Mei is ten einde, bracht dit alles wat ik verwachte, nee, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #077 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Hier komt het rijtje nog eens March Madness, April Showers brings May Flowers &, … “Let’s end the horror show. Ben ik teleur gesteld, nee dat niet, maar ik had de lat duidelijk hoger gelegd in mijn verwachtingspatroon, veel hoger. 


Ik weet dat de Deep State in een duidelijk zichtbare wurggreep zit. De olie dollar, het fundament onder de eindeloze oorlogen is ten gronde gericht door Putin die de Roebel aan de aloude goudstandaard heeft gekoppeld. Daarmee werd op het allerlaatste moment op 31 maart die Madness ontketend. 

Daarna was het nieuws gewoonweg niet meer bij te houden en werden we gedwongen te focussen op hoofdzaken, te weten, … onze vrijheid !! Inflatie, het zal wel, gewoon het gevolg van het potverteren tijdens de nep crisis en de oliedollar ondergang. De grote reset moet nog gaan komen.

We zien -eindelijk- dat de rechtszaak begonnen is tegen het Clinton fortress van onder-af-aan naar de top werkend. 

Waar zit dan de teleurstelling?

Let’s end the horror show

Die horror show is pas op volle stoom aan het komen voor de gevaccineerden, of ze het (willen) weten of niet en de grote klapper, -het besef dat ze voor de gek gehouden werden- die moet nog gaan komen. Pas daarna kan er aan het herstel gewerkt worden en op grote schaal pogingen gedaan worden om te redden wat er te redden valt. Denk daarbij aan Ivermectine en HCQ. 

mind parachute

Voor deze groep heeft de Q post dus niet gebracht wat ik had verwacht. Voor mijzelf voel ik dat ik verschillende bakens aan het verzetten ben. Door de drukte, de vele artikelen schrijven, dag na dag, jaar na jaar, de verbouwing en stakingen zijn verschillende zaken op de tuin op achterstand gekomen, een paar zaken van de oogst mislukt en dat is balen. 

Na het bezoeken van twee Cajun en Zydeco festivals is dat stukje plezier maken ook weer duidelijk in beeld gekomen en ik wil best weer aan de slag in de home studio met muziek maken. Dus ergens moeten we tijd vrij gaan maken.

Terwijl velen worstelen met hun gezondheid laat ik mij juist motiveren door de goede voorbeelden zoals Jerry uit de VS. Hij wordt dit jaar al weer 80 jaar, en was de gehele avond op de dansvloer te vinden met dames, jong en oud die konden genieten van al de ‘dance moves’ die hij kent. Een paar jaar geleden vroeg ik hem al; “Hoe oud was jij van plan om te worden?” Hij antwoordde met; “Ik was van plan te ‘leven’ zolang ik leef”. Een doordenkertje voor velen. Nu kwam hij ook weer met een goede opmerking. “I won’t let the old man in”. Duidelijk is dat, leeftijd geen nummer is maar een mentale staat van zijn die er voor zorgt dat je ook zorg draagt voor een optimale gezondheid en niet denkt, dat komt later wel.  

Zoals talent geen houdbaarheidsdatum heeft is dat met gezondheid eveneens zo en als je deelneemt aan experimenten dan speel je letterlijk Russische roulette met je gezondheid, om wat? Om de kortzichtige vrijheid te behouden, oh boy, wat zijn deze mensen voor de gek gehouden, die horror show is nog lang niet ten einde. 


Onderstaande video’s zijn sinds november 2021 reeds 216.672 maal vertoond

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk