Rusland en China wijzen schuldigen aan van WO III

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #058 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Denk nu eens na over de absolute omvang van dit.

Rusland en China beschuldigen de laatste 3 democratische presidentiële families van de VS, en George Soros, rechtstreeks van het uitvoeren van een tientallen jaren durend plan om een internationaal netwerk van biologische wapens te creëren, om ziekteverwekkers te creëren, zodat ze die op het publiek kunnen loslaten om de wereld te beheersen, met behulp van hun controle over de media en het gebruik van de MILJARDEN uit gedwongen vaccinaties om hun campagnes te voeden en de controle over informatie te behouden, zodat hun burgers niet te weten komen wat er werkelijk aan de hand is. Denk aan 2000 Mules en hoe de ziekteverwekkers plaats maakten voor dit plan en de DNC hielpen de controle te behouden.


Door: BioClandestine op Telegram

We zitten midden in WO3, en alle Westerse media zijn volledig verduisterd. Geen enkele berichtgeving erover. Nergens. In een echte wereld, zouden de beschuldigingen serieus genomen worden en zou de wereldbevolking ervan moeten weten. Zelfs als ze niet waar zijn, zouden we toch moeten weten dat twee nucleaire supermachten de VS beschuldigen van het maken van biowapens en misschien wraak willen nemen omdat ze hun burgers hebben afgeslacht voor politiek gewin.

Ik zei het al in februari, dit is niet het begin van WO3, we zitten er middenin. C19 was het eerste wapen dat werd afgevuurd. En het eiste (naar verluidt) 6,26 miljoen levens. En Rusland en China hebben bewijzen dat de “Democratische Partij van de VS” verantwoordelijk is voor het maken en vrijgeven van dit wapen.

Voelt aan als “de afgrond” voor mij.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk