[Q] song: Light My Fire, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #095 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ruim een half jaar geleden kreeg ik het idee het nummer van de Doors uit de zestiger jaren subtiel te wijzigen op tekst gebied in; “[Q] will light my fire”. Mijn studio is echter nog niet helemaal af en uitmixen met alle drum & synthesizer modules, sampler & keyboard als geluidsbanken is er nog niet bij. Dat hebben we dus intern met de iMac en Garageband gedaan. We lopen nog wel met het idee rond er een zydeco versie van te maken zodat ik het nummer in mijn eigen radio programma kan gaan draaien. Onderstaand de video en nog wat Q nieuws, …

– HM

You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Q, we couldn’t get much higher
Come on, Q and light my fire
Come on, Q and light my fire
Try to set the world on fire

The time to hesitate is through
No time to wallow in the mire
Try, now we can only lose
Or the world becomes a funeral pyre
Come on, Q and light my fire
Come on, Q and light my fire
Try to set the world on fire
Yeah


Door: 1st Amendment Preatorian op Telegram

Interessante filosofische oefening voor de dag:
Generaal Mike Flynn werd minder dan een maand in de (eerste) Trump-regering ontslagen, als ik het me goed herinner.

We zullen de leugens van Pence en Priebus buiten beschouwing laten, het liegen tegen het FISA-hof door de FBI om illegale telefoontaps op de generaal te krijgen, en de FBI-spion die Pence in zijn staf had werken om de Trump-admin te helpen saboteren.

Ook het feit dat de vrijgegeven transcripties van Flynn’s gesprek met de Russische ambassadeur Kisliyak bewijzen dat de FBI, DOJ en de hele Amerikaanse MSM logen over de inhoud van het gesprek is ook een gesprek voor een andere dag.

Mijn punt hier is dat generaal Flynn geen machtspositie meer bekleedt sinds hij uit die positie is ontslagen.

Zeker, hij geeft veel praatjes en heeft een behoorlijk kick ass non-profit, maar hij heeft geen positie bekleed binnen de USGOV.

De enige entiteit die iets anders heeft gesuggereerd was “Q” (van de Qanon beweging) die suggereerde dat Generaal Flynn deel uitmaakte van een of ander extra regeringsplan om het land terug te nemen.

Dit is zo diepgaand interessant als je kijkt naar de mankracht, het geld en de moeite die is gemaakt (en nog steeds wordt gemaakt) door links en de GOPe om generaal Flynn en iedereen om hem heen absoluut te vernietigen.

Dit is iets dat ik persoonlijk kan bevestigen, en het is echt iets om te aanschouwen.

Het vreemde is dat BlueAnon (de DNC, media, et al) je allemaal met elke adem die ze hebben vertellen dat QAnon een hoax is, en gevaarlijk, en iedereen die ook maar een druppel absorbeert moet worden gezien als een binnenlandse terrorist.

Er zijn meerdere MSM “journalisten” wier hele baan het is om te proberen doelwitten van links te delegitimeren door hen (vaak ten onrechte) te belasteren als QAnon-aanhangers.

Toch zou het vitriool en de vuurkracht die zij blijven inzetten tegen generaal Flynn doen geloven dat… deze mensen deze beweringen van Q MOETEN geloven, want er is geen andere reden voor hen om generaal Flynn te behandelen alsof hij zo’n bedreiging vormt – 6 JAAR nadat hij werd ontslagen uit de functie van Nationaal Veiligheidsadviseur!!!

Dus, dit alles is om de vraag te stellen… gelooft BlueAnon echt in QAnon?

Of werd de “pak Flynn” operatie bemand door mensen zoals die Japanse guerilla strijders die dachten dat WO II nog steeds gaande was in de Phillipine jungles tot ver in de jaren 1990?

Iedereen die zich ook maar enigszins verdiept heeft in de “Get Flynn” operatie kan zien dat er een aanzienlijke hoeveelheid geld en mankracht achter zit…

Dus waarom zouden ze dat voortzetten tegen een man die geen echte macht heeft tegen hun plannen, tenzij ze echt geloven dat de Q drops.

Wat me op dit moment niet zou verbazen.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk