Pandamned [video] Ondertitels: Duits, Engels, Nederlands


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #055 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


2020 / 2022 – De afgelopen twee jaar is de wereldbevolking in de ban geweest van het coronavirus. Er zijn noodregimes ingesteld, de burgerlijke vrijheden zijn ontmanteld, er zijn bewakingsprogramma’s geïnstalleerd en er is een ongekend wereldwijd vaccinatieprogramma uitgerold.Doen we de juiste dingen, of hebben we een deal met de duivel gesloten in ruil voor een voordeel? Door kritische stemmen uit verschillende vakgebieden probeerde PANDAMNED voor het eerst het hele plaatje te schetsen en licht te werpen op de duisternis. Het is een meedogenloze inventarisatie van onze tijd geworden, die mondiale organisaties, overheden en grote techbedrijven liever hadden willen voorkomen.

Documentairemaakster Marijn Poels neemt de kijker mee op een verhelderende reis door de opkomende absurde wereld van het “Nieuwe Normaal” en hoe we die nog kunnen voorkomen.

www.pandamned.org
Ondertitels: Duits, Engels, Nederlands


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk