Al het nieuws is met elkaar verbonden, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #062 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Tegenwoordig valt er geen onderscheid te maken meer in het nieuws, alles is op de achtergrond met elkaar verbonden en dient het grote doel. De totale wereldmacht veroveren en de bevolking uit te dunnen op drastische en ongekende wijze, steeds zie je weer dezelfde investeringsbedrijven opduiken en dezelfde families die de wereld op de achtergrond regeren, de zogenaamde diepe staat. Hieronder weer twee artikelen van BioClandestine vertaald naar het Nederlands.

Zorg dat je op de hoogte bent van alles wat er speelt zodat, als iemand je een reddingslijn toewerpt je deze niet teruggooit met de boodschap; “Dat heb ik niet nodig”


Door BioClandestine op Telegram

Veel mensen vragen naar mijn mening over de WHO stemming die eraan komt. Om eerlijk te zijn, het kan me niet schelen. Sterker nog, ik hoop dat ze het doen. Hier is waarom.

(Noot: Totalitaire gezondheid dictatuur: De Wereldgezondheidsorganisatie staat op het punt om te stemmen over een motie die onze grondwettelijke rechten zou vernietigen. 196 landen gaan van 22-28 mei dit ondertekenen ! video )

Ten eerste, het kan me geen reet schelen wat de WHO zegt. Noch wat de Amerikaanse regering zegt. Waarom zouden we ons zorgen maken dat een stelletje corrupte diplomaten onze soevereiniteit formeel willen weggeven? Ze hebben het ons al afgenomen zonder onze toestemming met C19. We hebben onze vrijheid al aan de ongekozen leden van de gezondheidsgemeenschap gegeven. Wat verandert het ondertekenen van een stuk papier daaraan?

Ten tweede, we staan als planeet op een tweesprong. Rusland en China beschuldigen de US DNC en een netwerk van corrupte bureaucraten, van het ontwikkelen en gebruiken van biologische wapens. Dezelfde mensen die betrokken zijn bij de WHO, zijn betrokken bij deze misdaad.

Er is al een oorlog uitgebroken om de labs te ontmaskeren die de wapens maken. Ofwel wordt dit opgelost en worden de verantwoordelijken ter verantwoording geroepen, ofwel blijven de machthebbers aan de macht en blijven we voor altijd in deze biologische Orwelliaanse nachtmerrie leven.

Of de WHO en alle corrupte diplomaten en bureaucraten die betrokken zijn bij C19, worden berecht voor misdaden tegen de menselijkheid, of we zijn toch allemaal de lul. Of ze het nu in steen schrijven of helemaal niet, ze gaan doen wat ze willen, ongeacht hoe wij erover denken.

Dus dat is waarom ik hoop dat ze doorgaan en het doen. Zodat we het in inkt ondertekend hebben, van al diegenen die akkoord gingen om de soevereiniteit van elk mens op de planeet te belemmeren. Op die manier zijn we nog meer gerechtvaardigd als we ze ter dood brengen voor hun misdaden. Laat ze de oorlogszuchtige houding aannemen en het stille gedeelte hardop zeggen.

Door: BioClandestine op Telegram

Terwijl ik me heb beziggehouden met de biologische situatie in Oekraïne, heb ik geen recente updates gegeven over wat er gebeurt met Twitter.

Ik heb het vanaf het begin gezegd, Elon’s bewegingen en tegenbewegingen zijn te zeer berekend en methodisch om een gelukkig toeval te zijn. Hij neemt niet alleen de machine over, hij ontmaskert ze ook op een wereldwijd podium.

Voor degenen die het niet weten, de Twitter deal is in de wacht gezet, omdat Elon bewijs eist over de hoeveelheid bot activiteit op de site, omdat dit de hoeveelheid echte menselijke betrokkenheid zal verlagen en dus het bedrag van mogelijke / beoogde inkomsten. Wat de waarde van Twitter zou verlagen en dus het aanbod van Elon zou verlagen.

Wat Elon deed was geniaal, en bevestigt ook verder dat dit om meer dan geld gaat. Hij bood een zo buitensporig bedrag, wetende dat er zware botactiviteit was, wetende dat hij hen kon doen instemmen met de voorwaarden, en dan later de aankoopprijs verlaagd krijgen terwijl hij tegelijkertijd Twitter ontmaskerde voor het gebruik van valse accounts om de publieke opinie te manipuleren.

Een conventionele zakenman zou hen de bot activiteit hebben laten bewijzen voor de biedprijs, maar Elon doet dit niet uit winstbejag. Deze zet die hij net deed BEVESTIGT dat hij hier een groter complot wil blootleggen. Zijn bewegingen en tegenbewegingen zijn berekend 10 stappen voor de vijand. Klinkt als US MIL voor mij. Ik bedoel, Elon is letterlijk hun best betaalde contractant.

Twitter’s meest recente bewering is dat de site minder dan 5% bots heeft. Elon is daar niet zo zeker van. Verschillende bot-monitoring entiteiten schatten ergens tot 15% van alle Twitter-activiteit is afkomstig van bots.

Laten we er nu maar omwille van de eenvoud een middenweg van maken en de 10% nemen. Google beweert Twitters gebruikersaantal is ongeveer 290 miljoen gebruikers. Dat betekent dat ruwweg 29 miljoen accounts nep zijn. 29 miljoen accounts, die worden gebruikt door entiteiten die de publieke perceptie willen manipuleren en verhalen willen verspreiden.

Dit is hoe ze schapen voor de gek houden om hun waanzin te steunen. Ze azen op de natuurlijke menselijke emotionele groepsdenk neigingen. Aap ziet, aap doet.

Een mens, en de meeste dieren, willen van nature geaccepteerd worden en bij de “groep” horen. Ze zijn doodsbang om uitgestoten te worden. Dus wanneer zwakzinnige schapen een bericht zien met 10.000 likes, zijn ze van nature geneigd om aan de kant van de meerderheid te willen staan, ongeacht hun werkelijke mening.

Met meer dan 30 miljoen bots kan het publiek gemanipuleerd worden om al hun vrijheden weg te geven, natuurlijke immuniteit te negeren, te geloven dat mannen kinderen kunnen krijgen, nazi’s te steunen, ongeboren kinderen af te slachten, op Joe Biden te stemmen…

Begrijp je het?


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk