Wat een bijzondere tijd in de geschiedenis om mee te mogen maken, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #055 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Terugkijkend op ruim twee jaren van onderdrukking, lockdowns en vooral verbazing over de slaafse volgers die zich gewillig alles lieten welgevallen wat de heren politici van pas kwam zonder daarbij de wet aan hun zijde te hebben.


Terwijl het ene paniek bericht nog niet was geland vuurden ze weer nieuwe OMG momenten op een ieder af, … en ja, .. wij brachten al die zaken op dotcom.radio en gedachtenvoer maar steeds met de afsluitende boodschap dat we dachten dat het de laatste stuiptrekkingen waren van de ten onder gaande Deep State.

Vanaf het allereerste moment bij het ingaan van de eerste lockdown op 12 uur hier in Frankrijk van de 17de Maart in 2020 dacht ik; “Oh dus zo gaan ze het doen”.

Al die tijd het volste vertrouwen gehad dat het goed zou komen dankzij een aantal jaren het intens berichten bestuderen van ene “Q” en eigenlijk was dat al die tijd een fulltime baan, verslaving, of een duidelijke uitweg, weg van het doemdenken en oplossing gericht aan de slag gaan. 

Nu zat ik al een aantal jaren in een persoonlijk leertraject en dat ging de afgelopen twee jaar gewoon door. Al is de drang om informatie uit te dragen wel in een rustiger vaarwater gekomen. Onderstaande poste ik bij terugkeer op Twitter

“Ik ben net een gespleten persoonlijkheid, bij sommige mensen kan ik mijzelf zijn bij anderen de “Ik weet van niets en de ‘be happy’ persoon”.

Op Twitter zag ik ook een post van iemand die stelde; “gas terug te nemen van al dag negatieve nieuws”. 

Dat hoor ik veel mensen die zich zich totaal loskoppelen van alles wat er in de wereld gebeurd, ik zal je een beeld schetsen zoals ik het beleef, totaal tegenovergesteld.

Stel je voor je bent een formule 1 fan zoals ik. Dan wil je er van alles over lezen, de trainingen volgen zodat je bij winst of verlies weet wat er aan vooraf ging. Niemand gaat je meer iets wijsmaken want je weet van de hoed en de rand.

Zo gaat dat ook met al het nieuws dat er nu als een tsunami op ons afkomt. 

Ik weet dat die betere wereld nu al vorm gegeven wordt door de oude puinhopen te ontmantelen en op te ruimen. Dat proces is eigenlijk al sinds 2016 gaande en inzichtelijk voor een ieder die weet waar je naar kijken moet om de veranderingen waar te nemen.

Inmiddels zijn ze voor een ieder zichtbaar, of zouden voor een ieder zichtbaar moeten zijn ware het niet dat velen lamgeslagen zijn de afgelopen twee jaar. Maar dat mag van mij, verder leven in de matrix, zolang ik geen vragen krijg weet ik van niets en be happy. 

Ik heb ook geen tijd meer om alles te volgen want ook mijn tuin project verdient aandacht, mijn muziek hobby, verbouwing, nu weer een project(tje) een overdekt terras als we wellicht weer zo’n hete zomer krijgen dan is schaduw onontbeerlijk wil je het buiten uithouden en de hele dag binnen is dan maar een klein wereldje. Dit klusje is nu naar de voorgrond getreden omdat we tegen een mooie deal aanliepen om dit onverwacht te realiseren.

Maar, … krijg ik vragen dan kan ik weer gepassioneerd mijn kennis delen zoals deze week met twee fransen waar ik tot mijn eigen verbazing toch een heel eind kwam met de gewenste uitleg, hier een daar een woordje Engels voorzien van een Frans sausje. En achteraf bleek dat de dame die steeds riep als ik iets wilde vertellen; “Henk tot tien tellen” [om de sfeer niet te verpesten in haar ogen], achteraf bleek ze dat hele uurtje stilzwijgend mee geluisterd te hebben. Bijzonder !!

Terug naar de titel; “Wat een bijzondere tijd in de geschiedenis om mee te mogen maken, …”

Inderdaad, we zien de aftakeling, de ontbinding, de vernietiging van de Deep State. Een hele bijzondere tijd om te mogen meemaken. 

Aan de andere kant, toezien dat onze wereld ten onder gaat zonder iets te doen, daarom ben ik al 22 jaar activist, blogger, protestliedjes schrijver/zanger, podcaster, deelnemer protestmarsen en meer, …

Mike Donkers hierover: “Laat je niet gek maken door wat [ZE] willen, het gaat om wat [ZE] kunnen. Er gebeurt niets wat wij niet toelaten. We worden voor de poorten van de hel weggesleept, maar wij moeten wel zelf in actie komen. Als [dit] nodig is voor mensen om eindelijk in beweging te komen, dan is dat nodig. Ik zie dit die OMG-berichten die bedoeld zijn om een vals gevoel van (over)macht te geven. We The People hebben de controle, last niemand je iets anders wijsmaken.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk