“De VS financiert biolabs in Oekraïne”, onder ede getuigenissen.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #053 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Ik sta op het punt een reeks video’s te plaatsen van getuigenissen in het Congres, die onder ede bevestigen dat de VS wel degelijk biolabs in Oekraïne financiert.

Door BioClandestine op Telegram


Victoria Nuland, ondersecretaris van Buitenlandse Zaken, 08-03-2022.

Bevestigt dat de VS “onderzoeksfaciliteiten” heeft in Oekraïne en “we zijn bezorgd dat de Russische strijdkrachten dit onderzoek in handen zullen krijgen”.


2 Avril Haines, Directeur van de Nationale Inlichtingendienst; 03/10/2022

Zowel Haines als Rubio gebruiken het woord “labo’s” wanneer ze verwijzen naar deze VS-faciliteiten in Oekraïne. Ze beweren alleen dat de VS geen wapens maken. Maar ze bevestigden wel dat er door de VS gefinancierde “labs” zijn in Oekraïne en dat ze pathogenen behandelen.


3 William J Burns, directeur van de Central Intelligence Agency; 03/10/2022

RUBIO ZEGT IN EEN TESTIMONIE “lang geleden had dit erkend moeten worden, er zijn laboratoria ja, dit is wat ze doen. Want veel van die factcheckers zeiden ‘noem die labs niet, ze bestaan niet eens’. Maar dat doen ze wel, ze bestaan over de hele wereld. Er zijn labs zoals dat hier.”

Dus Rubio bevestigt dat de labs er zijn, en dat de feiten controleurs fout zaten door niet te erkennen dat de labs bestaan.

Noot: Ik luister en ik hoor, het zijn geen bio-wapens faciliteiten maar in de handen van de Russen zijn het gevaarlijke ‘zaken’. We weten nu in ieder geval dat de Bio-Labs bestaan en de VS deze labs heeft bekostigd, en waarom zou men ze helemaal aan de andere kant van de wereld in bedrijf nemen, die vraag werd nog niet gesteld. Krijgt U ook de indruk dat men zich een beetje vast zit te ‘lullen’ want eerst weren er helemaal geen labs in de Oekraïne, … wordt vervolgd, … nog deze maand wellicht volgende week al !!

BioClandestine op Telegram

Dat zijn vier hoge regeringsfunctionarissen die in de afgelopen twee maanden in het Congres hebben bevestigd dat de VS laboratoria in Oekraïne en elders in de wereld financiert. Dat betekent dat alle factcheckers en publicaties aan het liegen waren toen ze beweerden dat er geen biolabs in Oekraïne waren.

41+ afzonderlijke publicaties publiceerden artikelen waarin rechtstreeks werd verwezen naar mijn Twitter thread, en/of mijn overheidsnaam, Jacob Creech, waarin werd beweerd dat mijn thread waarin werd voorgesteld dat Rusland het gemunt had op Amerikaanse Biolabs in Oekraïne, een “samenzweringstheorie” was, “Russische desinformatie”, “QAnon”, “vals”, enz. Waarbij ze allemaal overgingen tot het besmeuren van mij en met kwaadwillige bedoelingen en RACIALLY CHARGED discriminatie van een van hun contribuanten. Ze waren er allemaal op uit om mijn karakter te belasteren en mijn persoonlijke en professionele leven te vernietigen via een gecoördineerde aanval. Dit alles was gebaseerd op een leugen en HUN EIGEN DISINFORMATIE, gesteund door een politieke agenda om de waarheid te verdoezelen.

Alles wat ik in die draad beweerde was waar. Ik beweerde dat de VS biolaboratoria in Oekraïne financiert en dat de Russen achter die laboratoria aanzitten. Welk deel daarvan is een samenzweringstheorie? En waarom werd de hele linkse media tegen mij gewapend omdat ik op een feit wees?

De acties veroorzaakt door deze publicaties hebben onherstelbare schade toegebracht aan mijn emotionele toestand, persoonlijke leven, professionele leven, en bron van inkomsten.

Wanneer managers mijn achtergrond controleren, googelen ze mijn naam en op de eerste 6 pagina’s van Google staat mijn naam in een artikel waarin beweerd wordt dat ik een “samenzweringstheoreticus” ben, terwijl mijn werk dat ze citeren een feit is, in documenten en getuigenissen.

Als gevolg van deze discriminatie op de werkplek, behoud ik mijn inkomen als onafhankelijk onderzoeksjournalist. Op dit moment is mijn enige bron van inkomsten zelf gegenereerd en afhankelijk van mijn reputatie en geldigheid als journalist. Deze publicaties die leugens over mij en mijn werk verspreiden, belemmeren rechtstreeks mijn vermogen om in de toekomst werk te vinden en beïnvloeden de manier waarop ik momenteel mijn inkomen genereer.

Nu met AL dat gezegd zijnde, wie kent conservatieve smaadadvocaten die niet Lin Wood heten? Ik ga het hele linkse media complex aanpakken.

(En P.S. aan alle 41+ publicaties die lasterlijke verklaringen over mij schreven, waarvan sommigen dit nu lezen, ik heb alles al gearchiveerd en heb screenshots van alles met tijdstempels. Alles wat je verwijdert impliceert alleen maar meer schuld. Het is te laat. Ik heb het allemaal.)


2000 MULES – FULL DOCUMENTARY


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk