Militair ingrijpen is de -enige- manier, wereldwijd !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #078 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Even wat telegram nieuwsberichten bij elkaar geschraapt. Ik heb niet de hoop dat je het snapt als je dit niet al jaren volgt. Over Christopher Steel schreven we hier al drie jaar geleden, evenals in de podcast. Zelfs dan blijft het taaie materie omdat niet alles openlijk werd neergezet omdat de vijand ook mee zat te lezen en men de hand met kaarten nooit kon tonen. Het gespeelde spel heette immers; “Verstoor geen vijand die bezig is zichzelf te vernietigen”. Waarom deel ik dit bericht dan? Het geeft je een idee welke richting we ingaan zodat je voor jezelf de rust kan bewaren in de wetenschap dat alles goed gaat komen. 

– HM

Q The Storm Rider: Het Igor Denchhenko’s proces komt er nu aan … 

Hij is degene die alle leugens doorgaf aan Christopher Steele, die ze in dat dossier stopte dat de media drie jaar lang rondbazuinde dat President Trump een Russische agent was. En de FBI gebruikte dat dossier voor hun nep-onderzoek. 

Maar dit proces zal plaatsvinden in EASTERN VIRGINIA, wat een heel andere groep juryleden is, vergeleken met de moeraswezens in DC bij het Sussmann proces. Michael Sussmann & John Durham legden deze week verklaringen af na vrijspraak van ex-Clinton campagne advocaat.

* DURHAM kreeg echter alles wat hij nodig had….. Hij heeft de gezworen getuigenis in de rechtbank over CLINTON dat ze betaalde voor en loog over de RUSLAND samenwerking. SUSSMANN is niet de grote vis, gewoon een lage pion.

DURHAM heeft nu wat hij nodig had. Beëdigde verklaringen in de rechtbank. Zoals Kash Patel zei… Geef DURHAM tijd. DURHAM is de hele zaak aan het samenvoegen …

De anons houden overal ter wereld in groepsverband [denk aan miljoenen activisten] het nieuws bij, dit poste Q the storm rider op zijn account; “BRAVO >Nederlands parlementslid Thiery Baudet noemt NWO , grote reset , UKRAINE SCAM, CORONA SCAM, 911 valse vlag en VS gestolen verkiezingen op nationale TV. — Overal Witte Hoeden … [ ULTRA>] [ACTIVATED ]

De bewuste video van Baudet met ondertitels in het Engels

En dan nog een post van Q the storm rider, een post waar veel mensen geen touw aan vast kunnen knopen als je niet verslaaft bent aan de alternatieve media.

>)WIRES;: DEVOLUTIE PLAN IN WERKING.

SCOTUS gaat meer MACHT geven aan lokale staten over wapenrechten.

Een stemming tegen eind juni zal naar verwachting zorgen voor meer wapenrechten in de NATIE.

_________

DEVOLUTIEPLAN / CONTINUÏTEIT VAN DE OVERHEID IS VAN KRACHT.

De macht wordt stilletjes teruggegeven aan de lokale staten en wordt weggenomen van DC.

Alles wat er gebeurt in het werkgebied … Is een goed geplaatst PLAN//

SUSSMANN is slechts een pion….

Hij zong allang als een vogel, hang je hoop niet op aan een lage rechtbank♟️…. ACHTER DE SCHERMEN heeft hij niet voor niets een deal gekregen//)) >>> het komt later allemaal terug “CIRCLE BACK” …

[DURHAM] is nog maar het begin…

Geef hem de tijd.

(In waarheid weten we allemaal dat de drie takken van de overheid een gevangen OPERATIE is …. Dat is de reden dat Trump , EZRA het DEVOLUTIEPLAN en Continuïteit van de Regering heeft geïnitieerd….

>>Deze stille operatie moest gebeuren zodat de VS niet compleet uit elkaar zou vallen in een VOLLEDIGE burgeroorlog….. Er zijn momenteel veiligheidsmaatregelen getroffen.)

[is voornamelijk een grote operatie die verbonden is met 

DEVOLUTIE/CONTINUÏTEIT VAN HET REGERINGSPLAN.

Alles moet worden uitgespeeld in de media en in de rechtbanken en een krachtige discussie en explosie van debatten moet plaatsvinden op Platforms…. Dit is zeer belangrijk in een procedure die samenhangt met Continuïteit van Regering > HET MOET LIJKEN DAT ALLES NORMAAL IN CONTINUITEIT IS…. Het is allemaal een show 🎥/))> BINNEN DE SCENES maken de MILITAIRE WITTE HOEDEN zich klaar voor een KILLSWITCH _EVENT…..


Rellen

Instorten

[ Instorting ]

VOLLEDIGE CYBERAANVALLEN

systemen plat

ZWARTE ZWANEN

>Op dat moment maken China, Taiwan, Japan, Midden-Oosten, Rusland, Oekraïne, INDIA, Servië, Centraal Afrikaanse landen hun MILITAIRE BEWEGINGEN…..

______

DE BELANGRIJKSTE GEBEURTENIS KOMT ERAAN

Gevolgd door militair krijgsrecht door de hele wereld…

En volledige overname van de DEEP STATE MILITAIR in alle landen.

>ARRESTS//)

_______

Q HET PLAN OM DE WERELD TE REDDEN

MILITAIR is de enige manier


[Doorgestuurd van ULTRA Pepe Lives Matter ]

Even ter verduidelijking waar we staan in het Grote Ontwaken: We zijn het verst dat we ooit zijn geweest. Meer mensen zijn wakker dan op enig moment in de moderne geschiedenis. Sommigen zijn half wakker, maar de naald is bewogen met miljoenen en miljoenen mensen.

Dit is geen geringe prestatie. Je raakt ontmoedigd omdat je niet beseft hoeveel vooruitgang we hebben geboekt. De cabal, elite pedofielen, de moerassen corruptie, lokale staat verkiezingen corruptie, leraren, altijd het geld volgen, Bill Gates en geen pedofiel kan hun commentaar sectie aanhouden zonder geroosterd te worden door het volk, en nog veel meer.

De enige manier om dit alles te verslaan is door het eerst te onthullen. Het is in het licht gebracht wat u verdriet doet, maar houd moed. Dit was altijd al deel van het plan. Jullie staan aan de frontlinie van het ontwaken. De weg vrijmaken voor de massa’s achter ons. Zij zullen ontwaken en jullie bijdragen zijn niet misplaatst.

Dacht je echt dat een doodscultus van deze omvang zo snel zou vallen na de wereld zo lang te beheersen? Maar het licht schijnt en ze hebben geen plek meer om zich te verstoppen. We zijn de informatie oorlog aan het winnen. Stap voor stap. Er is geen twijfel mogelijk. De massa’s zullen rood worden.


Noot: de onderstaande video die hier uitstekend bij van toepassing is; “Hope Comes In The Dark”, Leaders leave the stage to end a long dark age, … geschreven in 2010, …


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk