De Wereld in Beweging, Scenario 1 of 2 ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #090 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Na March Madness, April Showers en May Flowers, waar de wereldverhoudingen aardig opgeschud werden, kon het niet uitblijven dat er een vervolg voorspelling moest komen. Mike schetst hier twee opties, een hele hete zomer of najaar met de midterm verkiezingen in de VS. En zoals al meer besproken, het is de VS waar de eerste klappen gaan vallen voor de Deep State die de gehele wereld bewust gaan maken van de rangorde, de ontmanteling van vele eeuwen overheersing en onderdrukking, van -letterlijk- ongekende misdaden. De post van Mike is doorspekt met [Q] uitdrukkingen die het leger van anons als geen ander kennen, lees echter gewoon door dan krijg je de essentie wel mee.

– HM

Door: Mike Donkers | dotcom.radio | Fa(c)tsforum

Dit is een heel belangrijke episode van X22. Ik zie nog deze zomer Jan. 6, True The Vote (geotracking) en Elon Musk (Twitter firehose & Strarlink) samenkomen tot een GIGA red pill over verkiezingsfraude, landverraad, pedofilie en de waarheid over C19. Dit is een zetpil die onontkoombaar is, of je je er nu tegen verzet of niet, geniaal gespeeld!

Ook zie ik Trump terugkeren in het Witte Huis nog deze zomer, dus VOOR de midterms. Ik moet denken aan de post: we left the timing up to POTUS. Trump mocht zelf beslissen of hij voor de midterms terug wilde komen of erna. Nu de Deep State zo klem wordt gezet is het om het even:

Scenario 1: Trump keert pas terug na de midterms omdat We The People dan hebben gesproken en wars van alle pogingen tot verkiezingsfraude een volledig Republikeins congres hebben benoemd, puur vanwege het overweldigende aantal kiezers. Dit volksmandaat maakt het zeer aannemelijk dat Trump pas na de verkiezingen van 8 november zijn herintrede doet in het Witte Huis. Er moet dan wel rekening gehouden worden met gewelddadige rellen, waarbij GEWAPENDE GROEPERINGEN (antifa/BLM) onschuldige slachtoffers zullen maken.

Scenario 2: Alles komt nog deze zomer uit (August is traditionally a hot month, JA June ETA, drip drip drip FLOOD). Dit vormt de verificatie van 11.3, oftewel de massale verkiezingsfraude komt uit. Dit geeft het leger een legitieme reden om massa-arrestaties te verrichten om de illegitieme regering Biden op te pakken (only way forward is MIL) en Trump te installeren als de legitieme winnaar van de verkiezing van 2020. Trump verklaart direct antifa en BLM tot binnenlandse terroristische groeperingen en deze worden meegenomen in de arrestatieronde. Hiermee worden rellen en onnodig bloedvergieten voorkomen. De midterms zullen gewoon doorgaan in november en de geredpillde massa, incl. gematigde Democratische kiezers, zullen massaal naar de stembus gaan (the D party will be destroyed). Omdat er geen stemfraude is zal de uitslag een ware barometer zijn van het politieke klimaat in Amerika en als shining beacon on the hill zal de hele wereld zien hoe er met deze verraders moet worden omgegaan door het leger en We The People tegelijk.

Alles lijkt er op dat het het tweede scenario gaat worden. Time to end the horror show op 15 mei ging over ons. Enough have seen, weet je nog? Apenpokken is mislukt en het COVID-script wordt er (tevergeefs) weer bij gehaald.

Maar zonder tests geen pandemie gebaseerd op vals positieve uitslagen. Is er nog geld voor gratis tests dan? Weet je nog in het staartje van de vorige ‘pandemie’ dat er zoveel te doen was over het voorstel van De Jonge om iedere Nederlander een verplichte bijdrage van 7,50 euro per test te laten betalen? In de toenmalige realiteit loopt dat hoog in de kosten als een gezin met kinderen twee of drie keer per week hun kinderen moeten laten testen, plus als ze zelf een snotneus krijgen en zichzelf moeten testen en dan na 10 dagen weer. Gaven ze toen niet al toe dat er geen geld meer is voor al die tests?

En wat dacht je van de financiële uitputtingsslag die Oekraïne is? Wordt het nu duidelijk waarom Poetin het conflict aldaar zo rekt? En hoe uitgekiend was het om de roebel aan goud te koppelen terwijl hier de inflatie door het dak gaat! Tonnen wapens, munitie en ander materieel moet naar die bodemloze put, Oekraïense ‘vluchtelingen’ moeten gehuisvest worden. En Zelensky blijft maar smeken om meer meer, meer. Ze moeten wel, want dat is het hoofdkwartier van hun biolabs en Nazi World Order en die geheimen moeten koste wat kost bewaard blijven. Maar ook dat is tevergeefs, ook hier zijn ze volledig klemgezet. Er komt geen pandemie en ik geloof ook geen wereldoorlog, de horror show is voorbij en nu wachten we alleen nog in positieve ontspanning op de vloedgolf aan onthullingen en ontwikkelingen van deze hete zomer. 2022 will be glorious!


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk