rutte die gisteren de woorden sprak dat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne ook onze oorlog is….de zoveelste schending van onze democratie en weer een stapje dichterbij een uit de hand lopend conflict.

Toch zal ik voor nu zwijgen hierover en de tijd zal de waarheid aan het licht brengen….kwestie van geduld hebben.

Zwijgen zal ik tot het moment dat mijn kinderen weer een prik moeten nemen om hun vrijheid te kopen…want daar zal ik met hart en ziel voor gaan liggen maar anders dan ik vorig jaar deed.

De bewijzen dat de prik vreselijk veel gezondheidsschade aanricht stapelen zich op en kan ik het ethische voor mijzelf niet verantwoorden om mijn mond te houden.

Maar zover hoeft het hoop ik….verwacht ik niet te komen en ligt voor het zover is de waarheid op straat.

Deze ethische strijd leveren vele moeders met mij.

Het besef moet komen dat het een kwestie van geluk is wanneer jezelf of je omgeving niet getroffen is door vaccinatieschade.

Zoals Dr. Malone zegt de prik nemen is Russische roulette…of het om 1 op de 1000 of 1 op de 10.000 gaat door te blijven prikken kom je een keer aan de beurt!

Het is mij dus niet gelukt om twee van mijn vier kinderen te overtuigen maar dat neemt niet weg dat ik anders over ze denk…sterker nog het maakt je liefde zo intens voelbaar dat het niet meer om mijn verdriet gaat maar dat alles gaat om hun gezondheid en is het aan mij er behoedzaam en liefdevol als moeder mee om te gaan….hetzelfde gaat op voor mijn twee wakkere kinderen…..hun verdriet en zorgen zijn voelbaar en tezamen kunnen we ons wel voorbereiden op wat komen gaat.

En nog steeds hopende dat het goede van het kwade zal winnen en de waarheid naar buiten zal komen waardoor we weer maatschappelijk één zullen zijn is alles wat we nu kunnen doen ons voorbereiden op een koude winter op komende voedseltekorten en dan dit alles trotseren op weg naar een betere wereld.

Want de gekte die nu regeert neemt zulke belachelijke vormen aan dat dit niet lang meer stand kan houden….en wat minder luxe zal ons geen kwaad doen…sterker nog het zal ons weer betere mensen maken en daardoor gaan we ook een betere wereld creëren met sterkere en nog mooiere mensen!

De waarheid die er ongetwijfeld gaat komen zal de brug slaan om elkaar liefdevol te omhelzen en steunen en geen enkel verwijt maken want de meest dodelijke woorden zijn…”ik zei het je toch” of “ had nou maar naar mij geluisterd”.

Want bedenk wel dat deze groep…wanneer ze het gaan zien zich zo vreselijk belazerd moeten voelen dat daar vele emoties aan te pas zullen komen….woede, angst en verdriet om er een paar te noemen.

Komende woensdag gaan de boeren massaal de straat op en niet alleen voor hun eigen belangen maar ook de onze want zonder de boeren geen eten….daarom zullen we de boeren massaal moeten steunen en niet luisteren naar het geklaag of de onzinnige verwijten van de overheid.

Laat deze demonstratie het begin van het einde van deze regering zijn. Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk