Het heden en verleden, verbinden van aanknopingspunten is best lastig in tijden van een nieuws tsunami.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #094 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ik was zo gefocust op het heden, dat ik het verleden heb verwaarloosd. Ik kan niet geloven dat ik er zo lang over gedaan heb om dit verband te leggen… Update 19-06-2022


Door: BioClandestine op Telegram 18-06-2022

Gezien wat we nu weten over het biologische netwerk in Oekraïne, gefaciliteerd door de DNC, is het veel logischer waarom de Dems in het Congres helemaal gek werden toen Trump naar de Oekraïne belde…

Het dringt nu pas tot me door dat de reden waarom het Huis Trump in staat van beschuldiging stelde vanwege Oekraïne… was het om te verdoezelen dat Trump achter de biologische activiteit van de DNC in Oekraïne was gekomen, door verder contact tegen te gaan.

Zodra Trump begon rond te neuzen in Oekraïne en over Hunter begon te praten, lanceerden de Dems, de media, sociale media, big tech, een grootscheepse aanval om Trump te beschuldigen van een telefoontje. Ondertussen hadden de Dems, grote bedrijven, en niet-gouvernementele stichtingen, allemaal directe relaties met de Oekraïense regering om BIOLOGISCHE WAPENS te maken, om vervolgens op de planeet los te laten, om verkiezingen te stelen en globalisme te implementeren onder het mom van volksgezondheid, gecombineerd met de grootste propaganda/hersenspoelingscampagne in de geschiedenis. Nogal een dubbele standaard daar…

Als Trump werd aangeklaagd voor een telefoontje naar Oekraïne, wat kunnen we dan verwachten van Joe Biden voor het plegen van misdaden tegen de menselijkheid, het doden van miljoenen mensen en het faciliteren van een netwerk van biologische wapens in Oekraïne?

Merk op hoe de vijand ineenkrimpt als iemand in de buurt komt van het praten over hun biologische netwerk? Impeached Trump (Afzetting uit functie) voor vragen over Oekraïne. Media/Big Tech censureerde het Hunter Laptop verhaal en verspreidde desinformatie dat de emails van vuile Metabiota deals niet echt waren. Ze censureerden mij en ieder ander die sprak over de biolabs en verspreidden desinformatie door te beweren dat er geen door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne waren. Ze censureerden zwaar elk gesprek over de herkomst van C19 en bestempelden alles wat niet overeenkwam met het verhaal als “covid desinformatie” om te voorkomen dat schapen erachter zouden komen dat C19 afkomstig was van een door de VS gefinancierd lab.

Ze gebruiken zoveel munitie om dit geheim te houden, omdat ze weten wat de gevolgen zijn als het naar buiten komt.

-Clandestine

Update 19-06-2022

Na een diepere duik in het impeachment debacle, zijn de webben van corruptie meer met elkaar verweven dan ik dacht. Oekraïne is de hoeksteen. Oekraïne heeft de goederen over ALLES.

Terug in november 2019, was Trump aan het woord in een uur durend interview op Fox and Friends. Hij beweerde dat de DNC de server verborg bij een bedrijf in OEKRAÏNE. Zie onderstaande quote:

“Veel ervan had te maken, zeggen ze, met Oekraïne. Zij hebben de server, toch? Van de DNC … ze gaven de server aan CrowdStrike – of hoe het ook heet – dat is een bedrijf dat eigendom is van een zeer rijke Oekraïner, en ik wil die server nog steeds zien. Weet je, de FBI heeft die server nooit gekregen. Dat is een groot deel van deze hele zaak. Waarom hebben ze het aan een Oekraïens bedrijf gegeven?”

Dit is een retorische vraag van Trump. Natuurlijk wisten hij en de militaire inlichtingendienst alles achter gesloten deuren, maar zodra hij publiekelijk over Oekraïne begon, lanceerden de Dems hun impeachment zwendel, kort gevolgd door het vrijgeven van C19 op de wereld slechts een maand later, en zo konden ze het verhaal kapen, en iedereen vergat de vuile zaakjes van de Dems in Oekraïne.

2,5 jaar later, met meer puzzelstukjes, kunnen we zien dat de DNC een marionettenregering heeft opgezet in Oekraïne en het land heeft gebruikt als proxy voor het uitvoeren van wereldwijde bioterroristische daden. Nu wordt het duidelijker waarom ze de crowdstrike server naar Oekraïne stuurden, omdat Oekraïne een proxy regering was die volledig ondergeschikt was aan de Deep State. Volledig buiten het bereik van het toezicht en de jurisdictie van de Amerikaanse overheid, maar nog steeds in controle van de Deep State spelers.

Oekraïne was duidelijk het bolwerk van de Diepe Staat voor de DNC. Alle vuile zaakjes waar ze hier in Amerika niet mee weg konden komen, stuurden ze gewoon naar Oekraïne. Net zoals ze deden met de Crowdstrike server, mensenhandel, drugshandel, geld witwassen, onethische medische experimenten, biologische wapenproductie. Stuur het gewoon naar Oekraïne, en de Amerikaanse regering kan er niets aan doen zonder militair geweld te gebruiken.

Nu begint het duidelijker te worden waarom juist de Democratische politici in de VS het meest bezorgd waren dat Rusland Oekraïne zou binnentrekken. En ook waarom, uit het niets, de linkse en globalistische politici over de hele wereld Oekraïne publiekelijk begonnen te verafgoden. Waarom Joe Biden en het establishment van de VS tientallen miljarden van ons belastinggeld naar Oekraïne sturen. Waarom de westerse media u willen laten geloven, dat Poetin letterlijk Hitler is.

Het is allemaal omdat ze zich wanhopig vastklampen aan de macht, en Oekraïne is het bolwerk voor al hun Deep State activiteiten sinds ongeveer 2014. Oekraïne is de hoeksteen van de Diepe Staat.

Voor degenen die de definitie niet kennen, zie hieronder:

keystone
zelfstandig naamwoord

-het belangrijkste
(https://dictionary.cambridge.org/us/dictionary/english/important) onderdeel (https://dictionary.cambridge.org/us/dictionary/english/part) van een plan (https://dictionary.cambridge.org/us/dictionary/english/plan), idee (https://dictionary.cambridge.org/us/dictionary/english/idea), enz. waarvan al het andere (https://dictionary.cambridge.org/us/dictionary/english/else) afhangt (https://dictionary.cambridge.org/us/dictionary/english/depend):

Als Oekraïne valt, valt de Diepe Staat. Poetin aast op de kop van de slang.

-Clandestine


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk