September 2022: Met het EU digitale ID wordt je als ware gebrandmerkt, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #086 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Geniet nog even van je vrijheid want in september 2022 gaat de EU [de wereld] voor een ieder op slot en ook in je eigen stad, dorp of gehucht zal je dit snel gaan ondervinden tenzij, … tenzij de contra geheime macht de Deep State totaal vernietigd. En met totaal bedoel ik een wereldwijd militair ingrijpen.


En jij; “Ik stond erbij en keek erna [?]”

Het EU digitale ID slaven brandmerk

Het brandmerk dat de slaven kregen in Nazi Duitsland was nog te verbergen met lange mauwen maar zonder je verplichte smartphone of chip tracking ben je overal 24/7 te volgen. En hier in Frankrijk heb ik in 2020 al ervaren hoe effectief apartheid werkt zonder het EU slaven ID, maar het vaccinatie ID deed al het zelfde op beperkte schaal maar wel het gehele ‘leven’ ontwrichtend.

De vriendelijke uitnodiging; “Beschikbaar voor iedereen die het wil gebruiken”, betekend natuurlijk verplicht voor een ieder anders mag je niet meer deelnemen aan de samenleving. “Op grote schaal bruikbaar”, dat zal vooral betekenen dat apartheid 100% gecontroleerd kan en zal worden door de overheid en politie’diensten’. 

En de grootste lacher [?] is deze; “Gebruikers hebben controle over hun gegevens: De Europese digitale-identiteitsportefeuilles zullen mensen in staat stellen te kiezen welke aspecten van hun identiteit, gegevens en certificaten zij met derden delen, en bij te houden hoe dit delen in zijn werk gaat. Controle door de gebruiker garandeert dat alleen informatie wordt gedeeld die moet worden gedeeld”.

Dat zijn de bewoordingen van dezelfde instanties die helemaal accoord gingen in 2020 met 8 weken streng huisarrest, 21 weken avondklok, reisbeperkingen en de intrede van apartheid. 

Lees dit document van de Canadese overheid, de strekking, als je bij de volgende lockdown controle niet thuis bent komen we je opladen met als gevolg boetes en gevangenisstraf. Dat is dus niet, vanaf september maar -NU- !

Ik zit op de website van de Europese Commissie de vriendelijke en vooral verleidelijke bewoordingen te lezen over al de voordelen die tegemoet komen aan onze wensen van een zorgeloze samenleving. 

Maar ik lees ook; “Om dit zo snel mogelijk te realiseren, gaat het voorstel vergezeld van een aanbeveling. De Commissie verzoekt de lidstaten om tegen september 2022 een gemeenschappelijke toolbox op te zetten en onmiddellijk met de nodige voorbereidende werkzaamheden te beginnen. Dit instrumentarium moet de technische architectuur, normen en richtsnoeren voor beste praktijken omvatten”. 

Gezien mijn ervaring van de afgelopen 2,5 jaar lees ik tussen de regels dat de infrastructuur al klaar is om onmiddellijk in te laten gaan in september !!

Ik ben er zo goed als zeker van dat dit onderwerp op de agenda stond bij de recente WEF en Bilderberg ontmoetingen. Niet om de voorbereiding te bespreken maar om de definitieve hamerslag op de invoerdatum te geven.

[Juni], July en Augustus zijn dus de laatste maanden dat je kan genieten van je vrijheid, tenminste als je de brandstof voor al die reizen kan betalen of als je vliegtuig nog vliegt, of je het vliegtuig niet mist in de wachtrij op de luchthavens.

Bovendien verwacht ik dat de EU digitale ID of de te verwachten nationale ID’s ook al snel je toegang naar een voor de burgers “veilig internet” zal bewerkstelligen. Daarmee mag ik zelf 100% zeker niet meer actief zijn met deze website of de dotcom.radio podcast.

Dat is het plan om de wereld veiliger te maken voor een ieder, het plan om toekomstige pandemieën te voorkomen, het plan om eindelijk het milieu en de opwarming grondig aan te pakken, het plan om digitaal geld in te voeren, het plan om de voedselketen te veranderen en van een ieder vegetariër te maken, het plan om de overbevolking van de wereld aan te pakken, … Oh, sorry, dat laatste vindt nu reeds plaats !! [diep droevig maar -keiharde- realiteit]

OMG, je hebt het wel eens zien staan, ja dit is ook een “Oh My God” bericht. Een doemscenario, het gaat namelijk niet gebeuren dit plan.

Let wel, het plan is echt, de uitvoering wil men inderdaad vanaf september 2022 laten plaatsvinden, het EU digitale slavennummer.

Alleen zijn er al jaren krachten achter de schermen werkzaam die de Deep State willen pootje lappen en totaal uitroeien inclusief doodstraffen met militaire tribunalen.

Ik denk al vele jaren in termen van -wat velen complotten noemen-. Ik heb die complotten èèn voor èèn uit zien komen.

Als je nog een vakantie vlucht kan regelen die ook echt gaat vliegen kom je wellicht al over wat ravijnen heen, verwacht een harde landing want de gehele wereld kan nu elke dag in opschudding komen. 

En, … mocht je denken dat ik totaal ongelijk heb met alles wat ik de afgelopen 22 jaar geschreven heb, troost je dan want dan hoor je spoedig niets meer van mij. 

Gelukkig hou ik met deze laatste optie -totaal- geen rekening en maak ik al plannen om te ‘leven’ in een vrije wereld, vrijheid die ik eigenlijk alleen in gedachten beleefd heb mijn gehele leven. 


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk