Officiële statement: 46 bio-wapen laboratoria in Oekraïne


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #087 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het DoD gaat verder en somt zijn illustere verwezenlijkingen op in het verminderen van de wereldwijde dreiging van nucleaire, chemische en biologische wapens. Met stelligheid wordt herhaald dat Oekraïne “geen nucleaire, chemische of biologische programma’s heeft”. Maar verduidelijkt ook dat er wel degelijk 46 biolaboratoria in Oekraïne zijn, maar dat deze uitsluitend voor “vreedzame” doeleinden worden gebruikt.


Door: BioClandestine op Telegram

Officiële release gisteren van de US DoD getiteld: Factsheet on WMD Threat Reduction Efforts with Ukraine, Russia and Other Former Soviet Union Countries.

Dit bericht is duidelijk een reactie op het wereldwijde wantrouwen en de publieke verontwaardiging met betrekking tot de biologische activiteiten van de VS in Oekraïne. Het lijkt erop dat we genoeg lawaai en bewustzijn hebben gegenereerd om het DoD in paniek te brengen en met een schadebeperkende verklaring te komen. Ze voelen het gewicht van onze druk.

Er is zoveel om over na te denken en er gaan zoveel wegen open door deze verklaring. Veel meer dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Lees de verklaring en lees dan de rest van mijn draad met mijn gedachten hieronder:

1: De US DoD zei net dat ze “steun hebben verleend aan 46 vreedzame Oekraïense laboratoria”.

Verdomme… 46? Dat is erger dan ik dacht. Maar het belangrijkste is dat het Ministerie van Defensie zojuist heeft bevestigd dat het hele westerse mediacomplex loog over het feit dat er geen laboratoria in Oekraïne waren. Ik werd gecensureerd en verbannen over meerdere platforms voor het nauwkeurig melden van een baanbrekend verhaal, en aan de schandpaal genageld door het hele westerse media complex. Niet alleen de linkse, ook de conservatieven. Hannity, Dan Crenshaw, iedereen op Fox News met uitzondering van Tucker, zei dat het gekke samenzweringstheorie onzin was.

Vergeet niet dat er 47+ mainstream publicaties en ontelbare individuen zijn die lasterlijke beweringen verspreiden over mijzelf met de naam van de overheid en mijn eerste rapport over de VS biolabs in Oekraïne. Al die labs waarvan ze zeiden dat ze niet bestonden, bestaan wel degelijk. In feite waren het er veel meer dan we aanvankelijk wisten.

  1. Iets om zeker niet over het hoofd te zien, het Russisch/Amerikaanse samenwerkingsaspect van deze vrijlating. Het US DoD spreekt over hun vroegere coalities met Rusland om schadelijke wapens op te ruimen en over samenwerking met Russische wetenschappers bij vreedzaam biologisch onderzoek. Lees de passage hieronder.

“Het inschakelen van duizenden voormalige Russische wetenschappers op het gebied van biologische wapens om vreedzame biologische onderzoeksprojecten uit te voeren voor volksgezondheidsdoeleinden, met de volledige goedkeuring van de Russische regering. (Dit soort projecten leken sterk op biologische onderzoeksprojecten die Rusland nu bekritiseert in andere voormalige Sovjet-landen.)”

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie probeert hun snode onderzoek in Oekraïne te rechtvaardigen, door te beweren dat het in orde is, omdat de Russische regering dit onderzoek lang geleden ook deed…

Dus we gingen van, er zijn geen labs, naar er zijn labs maar ze doen geen schadelijk onderzoek, naar de labs doen misschien wel schadelijk onderzoek maar Rusland kan ons er niet op aanspreken, omdat Rusland het vroeger ook deed.

DAT IS EIGENLIJK WAT ONZE REGERING NET ZEI. Terwijl zij de schuld op Rusland schuiven voor biologische wapens … sterven er miljoenen mensen over de hele wereld en de wereld is naar de klote.

  1. Deze release is ook precair verklaard, omdat het niet ontkent of de beschuldigingen van het Russische leger met betrekking tot de biologische wapens netwerk met Obama, Hilary, Soros en de huidige president Biden.

Het DoD herhaalde specifiek dat er geen biologische wapens “programma’s” zijn in Oekraïne. Nou, dat meen je niet. De beschuldigingen zijn niet dat er een officieel VS Biologische Wapens “Programma” is; de beschuldigingen zijn dat DNC en wereldwijde bureaucraten hun posities misbruikten om VS DoD en Executive fondsen naar niet-gouvernementele stichtingen te sluizen die zij bezaten, om het geld wit te wassen, om het vervolgens naar politieke black site biolabs te sturen die zij bezaten in Oekraïne (denk aan Hunter Biden, Metabiota) om illegaal onderzoek te doen buiten het bereik van VS Congres toezicht, en vervolgens het onderzoek te gebruiken om zichzelf te verrijken via smeergelden van de grote farmaceutische bedrijven die zij bezitten.

De Russen beschuldigen niet rechtstreeks het Amerikaanse Ministerie van Defensie, maar een politieke entiteit binnen de Amerikaanse regering, die het Ministerie van Defensie bewapend heeft en die overheids- en niet-overheidsentiteiten gebruikt om biologische wapens te maken in een clandestiene, niet door de regering gesanctioneerde operatie. Het is niet de regering van de VS die ze beschuldigen, het is de “Deep State”.

  1. Ik weet niet zeker wat het Amerikaanse Ministerie van Defensie hier wilde bereiken. Ze hebben alleen bewezen dat de berichtgeving van de Westerse media en overheid over de labs niet klopt, en ze hebben verduidelijkt dat er geen biologische wapenprogramma’s zijn. Wat we al wisten.

Het lijkt erop dat het Ministerie van Defensie zich probeert in te dekken en zich af te scheiden van de Deep State entiteit die de toewijzing van hun fondsen controleerde. We moeten in gedachten houden dat het niet het Amerikaanse Ministerie van Defensie is die dit heeft gedaan, maar de Deep State spelers die het Witte Huis controleerden en de financiering van het ministerie van Defensie bewapenden in laboratoria in Oekraïne met aannemers. Deze black site activiteiten spreken niet voor het geheel van de goede en eerlijke helden van het Amerikaanse Ministerie van Defensie.

Misschien is dit het keerpunt waar de US MIL zich keert tegen de zittende POTUS en de Deep State actoren. Ik bedoel, in de titel van de verklaring staat wel “Threat Reduction Efforts with Russia”. Hinten ze erop dat ze weer met het Russische MIL gaan samenwerken om zich te ontdoen van schadelijke wapens?

Er is hier veel te verteren. Ik weet niet helemaal zeker wat ik ervan moet denken, maar deze verklaring bevestigt veel. Ja, er zijn biolabs in Oekraïne. Ja, het hele Westerse media complex is er zojuist op betrapt dat ze erover liegen.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk