Vaccin onderzoeken die anderen verzaken, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #089 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Op 21 april 2020 was in de Volkskrant te lezen: “Pathologen vinden het te gevaarlijk om obducties te doen bij coronapatiënten. De mortuariumbediende begrijpt dat, maar “van een lichaam kun je veel leren”, aldus Van der Stelt. Juist bij een ziekte waarover nog zo veel vragen onbeantwoord zijn is dat heel belangrijk. Maar het gebeurt dus niet.”

Toch vreemd. Een nieuwe ziekte, de veel gehoorde uitspraak in die tijd “we weten nog maar heel weinig van het virus,” en juist die methode die zou kunnen zorgen voor het invullen van ontbrekende kennis wordt uit de weg gegaan. Het zou te gevaarlijk zijn. (Er zijn toch vele laboratoria waar wordt gewerkt met de meest besmettelijke en dodelijke stoffen denkbaar. Blijkbaar zijn er dus middelen en mogelijkheden om dat veilig te doen. Waarom dan niet dergelijke middelen inzetten?)

Vertrouw op de wetenschap…?

Gepensioneerd Duits patholoog Arne Burkhardt vond het ook vreemd. Hij raakte betrokken in onderzoek naar mogelijke schade, aangericht door de injecties met een experimenteel goedje, toen familieleden bij hem aanklopte met de vraag een second opinion te geven. Zij hadden het vermoeden dat de toegekende doodsoorzaak bij een familielid niet juist was.

Het leidde tot het vormen van een gezelschap van meerdere pathologen en andere specialisten en zij deden wat algemeen werd vermeden en voerden meer dan dertig autopsies uit op vermeende slachtoffers van dit vreselijke virus.

De korte conclusie: de injecties lijken in veel gevallen te leiden tot allerlei schade in het lichaam, organen als hart, lever, milt, nieren, het stelsel van bloedvaten, lymfeknopen. Hij begeleidt zijn lezing met afbeeldingen van de microscopie.

Dit blijft het centrale punt en mijn persoonlijke drijfveer te doen wat ik doe:
Als mensen toch een wisten… Eenmaal beschikkend over de juiste informatie, hoeveel landgenoten zouden resoluut elke prik hebben geweigerd?

Ik kan slechts hopen dat de informatie uit deze reeks video’s zoveel mogelijk mensen bereikt.

Tekst en vertaling Erick van Dijk


Delen is een goed idee, …


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk