Deep State: Controlled Demolition

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #084 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vindt iemand het ook vreemd dat de Dems zogenaamd de media, de sociale media, big tech, Hollywood, de farmaceutische industrie, de academische wereld, beide kamers van het Congres en het Witte Huis in handen hebben, maar er toch niet in slagen hun agenda door te drukken? Ondanks al deze troeven die ze tot hun beschikking hebben, verliezen ze nog steeds massaal steun.


Door –Clandestine Telegram

Het deep state hersenspoelnetwerk werkt niet meer. Burgerjournalisten bieden een formidabel alternatief voor de oude media, Trump/Elon zuiveren de sociale media en big tech, de verontrustende activiteiten van de farmaceutische industrie en de academische wereld zijn nu in de publieke sfeer.

Te veel mensen zijn zich bewust van het draaiboek van de vijand. Minder mensen geloven de onzin die hen wordt verkocht, en meer mensen benoemen de onzin wanneer het gebeurt. Dit bewijst dat onze inspanningen als burgerjournalisten hun vruchten afwerpen.

Het feit dat we zo succesvol zijn geweest, ondanks het feit dat de vijand de controle lijkt te hebben over zo veel middelen, doet mij sterk afvragen of ze überhaupt wel controle hebben.

Controlled Demolition – Gecontroleerde Sloop


S.C.A.R.E.D. – B.A.N.G.

BREAKING: Homeland Security issues ALERT / Binnenlandse Veiligheid geeft ALERT – openbare bijeenkomsten kunnen doelwit zijn van geweld

De waarschuwing aan Amerikaanse burgers stelt dat bedreigingen dynamischer worden – en dat grote bijeenkomsten doelwit kunnen zijn.

“In de komende maanden verwachten we dat de dreiging dynamischer zal worden, omdat verschillende belangrijke gebeurtenissen kunnen worden aangegrepen om gewelddaden te rechtvaardigen tegen een reeks mogelijke doelwitten,” aldus het DHS-bulletin.

Dus, blijf binnen en draag je apenpokkenmasker.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk