dotcom.radio 313 van 19-05-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #064 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 313: Terug geworpen reddingslijnen -Is de oorlog in de Oekraïne bijna ten einde? – Eerste processen gestart in de VS (Durnham) – Coronawet de nek omgedraaid – Hunter eMails vrijgegeven – pokkenvirus oefening (D) – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

spreuk

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Mike] Uit huis plaatsen kinderen. Het is een cirkelredenatie:

[Mike] Ledenstemming referendum 55% voor – 45% tegen

[Kefirkev] De Eerste Kamer draait de tijdelijke coronawet de nek om. Een meerderheid van de Senaat is tegen de vijfde en zesde verlenging van de wet, die de regering de mogelijkheid geeft om snel in te kunnen grijpen bij een nieuwe corona-opleving.

[Godsgeschenk] FvD Thierry Baudet debat over stemming VS aangaande 2000 Mules, geen steun voor een debat. De democratie was al dood, nu is hij gecremeerd.

* Ik zag weer legio protesten voorbijkomen op Twitter uit alle hoeken van de wereld via Protest News

TRUMP– & –Qanon

Sri Lanka

[Kevirkev] Hongerige mensen in Sri Lanka slaan journalisten in elkaar en steken villa’s van politici in brand. noot: de vlam in de pan
— Dit nieuws had ik helemaal gemist vorige week —
* Opstand in SriLanka: zeer gespannen situatie vanavond in Negombo in het westen. De avondklok werd verlengd en “shoot on sight” is van kracht. 103 huizen en 88 voertuigen, de meeste van ministers, afgevaardigden en politici, werden verbrand of beschadigd.

* Sri Lanka To Run Out Of Oil Today As Streets Break Out Into Chaos (Dinsdag)

Oekraïne

[Mike] Twitter Maandagmorgen SURRENDERED: in Azovstal

– Oekraïne moet wel heel belangrijk zijn voor al die internationale politici!

– First batch of wounded surrendered Nazies from Azovstal has arrived.

– There about 200 frozen corps inside Azovstal

– Er vindt geen uitwisseling van nazi-krijgsgevangen plaats:

USA

[Mike] Maandag begin de rechtszaak begint tegen Michael Sussmann

* IET 17 Buffallo Shoping centre shooting & California Church shooting beiden met AZOV nazi signalen in de kerk zaten veel mensen uit Taiwan, zeer verdacht

[Medusa] All 128,775 emails from Hunter Biden’s abandoned laptop have been posted online in a searchable database at bidenlaptopemails.com

* Q the storm rider: From May 16 through May 20, the Department of Energy’s (DoE) National Nuclear Security Administration (NNSA) is holding a drill in Austin, Tex., that involves the use of low-flying aircraft and a simulated radiological attack. Called “Cobalt Magnet 22,” the exercise is supposedly taking place to prepare local, state and federal agencies for the possibility of a future radiological attack. Since these drills tend to go live, however, many want to know: Is this another false flag attack in the making?

[Mike] People are acting like the WHO Pandemic Treaty is/was/will-be approved by the Senate. It never was and never will be.
– Noot: Maar wij hebben geen constitutie wetgeving zoals in de States

[Mike] Elan Musk heeft [ze] checkmate met de bots en de censuur

CORONA

* in de G7 werd nu naar verluid toch gesproken over het smallpox virus, het pokkenvirus en een pandemie oefening in Duitsland (twitter)

* GV Mag jij mee op reis naar de nieuwe aarde ?

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

[Johnny] De Satanische liedjes van het songfestival

* GV Zomaar wat -positief- gedachtenvoer,…

* GV Al het nieuws is met elkaar verbonden, …
Tegenwoordig valt er geen onderscheid te maken meer in het nieuws, alles is op de achtergrond met elkaar verbonden en dient het grote doel. De totale wereldmacht veroveren en de bevolking uit te dunnen op drastische en ongekende wijze, steeds zie je weer dezelfde investeringsbedrijven opduiken en dezelfde families die de wereld op de achtergrond regeren, de zogenaamde diepe staat.
Zorg dat je op de hoogte bent van alles wat er speelt zodat, als iemand je een reddingslijn toewerpt je deze niet teruggooit met de boodschap; “Dat heb ik niet nodig”

* GV Levensles: Als het ‘vrijheid’ snoeppotje leegraakt
– muis snoept zich een weg naar de bodem van de snoeppot

[Mike] Senaat stemt 49-51, geen wetsvoorstel om abortusrechten te codificeren

* Rumble Man in America PROOF the Gov. Causes Droughts, Floods & Earthquakes?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten