Het ‘leven’, in de waan van de dag !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #084 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ken je hem nog; Spiegeltje spiegeltje aan de wand, …. ? Ik denk dat de verkoop van spiegels in een vrije val zal komen, mensen die gaan ontdekken hoe de wereld echt in elkaar steekt en uiteindelijk gaan zien hoe ze voor de gek gehouden worden en werden, vaak hun hele leven lang, … / … kunnen die hun evenbeeld nog wel aanschouwen in een spiegel?


Leven bij de waan van de dag, …

Gevormd en zich gedragend naar de geldende publieke opinie, je moet bang zijn voor een virus en gevaccineerd zijn anders hoor je er niet meer bij, dan mag je letterlijk niet meer binnenkomen bij mensen en een lange tijd ook niet van de overheid. Apartheid deed zijn intrede in de gehele wereld en dat vonden veel mensen heel normaal, iets wat in ‘deze’ tijdsgeest paste. Ik moet mij overal aanpassen en oppassen wat ik zeg om de sfeer niet te verpesten.

Intussen zitten er mensen keurig de mening van TV en de krant te verkondigen dat Putin zo’n slechte hond is met die oorlog tegen de bevolking van de Oekraïne waar alle logica van -waarom zouden ze dit dan wel niet doen- niet eens in de gedachten opkomt [?]

De waan van de dag is dus ook de [zelf] censuur die bewuste mensen in acht moeten nemen om de vrede te bewaren terwijl zichtbaar en luidruchtig hoorbaar het aantal ziekenwagens in het straatbeeld bij hen alle alarmbellen doen rinkelen.

De dood en verderf zaaiende vaccinaties mogen niet benoemd worden terwijl reddende medicatie voor de slachtoffers onbekend is en -ongebruikt- blijft.

Als bewust ‘levende’ mensen in de wereld van de actuele gekte onder de zombies, en de reeds half doden waar de ongezondheid en zwarte magie zijn sporen heeft achter gelaten in de gezichtsuitdrukking.

De waan van de dag is een volkswaanzin verworden die ik ook op de website zie aftekenen bij de ‘wakkeren’ die zich ‘bewegen’ in het halfduister.

Deze week stuurde een dotcom luisteraar mij het idee toe om het zelfde heers en verdeel spel toe te passen in omgekeerde vorm, verdeel en heers. Plaats een brandstof leverancier in het verdomhoekje en boycot deze door massaal daar niet meer te tanken waardoor de andere maatschappijen ook zullen moeten nadenken, stel dat ons bedrijf volgende maand deze boycot treft? Maar je moet wel ‘zien’ als consument dat je die ‘macht’ bezit !! Brandstofprijs actie, benzine, diesel, druk de prijs!

Wat schetst mijn verbazing (of eigenlijk ook niet) dat dit meer bezoekers trekt dan het artikel over de vaccinatie waan van de dag. “Belangrijker nieuws heb ik niet, … voor de rest van mijn leven !!

moment opname van 07-06-2022

Ik moet velen laten in de waan
Ook al ben ik met hun lot begaan

‘k Neem een andere route waarvoor ik waak
Zonder dat ik de anderen afkraak

En hun waan van de dag ontzie
Omdat ik weet, dit is de waan van zwarte magie

-HM

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk