Niet Rusland maar de VS zijn de ‘bad guys’, … boom


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #059 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Opnieuw volgen we de posts op Telegram van BioClandestine om onszelf en jullie op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen “Aan het front”. Nooit gedacht dat we zouden meemaken dat een grote nieuwsbron als het Russische RT gewoon geblokkeerd zou worden door “Het vrije westen”. Duidelijk is bij zo’n actie dat [men] in de shit zit. Als je een ander het zwijgen op wil leggen ontbreken de laatste mogelijkheden op een eerlijk verweer. De VS heeft dus al verloren !!Door BioClandestine op Telegram

WOW JONGENS, HET IS ERGER DAN IK DACHT…

Eindelijk heb ik een Engels vertaalde versie van de volledige brief van het Russische leger, shout out naar Yeeun Min.

Nu is dit een vertaling van de dialoog van Igor Kirillov, en ik spreek zelf geen Russisch, dus ik kan het niet bevestigen, maar je kunt het vinden als bijlage bij deze post.

Je moet het in zijn geheel lezen, het is niet zo lang, maar de grote punten zijn:

-Biological Threat Reduction Program maakte en verhandelde biologische wapens

-Speciale Russische militaire operatie onthulde biologische wapens via pathogenen, en ze namen drones in beslag uitgerust met 30 liter spuitbussen voor het spuiten van pathogenen. Niet alleen is dat het creëren van de ziekteverwekker, maar ze creëerden een vat om te gebruiken als wapen.

-De biologische wapens en de farmaceutische activiteiten werden allemaal in Oekraïne gehouden, en de ideologen achter het plan zijn de heersende families van de DNC.

-Niet alleen AMERIKANEN voeren dit soort onderzoek uit, maar ook Duitsland en Polen.

-Het verspreiden van ziektekiemen over Oekraïne werd gedaan op hun burgers, in de vorm van het verspreiden van biologisch materiaal door het uitdelen van vals geld besmet met ziektekiemen.

-Rusland vindt bewijs van inhumane Pentagon experimenten op psychiatrische patiënten in Oekraïne.

-Veterinaire laboratoria zoals in Mariupol werden gebruikt als opslagplaatsen voor ziekteverwekkers om toezicht te omzeilen.

-De VS verscheepte grote hoeveelheden biologisch beschermingsmateriaal naar Oekraïne, wat bewijst dat ze wisten van biologische activiteit.

-De DNC van de VS faciliteerde een OFFENSIEF biologisch wapenprogramma.

-Rusland beweert dat ze een einde hebben gemaakt aan alle criminele experimenten op burgers (denk aan Neurenberg).

Jongens, er is zoveel hier. Lees het alsjeblieft.

Door BioClandestine op Telegram

Vrijdag presenteerde Rusland in de VN-Veiligheidsraad nieuwe bewijzen voor zijn beschuldigingen dat de VS een geheim biowapen programma in Oekraïne heeft opgezet. Zij hebben de VS het afgelopen jaar meerdere malen beschuldigd van het schenden van het Internationale Verdrag inzake Biologische Wapens. En de VS roept alleen maar “desinformatie” en verbiedt elke beweging naar onderzoek.

Mensen hebben me gevraagd, wat is het volgende? Hoe zou een straf eruit zien?

En om eerlijk te zijn, ik weet het niet zeker, want dit is nog nooit eerder gebeurd. Het Internationale Verdrag inzake Biologische Wapens uit 1972 is nog nooit geschonden. Geen enkel land is zelfs maar formeel beschuldigd, tot nu. Artikel I is nog nooit ingeroepen.

Theoretisch, in er een politiek vacuüm, wat er zou moeten gebeuren, volgens het verdrag, het inroepen van artikel VI en artikel VII zijn. De samenvattingen van de artikelen zijn als volgt: (Ik heb ze gekopieerd van Wiki)

“Artikel VI: Recht om de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties te verzoeken een onderzoek in te stellen naar vermeende schendingen van het BWC en verbintenis tot samenwerking bij de uitvoering van een door de Veiligheidsraad ingesteld onderzoek.

Klacht over een vermeende schending van het BWC
Artikel VI biedt de verdragsluitende staten de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties indien zij vermoeden dat een andere staat zijn verplichtingen uit hoofde van het verdrag niet nakomt. Bovendien schrijft het artikel voor dat staten hun medewerking moeten verlenen aan elk onderzoek dat de Veiligheidsraad kan instellen. Sinds januari 2022 heeft geen enkele staat ooit gebruik gemaakt van artikel VI om een formele klacht in te dienen, ondanks het feit dat verscheidene staten er in andere fora van zijn beschuldigd offensieve vermogens voor biologische wapens in stand te houden. De onwil om artikel VI in te roepen kan worden verklaard door het sterk politieke karakter van de Veiligheidsraad, waar de vijf permanente leden – China, Frankrijk, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten – vetorecht hebben, ook over onderzoeken naar vermeende schendingen van het verdrag.

Artikel VII: Bijstand aan staten die aan gevaar zijn blootgesteld ten gevolge van een schending van het BWC.

-Bijstand na een schending van het BWC
Artikel VII verplicht de verdragsluitende staten bijstand te verlenen aan staten die daarom verzoeken, indien de VN-Veiligheidsraad besluit dat zij als gevolg van een schending van het BWC gevaar hebben gelopen. Het artikel is niet alleen bedoeld om slachtoffers te helpen in geval van een aanval met biologische wapens, maar ook om dergelijke aanvallen in de eerste plaats te ontmoedigen door de potentiële schade ervan te beperken via internationale solidariteit en bijstand. Hoewel geen enkele staat ooit een beroep heeft gedaan op artikel VII, heeft het artikel de afgelopen jaren meer aandacht getrokken, deels vanwege toenemend bewijs dat terroristische organisaties geïnteresseerd zijn in het verwerven van biologische wapens en ook naar aanleiding van verschillende epidemieën die zich van nature voordoen. In 2018 heeft de Implementation Support Unit van het BWC een achtergronddocument uitgebracht waarin een aantal aanvullende afspraken en overeenkomsten over artikel VII worden beschreven die tijdens eerdere toetsingsconferenties tot stand zijn gekomen.”

Kortom, de VN-Veiligheidsraad wordt geacht een gezamenlijk onderzoek te doen, en alle hulp te verlenen aan de natie(s) die zijn blootgesteld aan het biologische wapen. Maar ik denk gewoon niet dat het gaat gebeuren vanwege de structuur van de VN. De VS kunnen gewoon hun veto uitspreken over elk onderzoek.

De enige andere wereldgebeurtenis vergelijkbaar met deze situatie was Neurenberg. Waarbij de VS, UK, Frankrijk en Rusland, elk 1 Militaire Rechter en een team van militaire aanklagers leverden, en gezamenlijk de Nazi functionarissen die nog in leven waren vervolgden, in een “Internationaal Militair Tribunaal”.

Aangezien deze hele biologische wapensituatie ongekend is, kan ik niet echt voorspellen wat de volgende stappen zullen zijn. Vooral omdat een van de namen die ervan beschuldigd wordt een ideoloog te zijn van dit biowapencomplot, de huidige opperbevelhebber is van het machtigste leger op deze planeet…

De enige manier waarop dit wordt opgelost is als de US MIL ongehoorzaam is aan Biden, d.w.z. “Devolutie”, en de Russen en Chinezen helpt om deze mensen ter verantwoording te roepen. Daarvoor zou een verdrag tussen de legers van Rusland, China en de VS nodig zijn. Dat is de enige manier.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk