Zomaar wat -positief- gedachtenvoer,…


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #063 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Wat gedachten op een rij over de overheid spionage, invloed overheid op het COVID beleid, een economische wereldoorlog, de pandemie, nazi’s, de stortvloed van OMG [Oh Mijn God] berichten en het X22 report, …


… zo maar wat berichten koppen die ik gisteren las, …

* Kabinet komt met regels om burgers ‘gelegitimeerd’ online te bespioneren, zo zo, denk ik dan. Is dat nodig. Ik loop al 38 weken te demonstreren en schrijf alles waar ik het niet mee eens ben op mijn website. Het is juist de bedoeling dat de overheid dit gaat lezen en, zoals mijn dotcom maatje Mike zegt; “Ik hoop dat jullie er nog wat van leren”.

* Caroline van der Plas: hebben wij als Nederland nog invloed op corona beleid na handtekening Kuipers onder WHO-verdrag? – Hadden we dan wel invloed voordat er een verdrag getekend werd. We moeten snel naar een Amerikaans bestuur model met een constitutie waarin ook staat dat we een dictatoriale overheid dienen af te zetten, precies dat wat in de VS nu aan het gebeuren is, tenminste, … als je al een beetje opgelet hebt !!

* EU beseft nu pas te laat dat de sancties de Europese economieën meer schade berokkenen dan de Russische economie. Da’s heel logisch voor mij met geen enkele economische achtergrond. Als je een munteenheid hanteert als de dollar die geen enkele waarde vertegenwoordigd en de enigste waarde is de olie die daarmee verhandeld wordt dankzij de jarenlange afspraken (lees afpersing) en Rusland heeft ineens zijn Roebel gekoppeld aan echt goud dan is de dollar economie ten dode opgeschreven. Je kan dan bedenken wat je wilt maar het is einde oefening voor o.a. de Amerikaanse (Biden) oorlogsindustrie. Een fake voedselcrisis en wat valse vlagaanslagen is dan het laatste wat er nog aan verzet is van de inmiddels heel zichtbare [voormalige Deep] state !! En die zijn nu in alle staten, [woordspeling] vooral na de film 2.000 Mules en de grootste verkiezingsfraude uit de geschiedenis die de media proberen tegen te spreken nu stilzwijgen al niet meer werkt. 

* Economische wereldoorlog: Wie profiteert en hoeveel tijd is er nog? – Ja er woedt een oorlog van het kwaad tegen het goede, geen economische maar een medische ontvolking-agenda met de experimentele spuiten die nooit geen vaccin waren. Dagelijks zien we de ziekenwagens in het straatbeeld met of zonder licht/geluid om de oorlog slachtoffers, gewond of doden af te voeren van het slagveld, de straten van de wereld. Ze kregen al twee jaar reddingslijnen toegeworpen maar dachten de hulp niet nodig te hebben !!

En de economie?

Dat zie ik zonnig tegemoet, immers er werd op 21 december 2017 een Executive Order getekend door Donald J Trump dat voor een ieder, schuldig aan pedofilie en mensenhandel (kinderen) hun hele vermogen en bezittingen verbeurd worden verklaard. Wacht dus nog even, het staat te gebeuren allemaal !!

* De pandemie is niet voorbij! Nou, … er was geen pandemie in de eerste plaats, alleen een fake virus, fake testen maar wel echte gifstoffen in experimentele prikken die iedereen vrijwillig heeft genomen. Maar dat is dus geen pandemie maar een medisch experiment, genocide, massa moord.

… en ja, je mag heel boos worden / zijn, graag zelfs, des te eerder komen we in de gerechtigheid fase !!

* Wereldleiders brengen massaal nazigroet, en iedereen staat erbij en kijkt ernaar. Precies, we waren nog nooit bevrijd van de Nazi’s na de tweede wereldoorlog, ze waren slechts ondergronds gegaan, tijd dat we dit alsnog recht gaan zetten nu het met name in de Oekraïne allemaal heel zichtbaar werd en [ze] dachten weg te komen met het openlijk vertonen van de hakenkruizen, SS en andere oorlogstekens !!

* Bill Gates op CNN: Elk half jaar een booster. Nee hoor, ten eerste zijn de MSM niet meer als stervende dinosaurussen. En al die OMG [Oh Mijn God] berichten komen dus van en via de stervenden media en experts / wereldleiders als Bill Gates. Ze denken / hopen de massa nog te kunnen bewerken en als het niet anders kan gaan ze geweld toepassen zoals de valse vlag aanslagen maar daar zal een stokje voor gestoken worden. Wellicht [?] is er daarom een grootschalige militaire oefening in de EU gaande, wie zal het zeggen. 

En zo zijn er nog een heleboel problemen die we kunnen benoemen die allen een non-issue zijn zoals het klimaat. Voor alles zal een oplossing zijn en op korter termijn als de meesten voor mogelijk houden.

Zo ‘vertaalde’ ik het nieuws van vandaag de dag via mijn eigen referentiekader.

Is de strijd dan al gestreden?

In het geheel niet, we zitten voorlopig met al die gevaccineerden die gevaar lopen slachtoffer te worden van hun eigen angst [domheid] [goedgelovigheid] [misplaatst vertrouwen].

Wat moet ‘ik’ doen dan?

Ten eerste niet meer bang zijn en niet meewerken aan alle schadelijke overheidsmaatregelen [dictatuur], leef je leven met alle regels die in de grondwet en internationale rechten vermeld staan. Trek je mond open tegen de misdadigers en het aller domste wat je kan doen is braaf gehoorzamen en ‘lijdzaam’ toe te zien. 


X22 Report Ep. 2776b – Durham Is Gereed Om Het Allemaal Te Onthullen, Terwijl We Ons Voorbereiden Op De Landing, Please Fasten Your Seatbelt

X22 Report van 16 mei 2022

Vertaling van 1:44 tot 4:14 door Paul Harmans

De Deep State, de corrupte politici, het nep nieuws en big tech hapten in het aas en zitten nu in de val. En nu onthullen Trump, de goeden, Durham en vele anderen, alles dat de Deep State heeft gedaan. Deze gehele tijd was bedoeld om dat mensen versneld te laten zien, om ze wakker te schudden, om hen te laten begrijpen wat er werkelijk gaande was. Sta de resident (inwoner Biden van het Witte Huis. Vert.) zijn positie toe, laat de mensen de agenda zien en laat vervolgens de mensen de verradersmisdaden zien.

En hier zijn we vandaag de dag, we hebben Durham, die uit de schaduwen trad en iedereen kan nu zien dat hij echt bestaat. Hij ging naar het gerechtshof en inmiddels selecteren ze een jury voor de rechtszaak tegen Sussmann (advocaat die in opdracht van en betaald door Hillary Clinton werkte aan het valse Rusland dossier. Vert). Wel, dat gaat leiden naar Hillary Clinton en veel andere mensen. Dit is slechts het begin, maar Durham bepaalt nu het verhaal zodat de mensen van dit land begrijpen waar dit allemaal toe leidt. En we zien het nu allemaal uitgespeeld worden.

Jazeker, wij zaten gedurende een tijd op 10km hoogte, maar nu bereiden we de landing van het vliegtuig voor. En ja, het zal hobbelig worden, ja, je zal je veiligheidsgordel om moeten, en ja, de Deep State zal doen wat ze maar kunnen om je af te leiden van dit alles. Want als dit zich opbouwt en het gedurende de tijd erger wordt, dan zullen ze zoveel mogelijk ammunitie gebruiken om de mensen in verwarring te brengen en mensen af te leiden, maar uiteindelijk gaat dat niet werken.

En ja, uiteindelijk gaan we de misdaden tegen de mensheid zien, misdaden tegen dit land (en de wereld. Vert.), de misdaad van het omverwerpen van een eerlijk gekozen president, het omverwerpen van de regering van de Verenigde Staten, de misdaad van het vrijlaten van een virus en het sluiten van het land waarbij ze hun dictatoriale bevelen trachtten op te leggen aan Wij Het Volk.

Jazeker, het volk zal dit uiteindelijk gaan zien en dat gaat niet heel goed aflopen voor de Deep State. En ja, dit is een langzaam proces, omdat we slechts 1 kans hebben dit te doen, het moet correct worden gedaan, het moet volgens de regel der wet gebeuren en het moet een waterdichte zaak zijn. En het is reeds begonnen en laten we maar eens zien hoe dit uitgespeeld gaat worden.


Onderstaande protestliedjes werden vanaf begin November 2021 tot nu 199.854 x bekeken !!

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk