Geen bericht -over- Rusland maar -uit- Rusland.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #079 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken: Het zesde pakket anti-Russische sancties zal een zelfdestructief effect hebben op de EU

Intel Slava Z

Het departement merkte op dat Moskou de gevolgen van eenzijdige beperkende maatregelen van de EU adequaat zal weerstaan en een betrouwbare handelspartner in de internationale arena zal blijven.

De besluiten van de EU-autoriteiten inzake de gedeeltelijke afwijzing van Russische olie en olieproducten zullen naar verwachting een verdere prijsstijging voor de gewone Europeaan teweegbrengen, de energiemarkten van de EU destabiliseren en de bevoorradingsketens verstoren.

De EU duwt Kiev doelbewust steeds dichter naar de rand van de afgrond door zijn militante ambities te ondersteunen met vage beloften van integratie, voegde het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken eraan toe.


Estlandse premier geeft toe dat nieuwe sancties tegen Rusland de EU zullen treffen

Het wordt voor Europese landen steeds moeilijker om nieuwe anti-Russische sancties in te voeren, omdat die de belangen van de EU-landen zelf al ernstig schaden, zei premier Kaja Kallas.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk