Wel of Geen Wapen in Huis?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #081 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Een discussie die nu weer gevoerd wordt in America, vooral na de recente school beschietingen (valse vlag aanslagen om ontwapening kracht bij te zetten). Als jij de mogelijk zou krijgen een wapen aan te schaffen, legaal of illegaal, zou jij het dan kopen ter verdediging?

– HM

Door BioClandestine op Telegram

Ik vind weinig waarde in het vuurwapen “debat”, omdat er geen debat te voeren valt. Als je niet begrijpt waarom een burgerij gewapend moet zijn om zichzelf te beschermen tegen een tirannieke regering, dan heb je geen enkele regering in de geschiedenis van de mensheid bestudeerd en ben je geen intelligent gesprek waardig.

Ik vind deze gesprekken ook niet waardevol omdat de lijn in het zand heel duidelijk is. Als ze proberen om de 2A (tweede wetgeving van de grondwet) weg te nemen, zal het volk geen andere keuze hebben dan de boom der vrijheid te verversen met het bloed van tirannen en patriotten. Einde van het gesprek.

Het aanvallen van de 2A activeert ook de eed van ALLE militairen en overheidsdienaren, actief en gepensioneerd, die een tijdloze eed hebben gezworen om de grondwet te verdedigen tegen alle bedreigingen in binnen- en buitenland.

Met dit alles gezegd zijnde, de wapens gaan nergens heen. De Dems gaan helemaal niets doen. Ze zijn gewoon blij dat ze iets in de media-cyclus kunnen krijgen dat niet gaat over hoe ze op alle fronten falen of over hoe Poetin hun biologische netwerk in Oekraïne blootlegde.

Het enige wat ze doen is hun kont laten zien, hun oorlogszuchtige houding blootleggen, en meer mensen motiveren om rood te stemmen in de midterms. Dat is alles. Laat ze maar krijsen. Laat ze hun buien maar krijgen. Laat de mensen links zien voor wat ze werkelijk zijn.

Ze zullen huff en puffen, maar ze zullen die lijn in het zand niet overschrijden. Omdat ze weten wat er gebeurt als ze dat doen.

-Clandestine

Noot: Als je kijkt in de geschiednis wie de grootste moordenaar waren, … na vrouwen met hun abortus, baas in eigen buik waanzin, waren dat Stalin, Mao, Hitler en meer uit het rijtje dictators. Die hadden allen de vrije hand na het land te hebben ontwapend .


Update 7 juni: Wapenbeheersing mislukt: Trudeau’s pistoolverbod ziet winkels uitverkochte pistolen
– Een winkelier: “We hebben 100 handwapens verkocht, of bijna onze hele voorraad, in de laatste drie dagen, sinds de premier de bevriezing aankondigde,” zei de mede-eigenaar van That Hunting Store, Jen Lavigne, alvorens te benadrukken dat het verbod alleen “legale wapenbezitters zou schaden”.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk