Belangrijker nieuws heb ik niet, … voor de rest van mijn leven !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #080 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Dat was de afgelopen dik twee jaar al de puzzel: “Hoe bereik je de massa om ze te waarschuwen voor de komende massa afslachting, de uitroeing van de mensheid. Eigenlijk een niet te bevatten onderwerp om over te schrijven, dus je probeert dat in allerlei bedekte termen en hoopt dat men het zo wel gaat lezen en mentaal kan verwerken [?]. 


Niets werkte bij de massa, totaal overgeleverd aan de macht van de media en zelf, … zelf schreef ik sinds juni 2016 elke dag een artikel, vertaalde een artikel en kreeg zo nu en dan assistentie van enkele gastschrijvers. De teller staat nu in 10 jaar op 3.000 + artikelen en de bezoekersaantallen zijn sinds 2021 alleen maar dalende.

De 316 afleveringen van de podcast idem-dito na de aflevering van 17 maart 2020 de ingang van de eerste lockdown met 134,000 + luisteraars zakten we al snel weer terug naar de gebruikelijke 1.000 wekelijks.

De twee protestliedjes over de bio-wapen ‘vaccin’ fraude in november 2021 scoorden 150.000 + vertoningen en tezamen met de andere protestliedjes verdeeld over verschillende websites / platforms 220.775 vertoningen.

LinkedIn en twitter schopten mij eraf net als vele anderen en nu ben ik terug op Twitter omdat ene Elon zegt de boel te gaan overnemen, als dat ooit nog gaat gebeuren, want de vele bots maken het bedrijf eigenlijk veel minder waard. 

Maar ondanks dat velen de potentiële dodelijke en ziekmakende experimenten hebben laten uitvoeren is er nog steeds wat te melden. Ivermectine en HCQ kunnen nog steeds hoopvolle resultaten bewerkstelligen, maar de horrorshow gaat nog steeds door, en door, en door, …

Als nu een erkende dokter iets gaat zeggen, de zogenaamde witte jassen autoriteit, over het bio-wapen en je plaatst dat op Twitter [?].

* Onder ede verklaring Dr. Fleming, C10 is een biowapen.

http://vrijheid.wtf/video/covidbioweapon.mp4

Terwijl je zit te kijken naar de video plaats je wat aanvullende opmerkingen en dat wordt dan automatisch een zogenaamd draadje;

* Geen enkele reductie van risico op C19 na vaccinatie 14 / 28 dagen onderzoek of bij sommigen geen enkel onderzoek. Waar de gevaccineerden het test-dier waren [!]

* FDA vergaderingen en documenten voorafgaande aan de inzet van de ‘vaccins’, geen enkele risico reductie op besmetting bekend = “Experiment”

* Dr. Fleming noemt het ‘vaccin’ een nucleaire bom die afgaat in je lichaam, …

* Je experimenteert niet op mensen tenzij, … je een nazi bent !!

* Er waren geen dieren studies uitgevoerd / bekend gemaakt voorafgaande of nadien.

* De enige dieren studies gedaan zijn door onafhankelijke onderzoekers, niet door de grote vaccin producenten.

* Alle onderzoeken toonden prion ziektes overal in het lichaam zoals de bekende gekke koeien ziekte

* Alle voorschriften voor toepassing / op de markt brengen zijn geschaad en er had nooit een noodverordening mogen komen die dit toestond, nooit !

* Dit is pas een keer gebeurd en die mensen werden veroordeeld in de Neurenberg tribunalen

* P.S. Nederlandse ondertiteling

* … rode bloedcellen verliezen de mogelijkheid voor een groot deel om zuurstof te transporteren. Deze alternatieve testen zijn in 7 labs over de gehele wereld bevestigd. Geen zuurstof is o.a. verhoogde kans op kanker weet ik als leek.

* De conclusie kunnen jullie allemaal ook wel stellen, maar ik zal je helpen. Moord met voorbedachte rade [?]

* ff kijken of ik morgen nog op Twitter ben of dat ik hulp krijg van Elon

* Samenvatting: De rest van mijn leven heb ik niets belangrijkers meer te melden.

Een moedigen man Dr. Fleming door dit onder ede te verklaren in deze video. Zou hij weten dat Hilary Clinton al onder een vergrootglas wordt gehouden met de reeds lopende processen anders zou ik voor mijn leven vrezen met de Clinton -moord op bestelling- brigade !!

Je ziet wel eens Twitter berichten die viraal gaan met veel minder belangrijke inhoud. Kan ik de conclusie trekken dat er toch nog censuur plaatsvind en / of de mensen het belang van delen niet inzien [?] Ik ben de vorige keer voor minder verbannen van Twitter. Een paar likes en enkele deel acties, dat was de oogst !!

Gisteren plaatste Mike dit op zijn forum: “ruim 40,000 prikdoden in iets meer dan een half jaar tijd!”

Ik schreef erbij; “Dat is 40.000 : door 500 : 26 = 3 Boeing 747 die elke week neerstorten zonder overlevenden”

Maar stel dat het er veel meer zijn?

Stel dat het er 1.000.000 waren, … 1 miljoen in een jaar.

1.000.000 : 500 : 52 = 38 Boeing 747’s per week + nog wat doden op de grond 461.538 en een halve

Dat is eigenlijk niet te bevatten als dat het nieuws zou zijn.

Maar ik ben bang dat die 1 miljoen de tragedie nog niet eens ten dele dekt, … wordt vervolgd, … tijdens de komende tribunalen, …


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk