dotcom.radio aflevering 315 van 05-06-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #081 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 315 – Boycot Rusland treft vooral de EU – Brandstof actie – Willem op Bilderberg – WEF nazi roots – Sussmann niet schuldig – Kruisiging Oekraïne – Militair ingrijpen de enige weg – WHO pijnlijke nederlaag – Belangrijker nieuws is er niet – Zwarte schapen – en meer, veel meer nieuws … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)] P.S. alle oude afleveringen tot begin 2020 staan nog online voor de oude Q informatie. De rest is verwijderd vanwege web ruimte gebrek.

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Het belangrijkste zinnetje van elk liedje staat in het refrein
Hebben de anon’s het daarom ook steeds meer over “de rand van het ravijn”

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Mike] En zo worden landen noodzakelijkerwijs alsmaar meer zelfvoorzienend. (Duitsland oude kolencentrales op standby)

[Geert] India koopt goedkope Russische olie met dikke winst naar de EU (bron Dissident)

[Mike] WEF On the left is our delighful friend, Mr Klaus Schwab, founder of the World Economic Forum. On the right is his father, industrialist and fascist Eugen Schwab, who was close to Hitler. Klaus was born in Nazi Germany in 1938. 

[Will] Brandstofprijs actie, benzine, diesel, druk de prijs!
* Doen wij nu in feite het zelfde wat men dagelijks met ons doet, tegen elkaar uitspelen, …

[Medusa] RVD houdt aanwezigheid van Willem-Alexander op Bilderbergconferentie buiten schijnwerpers: ‘Schimmige zaken’​

TRUMP– & –Qanon

[Mike] Als je even stilstaat bij de anon-reis, zul je zien dat we als leger van kikkers collectief heel wat hebben bereikt. Het is alsof 2020 en verder voor ons gemaakt is. Q heeft velen van ons wakker geschud en onafhankelijke journalisten geactiveerd om dieper te kijken dan velen durfden te gaan. We hebben het kwaad ontmaskerd, vele slapende schapen wakker gemaakt, waarschijnlijk levens gered door Ivermectin en andere kuren tijdens de plandemie onder de aandacht te brengen en nog zo veel meer. De diepe staat moest bedriegen om ons te stoppen. Onze stem kon niet worden bedwongen. We waren te luid. We braken door de zorgvuldig gemaakte gedachtewolkjes die voor de normies bewaard waren gebleven. Ze moesten de commentaren afsluiten. Vind ik leuks afsluiten. Ons verbannen. Dat is hoe krachtig we waren. We hebben samen een verschil gemaakt en ik denk dat we daar allemaal trots op mogen zijn. En ik moet geloven dat onze beste dagen nog komen. Al is het maar feest en vreugde, wetende dat we alles gedaan hebben om de wereld voor te bereiden op wat komen gaat. Wij waren de kracht waartegen de diepe staat niet opgewassen was en nu zijn er meer mensen wakker dan ooit tevoren in de moderne geschiedenis. Dat komt door ons allemaal. Collectief. WWG1WGA.

[Medusa] WHO lijdt pijnlijke nederlaag, landen verzetten zich massaal tegen globalistische plannen: Landen verzetten zich echter massaal tegen de plannen van de globalisten. “Geweldig nieuws!” stelt Andrew. Op 25 mei, Afrika dag, las Botswana een verklaring voor namens 47 Afrikaanse lidstaten. Het land zei geen steun uit te spreken voor de ‘hervormingen’, waar de Afrikanen zeer bezorgd over zijn. Ook andere landen gaven aan hun bedenkingen te hebben bij de amendementen en spraken geen steun uit, waaronder Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika, Iran en Maleisië. Brazilië gaf aan de WHO liever te verlaten dan haar bevolking te onderwerpen aan de nieuwe amendementen.

-USA-

* Report Shows FBI Spied On 3.3 Million Americans Without A Warrant, GOP Demands Answers
– Noot: Dit zal overal wel zo zijn neem ik aan, …

[Mike] Just think about Kim Clement’s absurd two president prophesy. 

[Medusa] Sussmann niet-schuldig verklaard — Het zal ook Trump en degenen die achter de devolutie schuilgaan, weer doen inzien dat een ‘eerlijke rechtspraak’ in het huidige Amerika wel vergeten kan worden en ingrijpen van de militairen, hoe schokkend dat ook zou zijn voor de slapers, een noodzaak wordt.

[Medusa] Gregg Phillips: … dat ik het afgelopen weekend enkele opmerkingen maakte in een podcast (van Patel Patriot), dat wij inderdaad een zaak hebben die broeit en die 10 keer groter is dan de (2000) Mules. Het zal ons ongeveer 6 weken in beslag nemen om het voor te bereiden, maar ik kan u verzekeren dat het het meest explosieve probleem is waar u ooit mee in contact bent gekomen voor wat betreft de verkiezingen in de Verenigde Staten.

* Militair ingrijpen is de -enige- manier, wereldwijd !!
… ook de conclusie van de Q storm rider

-Oekraine-

[Rinno] Attention, very disturbing material – Satanic Khazarian Azov Battalion crucifies Christians and burns the victim alive.

-Rusland-

* Geen bericht -over- Rusland maar -uit- Rusland.
Rusland denkt dat de boycotmaatregelen vooral de EU treffen

* GMO insecten oorlog

CORONA

Donderdag 26-05 The NHS Just Edited Their Monkeypox Page… To Make It Scarier
– VERWIJDERD: Het is zeer ongebruikelijk om monkeypox te krijgen van een persoon met de infectie omdat het zich niet gemakkelijk verspreidt tussen mensen.
– VERWIJDERD: [Monkeypox] is meestal een milde ziekte die vanzelf beter wordt zonder behandeling. Sommige mensen kunnen echter ernstigere symptomen krijgen. Daarom worden deze patiënten met monkeypox in het Verenigd Koninkrijk in gespecialiseerde ziekenhuizen verpleegd.
– Tenslotte wordt er nu gewaarschuwd dat je apenpokken kunt krijgen door het eten van niet goed gekookt vlees, wat ongetwijfeld ook zal bijdragen aan het anti-vleesverhaal

[Lievergezond] COVID-19-vaccinatie-“fact-checking” word gefinancierd door een groep die $ 1,8 miljard aan Johnson & Johnson-aandelen bezit.

[Kefirkev] KLM mag van rechter nieuwe vliegers niet naar vaccinatiestatus vragen. Op straffe van €100.000 bij overtreding!

[Melkmeisje] Dr Flemming onder ede verklaring C19 is een bio-wapen
* Belangrijker nieuws heb ik niet, … voor de rest van mijn leven !!

* Mei is ten einde, bracht dit alles wat ik verwachte, nee, …
Hier komt het rijtje nog eens March Madness, April Showers brings May Flowers &, … “Let’s end the horror show. Ben ik teleur gesteld, nee dat niet, maar ik had de lat duidelijk hoger gelegd in mijn verwachtingspatroon, veel hoger. 
– Die horror show is pas op volle stoom aan het komen voor de gevaccineerden, of ze het (willen) weten of niet en de grote klapper, -het besef dat ze voor de gek gehouden werden- die moet nog gaan komen. Pas daarna kan er aan het herstel gewerkt worden en op grote schaal pogingen gedaan worden om te redden wat er te redden valt. Denk daarbij aan Ivermectine en HCQ. 

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

* ZeroHedge: Elon Musk’s Starlink Satellite Internet Hits 400,000 Users 

[Marij] The Supreme Court voted 5-4 late on May 31 to temporarily block a Texas law that prevents social media platforms from censoring users based on their political views.

GEDACHTENVOER

* Ben jij ook het “Zwarte Schaap” in de familie?
– “Anderen, die dapper genoeg zijn, verruimen hun comfort zone en met angst als hun raketbrandstof en moed als hun zwaard, verwijderen ze zich van de kudde om een “IK BEN” te worden. En terwijl ze dat doen, beginnen ze meer zwarte schapen op te merken aan de andere kant van het “onzichtbare hek” die op hen wachten om zich bij hun stam te voegen”.
– “Zwarte schapen creëren sterke leiders”. 

[Medusa] X22 report 26-05 Canadian Freight Train mysteriously derailed with 43 cars carrying desperately need fertiliser…. Strange coincidence?!

* IET 17 – Zijn die voedingsindustrie rampen niet de bedrijven die zich bezig houden met junkvoeding?

[Mike] Elke keer als je de term hoort “fossiele brandstof” dan is dat een leugen, …

* Torenhoge vraag: India opent snel 100 ‘slapende’ kolenmijnen

* NU.nl Het aantal jongeren met psychische problemen nam tijdens de coronapandemie flink toe. In 2021 was 18 procent van de 12- tot 25-jarigen ‘psychisch ongezond’, meldt het CBS woensdag. Dat komt neer op 488.000 jongeren. De twee jaren ervoor ging het nog om 11 procent. – Noot Ik zou terugkijken naar verschillende periodes, wedden dat dit een groter verschil zal tonen

* Amazing Polly: Inhuman Frequencies – Can they Trigger Genocide?
– Rowanda –

* Wel of Geen Wapen in Huis?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten