Waarom zijn er Russische troepen in Nicaragua ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #090 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


1) HOLY SHITTTT!!! WAAROM IS DIT GEEN GROOT NIEUWS?

Door: BioClandestine op Telegram | update 14-06-2022


Dit is van CBS op zaterdag, Nicaragua geeft Rusland toestemming om Russische troepen het land binnen te laten?!?

Voor degenen die geen aardrijkskunde kennen, Nicaragua ligt in Centraal Amerika, 1600 mijl van de grens met Texas.

De Nicaraguaanse president, Daniel Ortega, tekende op 08/06/22 een decreet dat Russische troepen toestaat om wetshandhavingstaken uit te voeren, “humanitaire hulp, reddings- en zoekmissies in noodsituaties of bij natuurrampen.”

De Russische woordvoerster, Maria Zakharova, legde de volgende verklaring af over de activiteiten in Nicaragua:

“We hebben het over een routineprocedure – twee keer per jaar – voor de goedkeuring van een Nicaraguaanse wet inzake de tijdelijke toelating van buitenlands militair personeel op zijn grondgebied om samenwerking te ontwikkelen op verschillende gebieden, waaronder humanitaire hulp en noodmaatregelen, bestrijding van georganiseerde misdaad en drugshandel,”.

Dus het Russische leger trekt Noord-Amerika binnen, op zoek naar de georganiseerde misdaad? Mijn eerste reactie was… “HEBBEN WE BIOLABS IN NICARAGUA?!”.

Kijk en zie, die hebben we. En het is erger dan ik me had voorgesteld. Ontmoet me op de volgende post.


2) Dus begon ik te graven naar VS bio-activiteiten in Nicaragua.

Het blijkt dat we niet alleen een BSL-3 veterinair biolab in Nicaragua hebben, maar dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Biden de Nicaraguaanse regeringsambtenaren op de “Corrupte en Ondemocratische Lijst” heeft gezet op 03/09/22, waardoor ze het land niet in mogen.

Vergeet niet dat dit dezelfde dag was dat het ministerie van Buitenlandse Zaken hun desinformatieverklaring publiceerde, waarin ze beweerden dat er geen biolabs in Oekraïne waren, vlak nadat Victoria Nuland van het ministerie van Buitenlandse Zaken de dag ervoor in een getuigenverklaring aan het Congres had toegegeven dat er biolabs in Oekraïne waren.

Tien dagen later zou de Nicaraguaanse regering de VN publiekelijk oproepen een onderzoek in te stellen naar de biologische activiteiten van de VS in Oekraïne.

Hier is het Reuters artikel over het verbieden van Nicaraguaanse wetgevers door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Ontmoet me dan op de volgende post.


3) Nadat Biden State Dept zijn ongenoegen had geuit over de Nicaraguaanse regering, reageerde Nicaragua door te vragen om een onderzoek naar de biologische activiteit van de VS, naar aanleiding van de bevindingen van Rusland in Oekraïne.

Dit was van Adolfo Pastran, van de Sandinistische Nationale Bevrijdingsfront partij:

“Niet alleen de Verenigde Staten hebben de plicht en verantwoordelijkheid om uitleg te geven. De VN en Europa hebben de plicht om in deze kwestie actie te ondernemen in plaats van een oogje dicht te knijpen. Deze ontdekking (van Amerikaanse biolaboratoria in Oekraïne) bevestigt het Russische discours en geeft een grond voor zijn standpunt. De tijd is rijp om de zaken op te helderen, want de wereld heeft behoefte aan een vreedzaam leven zonder bedreigingen,”.

Het artikel bevat meer soortgelijke verklaringen van Nicaraguaanse wetgevers, die de VS oproepen voor een onderzoek door de internationale VN-Veiligheidsraad.

Nicaragua sluit zich dus aan bij Rusland en roept de VS uit voor biologische activiteit in Oekraïne. Rusland schakelt de biologische activiteit van de VS in Oekraïne uit. Dan trekt het Russische leger Nicaragua (Noord-Amerika) binnen voor “ondersteuning”. Terwijl ze nog steeds bezig zijn met missies in Oekraïne, wat eigenlijk een proxy is van de VS.

Om te zien waar ik het BSL-3 veterinaire lab in Nicaragua vond, naast ELK LAB van de VS in “Lage Middelen Landen” volgens de US NIH, ontmoet me op de volgende post.


4) Hier is de NIH.gov pagina van laboratoria in “Low Resource Countries”.

Klik op de link, klik dan op de tabel om alle laboratoria over de hele wereld te zien EN WIE DIE PRIMARIAAL FONDSEN… Dat zijn er heel veel. Hou deze pagina bij, ik heb het gevoel dat we er de komende maanden nog vaak naar zullen verwijzen.

Voor deze praktijk, scroll naar beneden naar Nicaragua, en je zult zien dat er een 1 BSL-3 Veterinair Lab is, en de donors zijn de VS, de EU en El Salvador.

DING DING DING
Dit is waarom Rusland in Nicaragua is. NIET VERGETEN, het hoofddoel van de Russische militaire operatie in Oekraïne was het Veterinaire Lab in Mariupol. Dit was degene die de Nazi troepen zo zwaar beschermden. Herinner je je de grote presentatie van het Russische leger over het bewijs dat ze vonden? Degene waar ze de DNC beschuldigden van het faciliteren van het hele complot. Dat was het veterinaire lab in Mariupol.

Als je wat meer sappige informatie wilt, herinner je dan mijn draadje van een paar dagen geleden over Rusland en hun zorgen over Nigeria’s Biolabs in Oekraïne… scroll rechts onder Nicaragua en daar staat Nigeria en je zult zien dat Nigeria 10 BSL-3 heeft met talrijke BSAT (EBOLA).

En de belangrijkste kick hier … het belangrijkste land de financiering van de VS NIH Nigeriaanse labs is … CANADA!?! Voor degenen die zich afvragen hoe die fascistische femboy Trudeau erbij betrokken was, het lijkt erop dat ik het gevonden heb.

Dus Rusland voert een oorlog om een door de VS gefinancierd veterinair lab in Mariupol, Oekraïne, over te nemen en beweert dat ze biologische wapens hebben gevonden, gemaakt door de Amerikaanse DNC partij. Terwijl dat aan de gang is, trekken Russische troepen op hun verzoek Nicaragua binnen, waar de VS een BSL-3 veterinair lab financiert.

Het is vrij veilig om te concluderen dat Rusland zich richt op VS/Deep State biologische activiteit WERELDWIJD.

Ontmoet me in de volgende post voor de conclusie.


5) Kort samengevat, de Nicaraguanen laten Russische militairen in hun land om biologische activiteiten van de VS uit te roeien.

Vanuit een Amerikaans standpunt, zou dit heel, ECHT slecht kunnen zijn. Ik bedoel, Rusland is in oorlog met de VS proxy Oekraïne. Ze verklaren openlijk dat ze in oorlog zijn met nazi’s en biologische activiteit van de VS/NAVO. En nu verplaatsen ze nonchalant hun leger naar Noord-Amerika, 1600 mijl van onze grens.

Herinneren jullie je de Cubaanse Raket Crisis? Waar we bijna in een nucleaire oorlog terechtkwamen met Rusland omdat ze Cuba wilden binnentrekken… wat erg dicht bij Nicaragua ligt… dit zou een potentieel vijandige situatie kunnen zijn.

Nu, ik denk niet dat het zo zal zijn, omdat ik denk dat de US MIL handelt met de Russische MIL, of op zijn minst hen niet stopt met het ontwortelen van dit biologische netwerk. Maar gezien het feit dat het Russische leger naar ons continent verhuist, denk je niet dat dit groter nieuws zou zijn? Ik heb een paar artikelen gezien over Russische MIL die hierheen verhuizen, maar geen verontwaardiging van links? Geen muur tot muur dekking en Breaking News Headlines?

De reden dat het niet is… is omdat het over de biolabs gaat. De media wil er geen aandacht op vestigen. Dezelfde media die zeiden dat dit WO3 was en Poetin de wereld zou overnemen, nu zijn ze niet bezorgd over Russische militairen in Nicaragua, omdat het leidt tot meer biologische activiteit van de VS, waarvan ze beweerden dat het niet bestond.

Dit is zonder twijfel het meest vluchtige verhaal op de planeet… En iedereen moet het zien.

-Clandestine

update 14-06-2022

Nu ik wat tijd heb gehad om mijn graafwerk over Nicaragua te verwerken, ben ik teruggegaan en heb ik de NIH.gov Appendix over biolabs in “Lower Resource Countries” bekeken.

En oh man, wat een JUICE zit er in dit document. Ik ga een lijst maken van alle landen die ik interessant vond, behalve Nicaragua en Nigeria die ik eerder al behandelde.

Bangladesh- er zijn 4 BSL-2 labs vermeld. Eén wordt gefinancierd door de US CDC, twee door de USAID, één door de Bill and Melinda Gates Foundation, en één wordt ook gefinancierd door de OIE, de Wereldorganisatie voor diergezondheid. Denk aan de focus van het Russische leger op veterinaire laboratoria. De Diepe Staat gebruikt dieren als vectoren om ziekteverwekkers te verspreiden.

Democratische Republiek Congo – er is 1 BSL-3 lab, gefinancierd door de Amerikaanse overheid via het Presidentiële Malaria Initiatief.

Egypte- er is 1 BSL-2 en 1 BSL-3 lab vermeld, de BSL-3 wordt rechtstreeks gefinancierd door het US DoD via US Navy Medical Research. Vergeet niet dat Rusland elementen van US Navy onderzoek beschuldigde van betrokkenheid bij het biologische netwerk in Oekraïne. Denk aan Walter Reed en Fort Detrick.

Ethiopië- er zijn 5 BSL-3 labs vermeld. Een daarvan wordt gefinancierd door de Amerikaanse overheid, een ander door de Wereldbank, en de anderen worden gefinancierd door andere landen of door onbekende fondsen. Mijn vraag is, waarom heeft de Wereldbank in godsnaam een BSL-3 biolab in Ethiopië?

Georgia- er is 1 BSL-3 genoteerd dat gefinancierd wordt door de US GOV. Nog eens 8 BSL-3 labs zonder gegevens. Georgië is in het verleden de bron geweest van vele beschuldigingen van Rusland over het maken van biowapens door de VS, die teruggaan tot 2014.

Ghana- er zijn 5 BSL-3 labs in Ghana. Met een hoge aanwezigheid van Amerikaanse en Canadese financiering.

Haïti – er zijn 3 BSL-3 labs, die allemaal volledig gefinancierd worden door de Amerikaanse overheid. De CDC, NIH, strijdkrachten. Enorme Amerikaanse aanwezigheid in Haïti. Denk aan de Clinton Foundation.

India- er zijn 44 BSL-3 labs in India en 1 BSL-4 lab, dat gefinancierd wordt door de WHO. Er zijn hier geen snode details te melden. India heeft 1,4 miljard inwoners dus zoveel labs is niet zo wild als je zou denken. Maar ik wil er wel op wijzen dat India de verspreiding van C19 veel beter heeft tegengehouden en een heel andere aanpak heeft dan het westelijk halfrond. Zij schreven een cocktail van preventieve medicijnen voor, waaronder Ivermectin. Grappig dat de VS er niet bij betrokken is en India logisch en succesvol was. Stel je voor.

Indonesië- er zijn 22 geregistreerde BSL-3 labs, 8 veterinaire labs, en 10 onbekende. Veel van deze laboratoria worden gefinancierd door de Amerikaanse overheid, de Japanse overheid en de Indonesische overheid.

Kenia- er zijn 9 BSL-3 labs, gefinancierd door de US Army Medical Research Unit.

Oekraïne- er zijn 4 geregistreerde BSL-3 laboratoria in Oekraïne, dat deel uitmaakt van de FSU (Voormalige Sovjet-Unie). Volgens de NIH, “Geen financiering beschreven”. Denk aan Hunter Biden.

Er zijn veel meer landen dan wat ik opnoemde. Kijkt u zelf maar. Dit is slechts een momentopname van het soort netwerk waar we mee te maken hebben en de totale omvang van de biologische mogelijkheden van de VS wereldwijd.

Ik weet niet hoe dit opgeruimd wordt, of het opgeruimd wordt, en of het bloederig zal zijn of niet. Maar ik kan u verzekeren dat de mensheid niet zal overleven op onze huidige weg. De wereld heeft correctie nodig, en ik voel dat het snel komt.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk