Herbouw de wereld opnieuw op; JA, … jij!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #072 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Omgekeerde psychologie zo kun je het wel noemen het recente artikel van Clif High, ik vond het wel leuk vandaar dat ik het deel, … lets go !!


JOUW MISSIE

Je moet de wereld herbouwen. Yep, jij!

Ik weet ‘t !?! 

Eng hé? 

Ja toch?!

Wel, hoe denk je dat we ons daar allemaal bij voelen? Ik bedoel, niet kwaad bedoeld, maar op jou vertrouwen om de wereld te herbouwen? nou…

Het is een grote klus. Daarom geven we jou er maar een deel van. Een belangrijk deel, een heel belangrijk deel, maar toch, slechts een fractie van het werk.

Het werk zal een lange, verdomde lange tijd duren. U zult zeker het grootste deel van de komende twee decennia bezig zijn. Ja, misschien is twintig jaar een lange tijd. Vooral voor iemand van jouw leeftijd. Maar maak je geen zorgen, de tijd zal voorbij vliegen. Je zult het erg druk hebben.

Nou … het is aan jou waar je begint. Dit is een universum-keuze-situatie, dus er zijn geen regels. Misschien zijn er wat richtlijnen, we zullen kijken … maar geen protocollen, geen supervisors. Het is helemaal aan jou.

De rest van ons zal waarschijnlijk zeuren over sommige keuzes, maar hey, jij mag kiezen, dus alles wat we kunnen doen is zeuren over de details.

Ik bedoel, we weten allemaal hoe we willen dat de wereld eruit ziet als je klaar bent, toch? Meestal een hoop “Niet meer”. Zoals “geen zinloze oorlogen meer die andere mensen doden ten voordele van de Khazariaanse maffia”. Dat soort dingen.

Nou…ik? Als het aan mij lag, zou ik beginnen met centrale banken die de wereld overnemen om gewone mensen tot slaven te maken. Misschien centrale banken uitroepen tot criminele organisaties? Of, wat is jouw mening erover? Persoonlijk ben ik geen fan van geld waaraan schulden verbonden zijn. 

Maar, zoals ik al zei, jouw keuze. Waar te beginnen… en hoe verder te gaan. Helemaal aan jou.

We zullen wachten … [-Clif]

Noot: Is dit niet een betoog aan het adres van de beste stuurlui staan aan wal en een aanmoediging aan de wachtenden om onderhand ook eens de handen uit de mouwen te steken of ten ondergaan met het zinkenden schip of wil je nadien je plaats claimen in de nieuwe wereld omdat je het allemaal zo goed wist? – HM


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk