Wereldnieuws, niet Rusland maar de VS en bondgenoten zijn de agressors.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #091 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


UPDATE 16-06-2022 | Maandagavond deelde ik een bericht van ‘Bio’Clandestine, het voorzetsel “Bio” staat voor zijn specialisatie in het nieuws naar de bio-wapen laboratoria over de gehele wereld. Het artikel van maandag Waarom zijn er Russische troepen in Nicaragua ? zou wereldnieuws moeten zijn. De Nederlandse media zwegen, enkele Belgische kranten pikten het op vandaag en de media in de VS moesten wel maar zouden het liever niet rapporteren Wat blijkt namelijk, niet Rusland maar de VS zijn de slechte honden in de wereld en dan het Deep State aandeel hierin. Gisteren publiceerde Clandestine het volgende, …

– HM

Door: BioClandestine op Telegram

Er zullen geen krantenkoppen zijn die je laten weten wanneer alles officieel begint. De revolutie wordt niet uitgezonden. Het lijkt erop dat het al aan het gebeuren is.

Ik heb veel vragen gekregen over hoe we nog vertrouwen kunnen hebben in de Amerikaanse Militairen, wanneer het DoD verstrikt zit in dit hele internationale biologische netwerk. Simpel gezegd, deze situatie is zeer genuanceerd. Bepaalde elementen van bepaalde entiteiten zijn gecompromitteerd. Niet noodzakelijkerwijs hele entiteiten zelf.

Bijvoorbeeld het DoD; 99,999% van het Department of Defence had absoluut geen idee dat dit aan de hand was. De top krijgt opdracht een X bedrag toe te kennen aan een niet-gouvernementele stichting (Clinton, Gates, Rockefeller, Rothschild, Soros), zij schrijven de cheque uit, het geld wordt verstuurd, en dan sturen de niet-gouvernementele entiteiten het geld naar de particuliere biolabs en het onderzoek wordt uitgevoerd door aannemers, in de meeste gevallen niet eens Amerikanen.

Dus een klein percentage van de 3 miljoen mensen die voor het DoD werkten, wist van deze toewijzing van fondsen, en dit handjevol mensen had niet echt een andere keus dan te gehoorzamen, want het zijn bevelen, en als je bevelen niet opvolgt, zullen ze je gewoon ontslaan/gevangen zetten, je salaris en pensioen intrekken en iemand aanstellen die de bevelen wel opvolgt.

Naar alle waarschijnlijkheid, was het DoD niet medeplichtig aan dit complot. Het was gewoon business as usual en niemand dacht eraan om het in vraag te stellen. De ideologen gebruikten het DoD alleen om geld naar hun eigen stichtingen te sturen, zodat ze ermee konden doen wat ze wilden, buiten de boeken om.

Van daaruit waren het de niet-gouvernementele stichtingen die het geld stuurden naar laboratoria in landen met weinig middelen, met weinig regels en buiten het bereik van toezicht door het Congres of de uitvoerende macht. Het onderzoek dat de laboratoria met het geld deden, viel buiten de jurisdictie van het DoD. Het werd uitgevoerd door niet-gouvernementele entiteiten met behulp van aannemers, met Amerikaanse fondsen gestolen van de Amerikaanse belastingbetaler.

Het is spionage en infiltratie op hoog niveau. Het is dus moeilijk te zeggen wie er verantwoordelijk is, omdat deze entiteit geen officiële naam heeft. Dit is geen geüniformeerde vijand. Dit zijn opstandelingen. Dit is infiltratie. Maar helaas, de infiltranten waren in staat om het DoD en vele andere entiteiten te bewapenen voor hun snode daden. Dus zonder kennis van deze nuance, zou men kunnen denken dat het hele DoD slecht is, terwijl het in werkelijkheid gewoon slechte acteurs in het Witte Huis zijn die het DoD misbruiken voor hun eigen kwaadaardige agenda.

Gelukkig lijkt Rusland zich hiervan bewust te zijn, anders zouden de zaken er heel, heel anders voorstaan. Het lijkt er ook op dat het Ministerie van Defensie niet blij is met dit alles, via hun verklaring onlangs waarin ze de 46 laboratoria onthulden waar hun geld naar toe was gestuurd, en hun gebrek aan betrokkenheid bij de vermeende productie van biologische wapens. Aangezien zij degenen zijn die de schuld krijgen van het publiek, en ook verantwoordelijk zijn voor het omgaan met de repercussies als Rusland rechtstreeks terugslaat op de VS, zou je kunnen begrijpen waarom het DoD ontstemd is.

U zult merken dat de US MIL geen vinger heeft uitgestoken tijdens dit hele Oekraïne debacle. Ze riskeren hun leven niet voor de black site biolabs. Het is niet hun probleem.

In feite geloof ik dat het US MIL zwaar betrokken is bij dit hele gebeuren, maar ze werken samen met Rusland. Laten we eerlijk zijn, de US MIL zijn betrokken bij ALLES over de hele wereld. Onze marine en luchtmacht doen de rest van de wereld samen in het niet vallen en zijn technologisch marginaal geavanceerd. Wij bezitten de zeeën, de lucht, de nacht, de ruimte, en wij hebben 750 militaire bases verspreid over elk continent, in 80 landen over de hele wereld. En dat zijn alleen nog maar diegene waar ze je over vertellen, de geheime niet meegerekend. Dus als je denkt dat de US MIL hier niet tot op zekere hoogte bij betrokken zijn, heb je het mis.

Elke dag vragen meerdere mensen me wanneer de US MIL zich ermee gaat bemoeien. Ik zou zeggen dat je het nu al ziet gebeuren. Ze geven Rusland duidelijk toestemming om zich met deze laboratoria bezig te houden, want ze hebben op geen enkele manier geprobeerd om ze tegen te houden. De US MIL heeft ons bewezen dat ze geen interesse hebben in het beschermen van Biden’s labs of het helpen van de Deep State media in hun berichtgeving over de biolabs in Oekraïne.

-Clandestine

UPDATE 16-06-2022

De biolabs zijn de sleutel die de doos van Pandora opent. Denk aan de moeite die de Deep State heeft gedaan om hun biologische activiteiten in Oekraïne te verbergen:

-Zelensky verbrandt alle Oekraïense staatsdocumenten die verbonden zijn met Hunter Biden’s biolab bedrijf Metabiota als Rusland begint met luchtaanvallen.
-Westerse Media en Big Tech verhullen Hunter Biden’s laptop verhaal, dat details bevatte over biologische transacties in Oekraïne.
-Westerse media en Big Tech censureerden en verklaarden valselijk dat er geen biolabs in Oekraïne waren, ondanks dat het DoD en hooggeplaatste regeringsfunctionarissen bevestigden dat er 46 waren.
Alle VN-landen van de “Deep State” ontkennen heftig alle beschuldigingen van Rusland, ontkennen de realiteit van de biolabs in Oekraïne en beweren dat het allemaal Russische desinformatie is.
-Diepzinnige ratten als Romney en Crenshaw, die opriepen tot het beschuldigen van hoogverraad, wegens het bespreken van de biolabs, waarvan zij beweerden dat het allemaal Russische desinformatie was.
-Biden en het Witte Huis hebben nooit Hunter’s Oekraïense biolab activiteiten besproken. Ze hebben er zelfs nooit een vraag over gesteld.

Naast de alles verhullende modus van de Diepe Staat, vind ik het ook uiterst merkwaardig dat aangezien dit het belangrijkste onderwerp is in de wereldwijde geopolitiek, waarbij de 3 wereldmachten en mogelijk WO3 betrokken zijn; men zou denken dat TRUMP iets te zeggen zou hebben over Rusland, China, India, Brazilië, Mexico, Gabon, en anderen, die de Democratische Partij van de Verenigde Staten beschuldigen van het creëren van biologische wapens in Oekraïne…

Echt, niemand heeft hem er naar gevraagd? Hij heeft geen commentaar gegeven op het feit dat Poetin net oorlog heeft gevoerd en alle vier grootste vijanden van Trump bij naam heeft beschuldigd genocidale bioterroristen te zijn die in Oekraïne biowapenoperaties uitvoeren op een zwarte locatie… Vindt niemand dat vreemd?

Trump is zich toch zeker wel bewust van de Russische beschuldigingen, en de VN hoorzittingen, en de oorlog die gaande is. Daarom spreekt Trump bewust NIET over de biologische activiteit van de Deep State. Maar WAAROM vermijdt hij de gouden kans om munt te slaan uit deze zeer vluchtige beschuldigingen aan het adres van zijn politieke vijanden?

De enige reden waarom hij dat zou doen, is om de illusie van afstand tot de operatie in stand te houden. Maar laat je niet voor de gek houden, Trump weet precies wat er aan de hand is en faciliteert naar alle waarschijnlijkheid dit hele gebeuren.

Terwijl alle biolaboratoria van de Deep State worden opgeruimd en alle tegenstanders van Trump voor militaire tribunalen komen te staan wegens het schenden van internationale verdragen inzake biologische wapens, zal Trump ver weg in de verte lijken te staan, en de indruk wekken dat hij geen rol heeft gespeeld in de ondergang van zijn vijanden. Dit alles terwijl Biden in functie was, dus de libs kunnen niet zeggen dat het politiek gemotiveerd of dictatoriaal was.

Als er een “plan” is, dan is dit het.

Noot: Wat lees ik hier nu tussen de regels door. De strijd om de Deep State te ontmantelen is reeds in volle gang al enkele jaren en is meer en meer in het daglicht komen te staan en ondanks alle verwoede pogingen van de media om dit zoveel mogelijk weg te houden bij het grote publiek. Waarom zijn er Russische troepen in Nicaragua ? Lees het artikel van Mike er maar eens op na, ik denk ook dat scenario 2 al volop aan het spelen is. De Wereld in Beweging, Scenario 1 of 2 ? Ik ben benieuwd of iedereen deze berichten wel oppikt ?

– HM

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk