De plaag in Den Haag


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #076 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het ontwaken is begonnen onder een groot deel van de bevolking want persoonlijk merk ik dat een gesprek over het “verboden” onderwerp toch iets meer mogelijk is en verheugt het mij dat ik nu toch mensen hoor zeggen zich erin te willen verdiepen en mag ik ze informatie toesturen. 


Niet dat ik dan altijd een reactie krijg maar het is een hoopvol begin.

Maar toch hoe duidelijk het ook is en hoe open de elite hun plannen duidelijk maken het maakt nog teveel mensen niet uit die het ( nog) niet willen weten laat staan zien.

Want… zo redeneren ze “ik heb vakantie wil er niet aan denken” of erger het gewoon echt niet willen weten en stug doorgaan met hun comfortabele leven….ondanks dat het twee voor twaalf is.

Maar wat als de waarheid boven komt…hoe gaat de massa dat verwerken…want je steunde Oekraïne een bolwerk van Nazisme wat weer gesteund en opgeleid door het westen een misdadig regime voert.

De verering van Zelensky een coke snuivende acteur op naaldhakken en toegejuicht door westerse wereldleiders en gevolgd door hun braaf klappende volgelingen…..want Rusland is de vijand en de massa kijkt niet verder dan hen wordt voorgeschoteld door de MSM.

Wat als de bewijzen naar buiten komen van de biolabs in Oekraïne bekostigd en aangestuurd door Amerika. De financiële belangen van het westen in de Oekraïne zijn groot en er is veel misdaad gesponsord door het westen en ook dit gaat uitkomen……en tja daar sta je dan met je blauw/gele vlaggetje.

Het veroordelen van de toeslagen slachtoffers…dat het vast asocialen waren want een kind wordt niet zomaar uit huis geplaatst….ik hoor dit met verbijstering aan…het waren werkende ouders die BEWUST totaal naar de vernieling zijn geholpen!

De regering moest er om aftreden, hun falen en moedwillig ernstig benadelen van deze gezinnen was een feit. 

De wanorde bij de belastingdienst en gesteund door de regering……moedwillige slechtheid keuren we goed!

En hoe triest ook de ouders zijn tot op de dag van vandaag niet gecompenseerd en hebben nog steeds hun kinderen niet terug en Rutte zegt keihard tijdens het debat in aanwezigheid van de ouders dat het nog wel jaren kan duren.

Er zijn ruim 1700 kinderen onvindbaar….in Nederland….hoe schokkend!

Je schaamt je toch kapot voor dit wanstaltig regerende zooitje!

En als ouders kun je niets tegen een corrupte regering…..hoe eng en zorgelijk is dat!

Dan vraag ik mij af wat maakt dat het bijna niemand raakt…we zijn landgenoten en zou zomaar jezelf kunnen overkomen. 

Weer die cognitieve dissonantie….?

Feitelijk doet de regering maar wat….zonder het volk erbij te betrekken, ze drukken stiekem wetten er doorheen waar je niet vrolijk van wordt en het liegen in de tweede kamer is het nieuwe normaal.

Neem de klimaat hysterie die zwaar misbruikt wordt om hun plannen er doorheen te drukken om zo voedsel en woning tekorten te creëren.

Om ons zo de vrijheid te ontnemen en het cash geld af te schaffen.

Het wordt keihard en openlijk benoemt door de genodigden in Davos en dat kunnen ze doen ook want de massa vind het wel best …..zijn veel te druk met zichzelf en waar de vakantie nu dit jaar weer naar toe zal gaan en weten niet eens van het bestaan van het WEF of zien het als een onschuldig theekransje voor de rijken.

Maar Ondertussen willen de hyperrijken weten met wie wij omgaan, wat en hoeveel wij eten, waar we zijn en hoe we reizen, hoe vaak en hoe lang wij douchen en waar we ons geld aan uitgeven. 

En bevalt het de elite niet, kunnen ze je, over niet al te lange tijd, via die oh zo handige QR-code uitschakelen wanneer zij willen. 

Dan is het uit met de reisjes of dat lekkere stukje vlees op je bord en nog even lekker onder de douche vergeet het maar je punten zijn op.

De halve regering van ons land is lid van het WEF en komen aan de macht middels fraude. 

De fraude is overduidelijk bewezen in Amerika en je moet toch echt stekeblind zijn wil je niet zien dat Macron de verkiezingen niet eerlijk heeft gewonnen…maar het is stil er omheen…..ook in ons land ligt niemand wakker van een mogelijke zeer aannemelijke verkiezingsfraude.

Want het WEF bepaalt wie er regeert en Schwab benoemt het ook trots dat ze geïnfiltreerd zijn in vele regeringen….zijn young global leaders…..!

Afgelopen week waren de elites dus bijeen in Davos massaal met hun Privé jets want uiteraard teveel uitstoot veroorzaakt alleen de gewone man….niet de elite.

Degenen die ons van het vlees af willen en ons de insecten willen voorschotelen en hier het hardst over brullen zijn zelf de volgevreten aan zwaar overgewicht lijdende ongezonde dwazen….denk aan Bruls en Timmermans!

Maxima de “ koningin” van Nederland ook lid van het WEF… kwestie zo vader zo dochter….is zij al op jonge leeftijd klaargestoomd voor deze functie…ik vraag het mij serieus af…..maar ach mooie vrouw en ze lacht zo lief en dat leuke accentje….en zo is de massa weer ingepakt en de elites kunnen doorgaan met hun rooftocht.

Is het toeval dat Hugo eerst op volksgezondheid zat en nu op wonen….

….. vast niet want Hugo doet alles voor de macht en de aandacht. 

Hugo is machtsgeil en daardoor heel gevaarlijk en wordt hij ter verantwoording geroepen weet hij het te presteren het volk de schuld te geven want het wantrouwen in hem, in de politiek zou onterecht zijn want het is een zeer moeilijke baan……die hij toch maar even voor ons doet…yeh right.

Deze man zou op geen enkele manier meer mogen bijdragen aan de maatschappij in een verantwoordelijke functie.

En nu mag en gaat hij los op huisvesting. Het onteigenen is begonnen de wet bevolkings verplaatsing is er stilletjes en niet voor niets doorheen gedrukt dat kan een enorme impact op ons leven gaan geven want woningen gaan nu eerst naar Statushouders en de Nederlander heeft het nakijken…de instroom van “vluchtelingen” is eindeloos en zal ons zorgstelsel nog zwaarder onder druk zetten.

Wat is hun plan….om een opstand te creëren om culturen in ons kleine land tegen elkaar op te zetten.

Hugo is 5 miljard kwijtgeraakt de complete regering 17 miljard…..belastinggeld hè….er worden geen vragen gesteld en ieders leven gaat gewoon door….nog wel!

Heb ik het nog maar even niet over de rampzalige financiële onkunde van Kaag!

De documenten van Pfizer die vrijgegeven moest worden zijn verbijsterend. Men wist dat het schadelijk zou zijn en het testen is zeer beknopt gedaan op wat ratten die het experiment niet overleefden….wie weet dit….zoek het op verdiep je erin want de volgende prik gaat er ook weer komen.

Het goede nieuws….er zijn massa prikjes ingekocht die men aan de straatstenen niet kwijt raakt. Een duidelijk teken dat mensen het prikken zat worden en er klaar mee zijn.

De nieuwe politieke strategie waar Hugo mee begon dat wij…het volk zich moet schamen voor ons gebrek aan vertrouwen in de politiek…een tactiek waar ook Rutte nu handig gebruik van maakt…..want de politiek maakt fouten door het wantrouwen van het volk…..ja echt….tenenkrommend hoe deze narcistische psychopaten zich spottend en minachtend uit laten en zo hun eigen falen hun eigen incompetentie proberen te verbloemen. 

Hun overduidelijk grenzeloze onkunde maar onze schuld dat Rutte zijn sms’jes delete…..hoe gek wil je het hebben.

De bijverschijnselen van de prikken komen ook geleidelijk maar moeizaam binnen bij de MSM….er wordt erkent dat er een oversterfte is en meer mensen met hartklachten zoals myocarditis, toename hersenbloedingen, kanker, miskramen, sporters die neerstorten….de overheid weigert er onderzoek naar te doen en de MSM kletst zich eruit met de grootste onzin want miskramen nemen toe door het klimaat of voetballers storten neer want het spel wordt sneller gespeeld…..en het wordt geslikt en ze komen er….nog wel….mee weg.

Triest hoe weinig de massa nog weet….want wie zijn de alternatieve media…..de schreeuwlelijkerds de extreem rechtse want extreem rechts ben je tegenwoordig erg snel….de censuur die wordt toegepast heeft de massa niet in de gaten want volg je de NOS of NPO heb je geen idee van censuur.

Dan ga je geloven dat Marion Koopmans en Ab Osterhaus of een ranzige van Ranst DE wetenschap is. 

In werkelijkheid zijn het geldwolven die over lijken gaan om zichzelf te verrijken die nu weer de angst modus aanjagen met die belachelijke pokken.

Vraag de massa wie de blackrocks zijn…weten ze niet. En beseft de massa dat er enkele families zo gruwelijk hyper rijk zijn dat ze regeringen kunnen opkopen en daardoor de regels kunnen bepalen…dit is wereldwijd gaande want wie het geld heeft heeft de macht.

En dat is nu exact gaande maar de massa is aan het ontwaken en zal steeds meer gaan zien dat het verhaal rammelt aan alle kanten.

En dankzij de naar schatting 20% wakkeren zal het ze niet lukken om ons te robotiseren of te elimineren…de groep die nu door de MSM en “angstige” regeringsleiders uitgemaakt worden voor rechts extremisten en daardoor een gevaar voor de democratie zouden zijn steken hun nek uit voor onze vrijheid.

Want het zijn juist de westerse regeringsleiders, de puppets van de hyper rijken die de democratie af willen schaffen.

Er gaat politiek zoveel mis, de leugens en onkunde vliegt ons letterlijk om de oren.

Laat pokken het begin van wakker worden zijn want de grapjes zijn niet van de lucht en zelfs de meest brave prikkers beginnen te beseffen dat het een slechte film is waar ze in mee acteren en vragen gaan stellen door de bewustwording dat het niet klopt.

Ik zal ze omarmen en koesteren want de massa zal de overwinning behalen.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk