Elon Musk heeft Twitter bij de ballen !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #083 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Elon heeft de zetten en tegenzetten van de vijand correct berekend, en Twitter in de val gelokt. Ze hebben geen andere keuze dan de prijs te verlagen en hun verliezen te nemen.


Door BioClandestine de Post Millennium 04.00 uur

Als Elon daadwerkelijk de deal wilde beëindigen, zou hij daar niet mee dreigen, hij zou het gewoon doen. Dit is een tactiek om de vijand verder te ontmaskeren en ook Twitter tegen een gereduceerde prijs te krijgen. Deze zet bespaart Elon niet alleen miljarden dollars, maar het belangrijkste is dat het de realiteit bevestigt dat Twitter niet alleen een hoog aantal bots heeft, maar dat ze veel moeite hebben gedaan om het te verdoezelen en te profiteren van de vervalste gebruikersgegevens.

Dit bevestigt dat Twitter opzettelijk snode activiteiten ontplooide/ontplooit. Dit zal leiden tot uitgebreide audits en uiteindelijk, de blootstelling van het berekenen van bot gebruik om de publieke opinie te zwaaien.

Langzaam maar zeker komen de duistere geheimen van Big Tech aan het licht. Op een dag zal de wereld weten hoe politieke entiteiten de massa’s hebben gehersenspoeld met botmanipulatie.

De Democratische partij, die jarenlang verraad pleegde via de Rusland-hoax in de naam van “verkiezingsinmenging”, zijn degenen die zich daadwerkelijk bezighouden met massale psychologische manipulatie op sociale media om de uitkomst van verkiezingen te veranderen.

En dat is nog maar één element van hun netwerk om te manipuleren en te controleren. Denk nu eens aan alle andere moeite die de DNC deed om de verkiezingen van 2020 te veranderen:

-ze creëerden een internationaal black-site biologisch netwerk
-een biologisch wapen genaamd C19 gecreëerd en vrijgelaten om het stemmen per post te rechtvaardigen, miljoenen doden en de wereldeconomie ruïneren.
-gebruikten de gebreken van het stemmen per post om wijdverspreide kiezersfraude te plegen via het volstoppen van stembiljetten in swing states.
-hun controle over de media gebruikt om politieke desinformatie te verspreiden en het publiek te hersenspoelen
-hun controle over de sociale media gebruikten om politieke desinformatie te verspreiden en negatieve ware verhalen over de DNC te verdoezelen (Biden Laptop)

Elon legt één belangrijk element bloot van een grotere samenzwering om de uitkomst van de Amerikaanse verkiezingen, en daarmee de wereld, te controleren. En het lijkt erop dat al deze elementen eendrachtig aan het licht worden gebracht.

Er vindt een seismische verschuiving plaats.

-Clandestine

Update 16.00 uur

En nu bemoeit de Texaanse overheid zich ermee!

De procureur-generaal van Texas kondigt een onderzoek aan naar Twitter voor het vervalsen van gebruikersaantallen en het bedriegen van klanten, en daarmee het overtreden van de Texas Deceptive Trade Practices Act.

Ik heb net 2 uur geleden gepost over hoe deze seismische verschuiving zal leiden tot uitgebreide audits en zal resulteren in de algemene ontmaskering van Twitter en de grotere samenzwering om de massa’s te manipuleren en verkiezingen te veranderen.

Hoe meer aanvalswegen, hoe beter.

-Clandestine


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk