Brandstofprijs actie, benzine, diesel, druk de prijs!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #079 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Wij doen mee aan een initiatief om de benzine prijs te drukken, misschien lukt dat ons mensenmiertjes wel?, Ik deel het met je, zie maar of het met jou resoneert ??


Idee om de brandstofprijzen te verlagen

  • In sommige gebieden is de prijs nu 2,20 euro per liter, en binnenkort zullen we 2,80 euro per liter moeten betalen. (Dat is in Duitsland, maar ook hier stijgen de brandstofprijzen enorm). Dus dit is het idee. Lees het en doe mee!

⭕️ Nu de oliemaatschappijen en de OPEC-landen ons hebben geconditioneerd om te geloven dat de prijs van een liter is, moeten we agressief te werk gaan om hen te leren dat KOPERS, niet verkopers, de markt beheersen. Aangezien de benzineprijs elke dag blijft stijgen, moeten wij consumenten actie ondernemen. De enige manier waarop de benzineprijs kan dalen, is als we bij iemand in de buidel tasten door zijn benzine niet te kopen! En we kunnen dat doen ZONDER onszelf pijn te doen.

Hier is het idee:

⭕️ Koop de rest van het jaar GEEN benzine van de twee grootste oliemaatschappijen (die nu één zijn), d.w.z. Shell, Aral en BP.

⭕️ Als we stoppen met de koop van benzine, zullen ze geneigd zijn hun prijzen te verlagen. Als zij hun prijzen verlagen, zullen de andere bedrijven wel moeten volgen. Maar om een impact te hebben, moeten we letterlijk miljoenen kopers van Shell, Aral en BP bereiken. Dat is echt makkelijk te doen!

⭕️ Dus, laat me nu niet in de steek, lees verder en ik leg je uit hoe makkelijk het is om miljoenen mensen te bereiken!

⭕️ Ik stuur dit bericht naar tien mensen. De persoon die het naar mij stuurde, stuurde het ook naar 29 andere mensen. Als ieder van jullie het naar minstens tien andere mensen stuurt (30 x 10 = 300), zijn het er 300 … en als die 300 het naar minstens tien andere mensen sturen (300 x 10 = 3.000) … enzovoort. Als de boodschap de zesde generatie bereikt, zullen we meer dan DRIE MILJOEN consumenten hebben bereikt! Als die drie miljoen enthousiast zijn en de boodschap doorgeven aan elk tien vrienden, hebben we 30 miljoen mensen bereikt! Als het nog een stapje verder gaat, je raadt het al…..

DRIEHONDERD MILJOEN MENSEN!!!

Nogmaals, het enige wat JIJ hoeft te doen is dit naar 10 mensen sturen. Dat is alles (en koop niet van Shell/Aral/BP). Hoe lang zou dit allemaal duren? Als ieder van ons deze POST binnen een dag na ontvangst naar nog eens tien mensen stuurt, kunnen alle 300 MILJOEN mensen binnen de komende 8 dagen worden benaderd!!!! Als we samen handelen, kunnen we een verschil maken. Als u denkt dat dit de moeite waard is, stuur dit bericht dan door.

STOP A.U.B. TOT U UW PRIJZEN VERLAAGT Het is heel gemakkelijk om dit te laten gebeuren. Stuur deze POST gewoon door, en koop je brandstof ergens anders. Ik weet dat het niet makkelijk is op het platteland, maar wel in de stedelijke omgeving.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk