Horen Zien & Zwijgen: ‘n weekendje er-tussen-uit en plezier maken maar intussen, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #071 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vorige week was ik even op een indoor festival in Nederland, alle oude kennissen weer ontmoeten, bijkletsen na bijna drie lange jaren zonder festivals, een biertje, goede muziek en lekker dansen. Kortom; “Leven !!”


Ik had mij voorgenomen om geen discussies te gaan voeren over de C19 hoax [etc] en dat is aardig gelukt, toch kan ik er nu wel op terugkijken.

De simpele vraag die je stelt, als je elkaar lang niet gezien hebt is; “Hoe is ’t ie”. En ik heb veel antwoorden gekregen [te veel] van; “Goed, maar, …”. 

Het blijkt dat er een bovengemiddeld aantal mensen met gezondheidsklachten waren geconfronteerd waarvan velen serieuze klachten, ziektes en zelfs iemand die zijn werk niet meer mag uitvoeren ‘tijdelijk’ vanwege het risico wat dit met zich meebrengt, best heftig dus. Aan verschillende mensen hoefde ik de vraag; “Hoe is ’t ie”, eigenlijk alleen maar uit fatsoen te stellen want die zagen er beslist niet gezond uit. 

Iemand vertelde mij dat; “Het “experiment” om de kroegen weer open te gooien zonder limitaties aangetoond had dat het ‘virus’ wild om zich heen geslagen had want bijna iedereen die ik kende was na dat weekeind ziek”.

Nutteloos, voor mij om daar op te reageren, zonde van mijn tijd en energie, … en de goede sfeer. 

Ik heb namelijk de eigen ervaring van de laatste -ruim 25 jaar- dat de inspanningen om gezonder te leven dik uitbetalen en gezondheid daardoor heel normaal is en dat dit de norm voor iedereen hoort te zijn.

Deze extreme mening steek ik niet onder stoelen of banken op de website of podcast en wordt heel vaak niet in dank afgenomen want het verhaal, ouder worden komt met gebreken klopt dan niet meer in een ieder zijn of haar referentiekader. Het is dan tevens de spiegel die verteld dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor die toestand. 

Een “virus” komt dan goed van pas om de verantwoording buiten jezelf te leggen, de, … ik kan er niets aan doen gedachte. Kom je dan, net als ik, met de bewering dat een levend virus niet bestaat dan stuit ik daardoor al op een muur van verzet.

De halve kroeg ziek na het, -we zijn weer open zonder restricties experiment- is voor mij eigenlijk niet zo vreemd. We hebben een deel van de mensen die graag ook C19 willen hebben gehad want dan horen ze er ook bij. Iedereen is ondervoed met ernstige goede vetten, vitamine en mineralen tekorten waardoor het immuunsysteem bij de minste verandering aan de slag moet om de boel te resetten. De griep is geen ziekte maar een reset van het systeem, een detox en normaal verloopt dit proces ongemerkt maar de tekorten aan goede voeding en overbelasting van gifstoffen maakt dat dit zich wat heftiger vertoont. 

Maar, ga dit maar eens uitleggen aan een generatie die gewend is de snoepjes van de dokter belangrijker te vinden om beter te worden dan de voeding die bij de supermarkt niet te vinden is. 

Het moraal van dit verhaal -voor mij persoonlijk is- ik vertel mijn ding, mijn passie voor gezondheid wel op de site, en een ieder mag daar kennis van nemen als men daar zelf aan toe is. Dat is helaas meestal pas als de wal het schip keert en men ziek is geworden. Bij bepaalde ‘ziektes’ komt dan de angst factor in beeld en blijf ik voorgoed buiten beeld met de opgedane kennis en jarenlange zelfstudie en ervaringen en men “kiest” voor de gemakkelijke oplossing door de totale verantwoording in de handen te leggen van de dokter, de man of vrouw die immers medicijnen gestudeerd heeft. 

Maar, … medicijnen hebben totaal niets, maar dan ook helemaal niets met gezondheid te maken, en … de dokter weet ook niet beter dan wat men verteld heeft op de chemicaliën school. Zelfstudie, dat idee dat vitaminen en mineralen belangrijk zijn heeft men er wel uitgestampt op ‘school’.  


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk