China, Soros & Taiwan, … connect the dots


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #072 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Knoop alle eindjes aan elkaar, uit armoede [?] JA, uit een gebrek aan informatie -kennis armoede- waardoor je een stuk lekkerder in je vel zit omdat je weet wat er staat te gebeuren als je weet waar Abraham de mosterd haalt, … weer twee berichten van Telegram.


Door BioClandestine via Telegramdit bericht hadden we al eerder deze week
… onderstaand het vervolg, een andere [dot]
Door Bioclandestine via Telegram

Waarom is Soros ineens zo luidruchtig over Xi? Vorige maand was het Poetin. Vorig jaar was het Trump.

Laten we een beetje deductief redeneren om te concluderen waar het hier om gaat.

Soros was zo uitgesproken over Poetin omdat Soros een belangrijke ideoloog was in het Oekraïense biologische netwerk, en Poetin heeft dat blootgelegd. Hij plaatste zelfs Soros’ naam en gezicht in zijn militaire diashow, waarin hij hem beschuldigde van het maken van biologische wapens. Poetin ontmaskerde Soros’ corruptie.

Soros was vocaal over Trump omdat Soros Antifa, BLM, Caravans, Kavanaugh demonstranten, enz. financierde, en zijn tentakels in alle niveaus van de Amerikaanse politiek en alle takken had, en Trump ontmaskerde het. Trump ging op Fox News en riep Soros elke keer dat hij rellen of protesten financierde. Trump legde de corruptie van Soros bloot.

Dus waarom is Soros nu zo uitgesproken over Xi?

Nou, logica zou suggereren dat Xi op zoek is om wat van Soros’ corruptie bloot te leggen.

Wat is Xi van plan? Taiwan binnen trekken. Deductief redeneren zou suggereren dat Soros zijn tentakels in Taiwan heeft en niet wil dat Xi dat blootlegt. Maar wat is “het”?

We weten dat de VS veel invloed heeft in Taiwan en dat er door de VS gefinancierde laboratoria zijn. Maar veel mensen suggereren dat de Chinezen uit zijn op de productie van microchips, aangezien George Soros een groot aantal, maar geen controlerend belang heeft in een halfgeleiderbedrijf in Taiwan. Slechts ongeveer 8 miljoen dollar waard, wat voor Soros een schijntje is. Maar het is zeker iets om in de gaten te houden.

Het is ook belangrijk om te erkennen dat Trump, Poetin en Xi, allemaal een gemeenschappelijke vijand hebben in George Soros, en daarmee de diepe staat als geheel.

Er is dus een echte strategische waarde en wederzijds belang tussen Trump, Poetin en Xi om samen te werken. De vijand van mijn vijand is mijn vriend“.

Ik flirt al een hele tijd met deze mogelijkheid, jaren in feite, en deze recente acties van Soros lijken deze lijn van denken te ondersteunen. En als we het echt willen bevestigen voor de schapen, en dit niveau van corruptie willen vervolgen, zou er zoiets als een internationale coalitie nodig zijn om het eens te worden op een wereldwijd podium.

Voer voor de gedachte[n].


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk