Elon Musk [Twitter] erkent burgerjournalistiek !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #052 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Interessant. De mainstream erkent burgerjournalistiek helemaal niet, maar Elon promoot het openlijk 🤔


Door BioClandestine op Telegram

Dat betekent dat hij sommige burgerjournalisten tot op zekere hoogte moet volgen, om deze bewering te kunnen doen.

Wat de vraag doet rijzen, welke incidenten hebben ervoor gezorgd dat hij meer vertrouwen heeft in de gemeenschap van burgerjournalisten dan in de oude media? En nog belangrijker, welke “burgerjournalisten” volgt Elon? 👀

Elon, als je dit leest, ik wil graag een baan bij Twitter. Het lijkt erop dat je binnenkort veel vacatures hebt, en je hebt mensen nodig die de ins en outs kennen van Twitter censuur, algoritmische manipulatie en hoe deze invloed de sociopolitieke omgeving beïnvloedt, de realiteit van politieke bewapening van informatie. Je hebt mensen nodig die je passie voor vrije meningsuiting delen en die de ernst van dit moment in de menselijke geschiedenis begrijpen.Stel je nu eens voor wat ze zullen proberen als Durham een ongekende hoeveelheid bewijsmateriaal over [hun] corruptie loslaat. Veiligheid gordels vast.


Dinesh over hoe 2000 Mules laat zien dat Trump makkelijk de verkiezingen van 2020 heeft gewonnen:

“In dit filmpje laten we zien dat er minstens 400.000 frauduleuze stemmen zijn en als je die per staat bekijkt…En als je de kieskaart opnieuw maakt, zie je dat dat betekent dat Trump de verkiezingen van 2020 WON.”

Dat Trump wint is nu een bewezen feit. Ze kunnen zich niet verbergen voor deze waarheid.
Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk