Wat als de overheid liegt, en daardoor mensen dood zijn gegaan?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #051 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Het bericht van gisteren; “De COVID bom is gebarsten !! ’n Bio-Wapen”, dat bericht dien je ook de vervolg conclusie aan te verbinden. 1). Niemand kan nu meer met een complot gedachte aan komen zetten, het hoge woord is eruit. Het staat nu zwart op wit, … 2). Rechtspraak is de volgende stap !! 3). Dringende maatregelen nemen om de schade te beperken !!


Onze ministers hebben ons voor de gek gehouden, alle doden, verminkten, zieken, mensen die zelfmoord pleegden, allen mogen hen aangerekend worden. De allergrootste misdaad uit de geschiedenis, hoogverraad. En al die instanties zoals het RIVM, bloed aan hun handen, het maatschappelijk leed, de apartheid, de economische puinhoop, de bedrijven die braaf meededen.

Nog nooit in de geschiedenis zijn er misdaden van deze omvang gepleegd, daar past slechts een antwoord op; “Internationale Militaire Tribunalen”.

Let op want de eerste acties komen niet uit ons land, de eerste stap is gezet door Rusland door de Roebel te koppelen aan goud en daarmee de goudstandaard te herstellen. Bovendien is Rusland hun landgenoten in de Oekraïne aan het bevrijden van de nazi’s om een einde te maken aan de al 8 jaar durende oorlog daar. Bovendien zijn alle bio-oorlog labs in de Oekraïne reeds ontmanteld. De tweede stap komt uit de VS, de rest van de wereld volgt.

BREAKING: 20 procureurs-generaal ondertekenen brief waarin ze eisen dat DHS-secretaris Alejandro Mayorkas de “Disinformation Governance Board” van de regering Biden onmiddellijk ontmantelt of geconfronteerd wordt met rechtszaken

“Tenzij u nu terugkeert en deze Orwelliaanse Disinformation Governance Board onmiddellijk ontmantelt, zullen de ondergetekenden geen andere keuze hebben dan gerechtelijke stappen te overwegen om de rechten van hun burgers te beschermen.”


Verkiezingsfraude USA: OAN’s Dan Ball opende zijn show vanavond met zijn gedachten over 2000 Mules na het bijwonen van de watch party gisteravond op Mar-a-Lago:

“Na het zien van deze film, zal ik dit zeggen. Ik twijfel er geen moment aan dat deze verkiezing vervalst is. Punt uit. Punt uit. Einde verhaal. Links kan mijn…

Wat ze dit land hebben aangedaan is een van de grootste daden van verraad in de geschiedenis van ons land.”


Man, wat een verschrikkelijke dagen om ogen te hebben.
Door BioClandestine op Telegram

Ik kan niets doen zonder schandalig stompzinnige standpunten over deze situatie te zien. Ik kan niet eens sport of entertainment gerelateerde media consumeren zonder gebombardeerd te worden met Roe v Wade onzin. Hoe pijnlijk het ook is om naar te kijken, ik denk dat het de normies tot op zekere hoogte wakker zal schudden.

Links struikelt over zichzelf en probeert duidelijk te maken hoe dit nu de grootste bedreiging voor onze democratie is, nadat ze de afgelopen maand schuimbekkend over Elon en Free Speech hebben gesproken. Het is de perfecte maalstroom van tegenstrijdige verhalen die ze niet tegelijkertijd kunnen ondersteunen. Dit zal de geest breken van veel van de schapen.

Nadat ze de afgelopen twee jaar hebben beweerd dat zij weten wat het beste is voor ons lichaam en dat iedereen gevaccineerd moet worden, ongeacht religieuze of persoonlijke overtuigingen, moeten ze zichzelf nu tegenspreken door te zeggen “mijn lichaam, mijn keuze”, zodat ze het slachten van hun ongeboren kinderen kunnen rechtvaardigen. Net als tijdens de lastercampagne tegen Kavanaugh, riepen ze “geloof alle vrouwen”. Nu kunnen ze niet eens definiëren wat een “vrouw” is.

En als je in het groot denkt, door je voor te stellen hoe toekomstige generaties terugkijken op wat we in de wereld van vandaag hebben meegemaakt, zullen ze met afschuw terugkijken op de linkse ideologie. Toekomstige generaties zullen liberalisme associëren met:

-gedwongen schadelijke injecties
-gedwongen maskers dragen
-verkiezingsfraude
-propaganda
-het steunen van echte nazi’s in Oekraïne
-het verminken van kinderen
-anti-vrijheid van meningsuiting
-het afslachten van ongeboren kinderen

En dit was alleen nog maar de gekke shit die ze de afgelopen maand verdedigden.

Dus als je me vraagt wat ik denk dat er aan de hand is met het SCOTUS lek? Geen idee. Maar wat is het algemene effect van de gebeurtenissen? Normies wakker worden omdat de linkerzijde zijn fucking krankzinnig en hoe meer ze praten, hoe meer de gezonde mensen beginnen te beseffen hoe ver links is gegaan uit het diepe einde.

En ik weet niet of jullie het allemaal voelen, maar het tempo van deze “happenings” lijkt steeds hoger te worden. De schapen worden gedwongen hun identiteit snel te veranderen. Het verhaal dat ze te horen krijgen is in directe tegenspraak met de vorige verhalen, en ik geloof dat steeds meer van hen dat zullen inzien.

Als de vijand onder druk staat, worden ze slordig en meer geneigd tot fouten.

-Clandestine


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk