‘n Apenpokken pandemie of afleiding van de Oekraïne? [en China] [update]

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #069 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De Oekraïne is een Nazi Wereld Orde beerput die door Rusland is opengetrokken, reeds twee keer is er nu een nieuws “uitbraak” geweest aan het adres van de VN veiligheidsraad over de bio-oorlog laboratoria in de Oekraïne door de Russen. En ja de Russen komen met meer nieuws, veel meer. Paniek dus en met een sneltreinvaart wordt nu hartje zomer, -zeer ongebruikelijk- een nieuwe pandemie geboren met de apenpokken. Dat virus lag al klaar op de plank voor gebruik later dit jaar als er weer gestemd gaat worden in de VS en fraude de enige mogelijkheid is om te winnen. Maar was dat sprookje al niet onthuld met 2.000 Mules [?]. De apenpokken dus, Nieuw, nieuw, nieuw, …

– HM

Door: BioClandestine op Telegram

Ik vroeg me af waarom het alleen overwegend blanke landen leken te zijn. Maar het gaat over de NAVO.

Aanvankelijk probeerde ik niet te veel over de apenpokken te praten omdat ik niet zeker was of het iets zou uithalen, maar er zijn media-artikelen en krantenkoppen in al deze landen over de vermeende “apenpokken”. België is bezig met een quarantaine. De VS bestellen miljoenen “Monkeypox” vaccins.

Ik weet niet of het gewoon gordelroos is, of een bijwerking van vaccins, of dat het eigenlijk een viraal pathogeen is dat is vrijgekomen, of dat het pokken zijn, of dat er helemaal niets is vrijgekomen. Ik heb geen idee. Maar wat ik wel weet is dat het westerse mediacomplex zich op iets voorbereidt.

Voor mij lijkt het erop dat de media een nieuwe “pandemie” aan het opzetten is. En het verhaal zal zijn dat Rusland het op NAVO landen heeft losgelaten. Dit alles om de aandacht af te leiden van NAVO landen die biowapens maken in Oekraïne.

En ja, hun ultieme doel is om in november per post te stemmen, want ze staan op het punt begraven te worden. Ze hebben kiezersbedrog nodig.

Als jullie dachten dat dit al gek genoeg was, heb ik het gevoel dat het nog veel gekker gaat worden.

-Clandestine

Door BioClandestine op Telegram

Biden zei dat hij militair geweld zou gebruiken om Taiwan te verdedigen tegen een Chinese invasie.

Ten eerste, als Trump dit zou zeggen, zou er overal over geschreven worden en zouden ze er een “Fire and Fury” boek over schrijven. Maar het belangrijkste is, wat is er zo waardevol aan Taiwan dat het Biden zou rechtvaardigen om een directe oorlog met China aan te gaan over een eiland aan hun grens, terwijl hij al midden in een proxy-oorlog met Rusland zit?

Zoals we al maanden weten, heeft China ermee gedreigd, heeft Trump het ook gezegd; er gaat militaire actie komen in Taiwan. Ikzelf en anderen spraken hier al over in februari. Wat is er in Taiwan?

Yep, je raadt het al. Door de VS gefinancierde biologische laboratoria. Rusland en China hebben zich in de VN uitgesproken over het wereldwijde biologische netwerk van de VS.

Het meest in het bijzonder, de Academia Sinica in Taipei. De voorzitter van de adviesraad is Amerikaans, 3 andere bestuursleden zijn Amerikaans, 1 is Duits, 1 is Australisch, 1 is Zwitsers, 2 zijn Japans en slechts 1 is Taiwanees. Dit laboratorium is verantwoordelijk voor een gerapporteerde uitbraak van C19 in knaagdieren, waardoor in december 2021 een laborant besmet raakte.

Hou goed in de gaten wat er uit Taiwan komt. Als China’s leger Taiwan binnentrekt, GARANDEER ik dat ze de biolaboratoria beveiligen en ze zullen proberen alle biologische activiteiten van de VS bloot te leggen.

De vraag is, kan het westerse media complex doorgaan met het verdoezelen en ontkennen van de realiteit van het VS wereldwijde biologische netwerk? Het zal nog moeilijker worden wanneer zowel het Russische als het Chinese leger harde bewijzen leveren van biologisch wangedrag van de VS/gewapende pathogenen in Oekraïne en Taiwan.

Wat gebeurt er als Rusland, China, en Trump allemaal zeggen dat dezelfde globalistische spelers betrokken zijn bij het creëren van C19?

Welkom in WO3.Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk