Mag jij mee op reis naar de nieuwe aarde ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #064 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Een spirituele reis naar die zo lang verwachte betere wereld die er aan zit te komen. Die wereld waar hele generaties hun hoop op gevestigd hadden/hebben. Ik zie hem nu steentje voor steentje gestalte krijgen.


Zoals je echter weet is geen enkele bouwwerk  een lang leven beschoren zonder een solide fundering, en dan dus ook niet gebouwd op de puinhopen van een oud gebouw. Nee alles moet vervangen worden, de rotzooi uitgegraven worden, indien nodig met grof geweld opgeblazen. En juist in deze periode zitten we nu, de oude puinhopen worden blootgelegd en opgeruimd.

Als je ooit wel eens iets nieuws gebouwd hebt dan weet je dat er een lange periode van planning en voorbereiding aan vooraf gaat.

De periode dat de plannen makers enthousiast kunnen vertellen over hun plannen, hun ‘onderneming’, hun visie.

Deze mensen proberen al zichtbaar te maken wat de ogen nog niet zien. De toekomst van, …

Al die lichtpuntjes die we konden ontdekken de laatste vijf, zes jaar stippelden die planning, die voorbereidingen voor ons uit. Dit connecting the dots proces was openbaar te volgen voor iedereen met ogen en oren en een klein beetje voorstellingsvermogen.

Net zoals de pandemie al vanaf dag een zichtbaar was als een nep crisis, en nee dat was geen complot, … maar gewoon het plan lezen dat keurig voor ons te zien was en vindbaar op internet.

Velen plaatsten dit op hun internet sites en vroegen een ieder om er naar te kijken, te luisteren en te zien. Honderden uren aan video materiaal zag ik voorbij komen, maar velen keken niet, het was immers een complot waar we mee bezig waren, iets met “Q anon” en zo. 

Nu we aan de vooravond staan van de onthulling in welk laboratorium het gemaakt werd dat C19 experiment sluiten hele volksstammen zich weer af, druk bezig leuke dingen te doen, want we moeten nu echt even relaxen. Het zou me totaal niets verbazen als de Oekraïne als C19 bron zou worden onthuld in een van de bio-wapen labs. 

Intussen gaat dus de nieuwe aarde in de steigers, ’t is nog een hele rommelige bouwput maar de visionairs vertellen al enthousiast welke kan we in gaan, hoe die nieuwe wereld gestalte gaat krijgen.

Maar, … dat vraag ik mij af, … is die nieuwe wereld … niet een onbereikbare oase in de woestijn, je ziet hem wel maar hij komt niet echt dichterbij. Je blijft je voortslepen, dorstig en verlangend naar dat doel.

Je bent vermoeid uitgeput en beroofd van de energie, door prik #1, prik #2, en dan nog zo’n #booster of je voorstellingsvermogen is aangetast, schimmig en beneveld. 

Wederom staan aan de zijlijn dezelfde mensen als de twee jaar daarvoor [en meer], om je aan te moedigen je toekomstbeeld een boost te geven en alsnog alles in het werk te zetten de super giftige tijdbommen in je lichaam te neutraliseren, te detoxen. Maar ze horen ons niet als zijnde in trans, onder zwarte magische krachten, bezeten door de duivel lijkt het als ware.

Gaan deze mensen de reis naar de nieuwe aarde, de nieuwe wereld ooit voltooien, dat is de vraag die mij bezig houdt.

Deze week kreeg ik te maken met iemand die onverwacht was gestorven, een muzikant die graag nog een keer op het podium afscheid had willen nemen van zijn publiek, zijn fans, zijn vrienden.

Wat zou het mooi zijn geweest als we samen voor al die mensen gewoon op de radio hadden kunnen terugblikken op zijn leven, wat hem gelukkig maakte, die hele reis van tegenslagen, dromen en voldoening. 

Nog mooier, als ik hem had kunnen verhalen, naar echt luisterende oren, naar al die ontdekkingen die ik gedaan had over gezondheid en hoe je ‘zo’n’ ziekte echt kan genezen om later te genieten van de songteksten die verhaalden over de ‘wonderen’. 

Met die gedachte blijven we langs de route staan in de woestijn, de route naar die oase, de weg naar de nieuwe aarde. 


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk