GMO insecten oorlog


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #074 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De Chinese regering beweert via de staat dat elementen binnen het Amerikaanse leger voedseltekorten veroorzaken in rivaliserende landen, waarbij insecten worden gebruikt als vectoren om ziekten over te brengen op gewassen en de voedselvoorziening uit te roeien. Beschuldigt hen rechtstreeks van het schenden van het Verdrag inzake Biologische Wapens.


Door BioClandestine op Telegram

Dit zijn geen vreemde beweringen, want we herinneren ons allemaal dat het Amerikaanse MIL in Oekraïne dieren als vectoren gebruikte, zoals trekvogels, om ziekteverwekkers te verspreiden.

Oh ja, en ze hebben er ook alle details over op DARPA’s openbare militaire website. Zij beweren dat deze genetisch gemodificeerde ziekteverwekkers en insect vectoren worden gebruikt als “tegenmaatregelen tegen potentiële natuurlijke of gemanipuleerde bedreigingen voor de voedsel voorzieningsketen”. Kijk hier

Dus net zoals de VS beweren dat zij in Oekraïne genetisch gemodificeerde ziekteverwekkers moeten creëren voor “defensieve” doeleinden, moeten zij ook insectenlegers creëren met genetisch gemodificeerde ziekteverwekkers, om “de voedselvoorziening te beschermen”.

Ziet u het patroon hier?
Het Ministerie van Defensie van de VS lijkt zich alleen bezig te houden met UITVOERENDE activiteiten. Ze doen offensief biologisch onderzoek onder het mom van “defensie”. En de andere wereldmachten zijn er niet blij mee. Vooral gezien het feit dat deze “defensieve biologische wapens” steeds “vrijkomen”.

Hier is het Breitbart artikel, en zij geloven duidelijk niets van deze beschuldigingen, maar de beschuldigingen van de Chinezen zijn niettemin belangrijk, gezien de militaristische implicaties voor zowel Rusland als China die de VS beschuldigen van massale genocide en biologische oorlogsvoering. Ook gezien het feit dat de VS over ALLES hebben gelogen, moeten we met alle kanten rekening houden. Als u gelooft dat we de regering van de VS blindelings kunnen vertrouwen, heb ik u heel wat bruggen te verkopen.

Hier is een zeer sappige passage uit het artikel:

“Experts die Global Times bereikte, zeiden dat de Insect Allies deze bezorgdheid veranderen in een reëel potentieel gevaar. Waarom gebruiken ze insecten als dragers? Waarom bouwt de VS biolaboratoria in de buurt van andere landen zoals Rusland? Als de doos van Pandora wordt geopend, zal een reeks rampen volgen,’ aldus een deskundige.

Dit is echter slechts een topje van de ijsberg als het gaat om een project met een potentiële dreiging van biologische wapens. Naast het Insect Allies programma, hebben de VS over de hele wereld biologische experimenten uitgevoerd in genoemde beruchte ‘bio-labs’ waarbij de menselijke veiligheid en de natuurlijke ethiek werden genegeerd, terwijl het ‘Verdrag inzake Biologische Wapens’ schaamteloos werd geschonden.”

China’s door de staat gesponsorde media experts lijken veel op mij. – Clandestine


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk