dotcom.radio aflevering 314 van 26 mei 2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #071 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 314: WHO geen overeenkomst getekend – veel OMG berichten moeten de angst erin houden – WEF ontmoeting Davos – Her-kalibratie-vrije-meningsuiting – Gecreëerde black outs – Tribunaal tegen Rusland – WO3 – Apenpokken virus – en meer, …. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

[Corina] Ik begrijp  Mike zijn ergernis over het ” genieten ” waar Jay het over heeft maar wat mij betreft hoeft genieten niet uit te sluiten dat je toch bezig blijft met strijden voor een betere wereld. En op vraag: “waar is Jay nu?” Hij staat in de theaters met zijn voorstelling politiek correct en gaat op zijn manier door met met mensen een spiegel voorhouden en laten lachen.  Iedereen doet t op zijn eigen manier 

Zaterdag gepost op Twitter: Deze kreet krijgt nu impact; Politicus; “Wat een -pokken- baan, nu het woord -tribunaal- steeds dichterbij komt”.

Wordt je van de apenpokken ziek, …of het leven in een bananenrepubliek ?

* GV #KrijgTochDePokken

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Omroep ON. Verleden week riep D66-kamerlid Sjoerd Sjoerdsma met steun van 8 andere politieke partijen de regering op Ongehoord Nederland te censureren. Dit naar aanleiding van onze uitzending van dinsdag 10 mei over de gevolgen van massa-immigratie met Vlaams Belang-boegbeeld Filip Dewinter.

[Medusa] WEF ontmoeting in Davos: Zwitserland zet maar liefst 5.000 militairen in om de lokale politie te ondersteunen en straaljagers dwingen een vliegverbod af boven Davos. Dit alles om 2.000 leiders en experts van over de hele wereld te beschermen. Waar zijn ze bang voor?

[Angelface] FvD Sociaal Krediet Systeem in Italië, benieuwd hoeveel er mee doen aan de test ?

TRUMP– & –Qanon

Iran

* OMG – Iran is set to be the first country to roll out a food rationing scheme based on new biometric IDs. Where vaccine passports failed, food passports will now be eagerly accepted by hungry people who can’t afford rapidly inflating food prices. bron: Iran Rolls Out Digital Food Rationing

-USA-

* Regulator: Half Of America Faces Power Blackouts This Summer
Het NERC heeft gewaarschuwd dat de elektriciteitsvoorziening in het westen van de VS deze zomer onder druk kan komen te staan omdat een historische droogte de opwekking van hydro-elektrische energie vermindert als gevolg van de dalende niveaus van de reservoirs en van wat naar verwachting een ongewoon warme zomer zal worden. De combinatie van dit vreselijke weer met het uit bedrijf nemen van fossiele centrales om de klimaatverandering tegen te gaan en hun onvermogen om op tijd nieuwe groene stroom op te wekken, zoals zonne-energie, windenergie en accu’s, is een perfecte storm die kan gaan waaien en elektriciteitstekorten kan veroorzaken waardoor elektriciteitsbedrijven gedwongen kunnen worden om uit stabiliteitsoverwegingen de stroom uit te schakelen.

* GV ’n Apenpokken pandemie of afleiding van de Oekraïne?

[Mike] Trump op TruthSocial: U.S. is heading toward civil war because of an ‘enemy from within.’ -Inflatie- [?]

-EU-

[Mike] We stevenen af op een internationaal tribunaal -van de EU- – tegen Rusland- ! 

* Davos WEF ontmoeting, wat was er te melden wat we nog niet vermoeden?
[Medusa] “Wanneer de machtigste personen op aarde bij elkaar komen en zeggen dat ze een ‘herkalibratie’ van de vrijheid van meningsuiting willen, bedoelen ze dat ze de vrijheid van meningsuiting willen afschaffen. Voor uw bescherming natuurlijk…” zegt energieadviseur Simone Juffermans.

[Mike] Over wat er gaande is binnen de WHO, bestaan overigens wel nog veel misverstanden… Deze maand gaat er echt nog geen pandemic treaty getekend worden. Dat staat wel in de steigers maar ondertekening wordt op zijn vroegst 2024 verwacht. Een concepttekst is nog niet bekend.

Oekraïne

[Mike] St. Petersburg will become a sister city of Mariupol and is ready to help in its restoration, the governor said Alexander Beglov.
– noot: Daarmee geeft Rusland te kennen dat herstel prioriteit heeft

[Mike] The first video confirming the participation of the US armed forces as a party to the conflict.

-China-

[Mike] Why is Soros all the sudden so vocal about Xi? Last month is was Putin. Last year it was Trump.

CORONA

[Assie] + [Alexander] Is ‘wetenschap’ wel ‘weten’ in de praktijk ?
Alexander en Dr. Kaufman beschrijven de tekortkomingen van het indoctrinatie systeem van de medische school in deze diepere kijk op wat wetenschap werkelijk is.

[Rinno] Apenpokken ‘virus’ zat in Astrazeneca vaccin

[Angelface] Pepijn van Houwelingen FcD waarom staat het apen-pokkenvirus ineens op de A-lijst?

* Twee daagjes NL en een stortvloed aan verhalen gehoord van mensen die iets onder de leden hadden, ziek waren geworden, hun werk tijdelijk niet meer uit kunnen voeren etc.

[Medusa] UPDATE VAN DE BIJWERKINGEN MEDICIJNEN 16-05-2022 [algemeen]
– “Wat nog het meest schokkend is, dat is dat ik elke keer deze cijfers ook stuur naar de leden van eerste kamer en de tweede, nou, zeg maar slaapkamer, de eerste en de tweede slaapkamer, dat ik ze stuur naar de burgmeesters en wethouders van de grote steden in Nederland, dat ik ze stuur naar alle omroepen, dat ik ze stuur naar alle dagbladen. En er is niemand, werkelijk waar NIEMAND die er iets mee doet of inhoudelijk reageert op deze cijfers. video

SOCIALE & MEDIA

[Mike] zaterdag 21-05 Elon is momenteel op een rode-pillen rampage zoals de wereld nog nooit heeft gezien. Op dit punt, is het moeilijk te ontkennen dat Elon een zeer waardevolle aanwinst is voor onze missie. Normies worden massaal wakker. – Waarom? Omdat het publiek rechtmatig in een echokamer leeft en geconditioneerd is om automatisch ALLES te verwerpen wat afkomstig is van iemand van rechts.

[Cita] Wachtwoorden gaan verdwijnen, met een vingerafdruk zijn we veilig ehhh

GEDACHTENVOER

* Succesboeken: Gustave Le Bon, een Fransman die leefde van 1841 tot 1931, was de eerste wetenschapper die het fenomeen opmerkte dat mensen zich heel anders gedragen in een groep of massa dan wanneer ze alleen zijn. Hij schreef er een boek over met de titel Psychologie Des Foules, dat in 1895 gepubliceerd werd. Het boek werd destijds meteen in meerdere talen vertaald en in vele landen gelezen en geprezen.

Nu, ruim 120 jaar later, verschijnt het voor het eerst in het Nederlands onder de titel De psychologie van de massa. Als je niet wist dat dit boek in 1895 is geschreven, zou je denken dat het van verleden jaar was. Toch wel bijzonder dat een boek uit 1895 de hedendaagse lezer antwoord kan geven op de vraag waarom mensen zo anders reageren bij massavorming.

* Ik kwam dit Twitter bericht tegen; ““Défi wil cordon sanitaire rond Vlaams Belang, N-VA en PVDA-PTB.” Of een ruime absolute meerderheid in Vlaanderen. De enige oplossing is dus de afschaffing van de verkiezingen om de democratie te redden.

[Mike] Quantum Financial System

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten