VS gestolen verkiezingen: Is er een plan?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #082 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Veel mensen zeggen dat er geen plan is om de gestolen verkiezingen van 2020 te herstellen en dat er geen plan is voor de good guys om Amerika te redden.


Bron: Praying Medic Telegram

Vorig jaar schreef ik een artikel waarin ik punt voor punt een post van Q uitlegde waarin de termen RED1, RED2, RED3, enz. voorkwamen.

Na het lezen van het artikel nam een man contact met me op die jarenlang militaire operatieplannen (OPlans) heeft geschreven. Hij zei dat het Ministerie van Defensie gedetailleerde plannen heeft voor elk scenario dat van invloed kan zijn op de veiligheid van het land. Sommige OPlans zijn honderden of duizenden bladzijden lang en veel van de informatie daarin is geheim.

Een verkiezingsdiefstal door een vreemde natie zou een duidelijke impact hebben op de nationale veiligheid. Het leger moet dus een operatieplan hebben om de gevolgen van een gestolen verkiezing te beperken.

Op dit moment is het plan om de verkiezingen van 2020 te herstellen nog niet openbaar gemaakt. Maar Patel Patriot heeft veel indirect bewijs gevonden dat suggereert dat zo’n plan wel degelijk bestaat. Op het juiste moment zal het aan het publiek worden onthuld.

Noot: Wat is het belang voor de rest van de wereld? de VS verkiezingsfraude en internationale inmenging is èèn van de katalysators die de wereldwijde Deep State doet kapseizen, net als de C19 biologische wapens, pedofilie en kinderhandel netwerken, en dat zal allemaal tegelijk gaan spelen. Het is een hete zomer aan het worden. – HM

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk